pravo bi bilo
Malić Katić Muharemović Burnić
Tahirović
Dedić Bajraktarević
Memić Džeko Baždar
valjda...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja nzm ali tog Tahirovica ne bih stavio ni na siri spisak, nije on toliko los fudblaer koliko se jednostavno ne uklapa u repku - kvari igru frajer :SDamirT je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:21Sta se cudis, pa bez njega ne ide u halu. On mi je najmanji problem u sastavu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:20Na stranu sve ali Tahirovic![]()
Ko koga yebe ovdje
Otkaz odmah i veceras
Tahirovic kontrolise komplet vezni red.
Cemu takva negativa?
Iskreno radi gluposti, naravno mozes pretpostavit radi kojeg forumasaCoolpanda24 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:20A ja se danas baš pitam gdje si ti, nema te danima. Znači admini vas banovali. Al što tebe?![]()
A da sacekas da zavrsi utakmica?bhfanatic14 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:22Eto vam gledajte stoku neka vam rade vase Legende ovofuj kakvo smece spahicevo kopile igra u prvih 11 proslu 0 minuta u soanskoj trecoj
pa meni hice pricat ko je upucen da je sve ok da nije menadzerska ku..rva od repke fuj ovo je dno dna . Malic ima ledja odma u 11 upada svaku tekmu jer placaju jednu stranu. Fuj ovo je dno dna
menadzerska stoko abd sutfa ne dozivili abd umri bajram milenko papqx spaha i kockar umrite. Ovo bog nece sigurno dopustit dvije najbitnije igre kvala oni svoje menadzerske igre zavrsavaju. Kazna dolazi abd.
Opet nastavljas a znas sta te ceka .

hrabroDonnie Darko je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:21Zahvalan sam selektoru na sastavu, i želim mu sve najbolje i živima i mrtvima. Sretno
Pa gušća je sreda u 4231 nego u 433 kako smo ocekivali19vendetta87 je napisao/la: ↑15 nov 2025, 19:15Na koji nacin je pojacao sredinu, ako ima samo 2 veznjaka na pocetnih 11?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, galia95, Hajdeee, invincible1921, kolezeljovac, lakilone, legendarnadruga, Vaya, zikerrz21 i 118 gostiju.