Senijad Ibričić

harishp
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la harishp » 30 apr 2011, 23:26

Ovakav gol,skoro indentican gol je zabio i Zagrebackom Dinamu.
P.S Medunjanin je to cinio lijevom nogom ne desnom.Znaci ni nalik :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 30 apr 2011, 23:42

neka neka samo mirno i lagano dolazi Ibra na svoje neka polako zaceplja usta zlonamjernicima!!!! ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMO ;) ;) ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 maj 2011, 18:08

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bavaria
Kontakt:

Post Postao/la Bavaria » 02 maj 2011, 17:48

Stvarno je bio prelijep gol, neka Ibro samo nastavi u ovom stilu! 8-)
Edin Džeko 10| The Bosnian Diamond |

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 08 maj 2011, 19:39

U derbiju ruske lige izmedu Zenita Sp.- Lokomotiv M. Ibricic od prve minute! zavrseno prvi 45 min 0-0, Ibro imao jedan lijep sut sa 16 metara otisla preko gola!!!! za sada igra dobro kao i cijela ekipa!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 maj 2011, 20:45

Izasao u 57 min,izgleda da mu trener neda cijelu tekmu,bio je medju najboljim na terenu ali ga izvede kao i na prosloj kad je zavalio onu golcinu i odmah napolje kao da trener time govori nisi ti jos zvijezda ovdje... :)

PS.Ibro nam pravo dotjerao liniju mogao bi i on medju 11 u Bukurestu po ovom sto pokazuje u Lokomotivi... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 08 maj 2011, 21:25

Za_raju je napisao/la:Izasao u 57 min,izgleda da mu trener neda cijelu tekmu,bio je medju najboljim na terenu ali ga izvede kao i na prosloj kad je zavalio onu golcinu i odmah napolje kao da trener time govori nisi ti jos zvijezda ovdje... :)

PS.Ibro nam pravo dotjerao liniju mogao bi i on medju 11 u Bukurestu po ovom sto pokazuje u Lokomotivi... ;)
pa realno mislim da je i bolje ovako ja bih bio zadovoljan da ovako nastavi!!!! ovaj trener zna sta radi,, ne kao Mancini sto je gurao Dzeko od prve minute par tekmi pa covjek nikao da se prilagodi!!! nemoze na silu!!!! dobro si zapazio smrso je sigurno neki 5-8kg!!! Al samo cili split place za njim!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 21 maj 2011, 01:26

Jeli ko upratio danas Ibru???
Bila je neka tekma Lokomotive...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jun 2011, 23:17

Sušić:
„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.
Je l' ovo Ibričiću upućeno, jedino je on nov u odnosu na ekipu iz Zenice.
100% sportski i krajnje opušten potpis

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2011, 23:18

Jel iko upratio Ibru danas, kazu da je igrao?!

Kao i prvog dana, daleko ti kuca od repke, klocu kloceva, idi u Split i igraj vasar tekme to ti je nivo.

A nije tesko pogoditi kome je upuceno, valjda je Pape skontao da od parmaka nikad igraca nema.
Cuva Bog Zelju svog!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2011, 23:19

RiNo je napisao/la:Sušić:
„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.
Nema se Ibricicu sta prigovorit. Bio je katastrofalan, ali zar je se moglo nesto drugo ocekivat? Covjek nema sta trazit na ovom nivou. Kao prvo fizicki, kao drugo imamo 2 igraca koji igraju na istoj poziciji kao on i bolji su u svakom pogledu. Nadam se da misli na Dzeku i Misimovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jun 2011, 02:03

Ibricic na izlazu iz tunela poslje utakmice BIH-Rumunija: " Hebem i tebe i navijace" ;)
Seljacina ostala i bila.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2011, 02:08

Rece mi neko na temi Rumunija-Bih da je ibricic smrsao al bas je smrsao nema sta,noge nemoze pomac....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 04 jun 2011, 02:17

Ibro majstore !

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 04 jun 2011, 02:19

soko je napisao/la:Sta se tu ima tumaciti. Ibro izdvaja svoje pare da pravi sportski centar u Sani i onda neki tamo levati nesto njemu dobacivaju.
Ibro je legenda. Normala da mu je krivo sto u zadnje vrijeme nikako ne igra. Zato lik i nije otisao u Ameriku.
Bilo bi dobro da i Dzeko otvori neki centar, al jbg on ima malo love.
Mozda ne igra sto je u par utakmica bio licno kriv za golove, sta bi protiv Portugala u 1. utakmici, kome je pobjegao Bruno Alves, dobro je pa u Splitu ne gradi neki centar

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jun 2011, 02:20

Pozivanje ovog tipa i jos vise stavjanje u prvih 11 n ustrb Vede je najveci zlocin do sada napravljen u historiji repke .. nadam se da je i Pape ovo skuzio a izgleda da jeste po izjavama. U ovom liku je predstavljeno sve negativno sto se moze asocirati sa repkom .. Nemoj da bi netko replicirao na ovo :twisted:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jun 2011, 02:42

aleksandar_veliki je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Sušić:
A gdje je ovo izjavljeno, ja preslusas press citav ine vidi ovu izjavu.
SC...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 04 jun 2011, 11:27

A hajde recite vi meni po čemu je on gori bio od Misimovića, Pjanića, Medunjanina, itd.. Ne
samo sinoć, već inače. Negdje sam pročitao guši vezni red, nije on taj koji guši vezni red, već je to
gospodin Misimović, koji svaki put uzima loptu, preko kojeg mora svaki napad da ide, a znamo već šta se nakon toga desi. Sinoć nije bilo veznog reda, već izbij na Džeku i to je to..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2011, 11:38

Nadam se da je ono sinoć bio posljednji put kako sam Senijada gled'o u dresu reprezentacije BiH. Nemam ništa protiv njega lično (ne poznajem ga), al' njegove igračke (ne)kvalitete su dovoljan argument da on bude ili na tribinama ili na klupi. No, sve se bojim da opet nećemo pročitati neke ucjene s njegove strane, pa...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 04 jun 2011, 11:44

-SanaFCŽ- je napisao/la:A hajde recite vi meni po čemu je on gori bio od Misimovića, Pjanića, Medunjanina, itd..
on vise ne smije dobiti poziv pa taman da i nije gori od gore navedenih.
misimovic ima i previse kredita da bi ga se odreklo(iako bi ja igrao samo sa pjanom), pjanica neces otjerati i onda ti ostanu samo ibricic i stilic koji su, kako ti kazes, jednaki misketu i pjani. postavlja se logicno pitanje: zasto u ekipi drzati 4 slicna(ili ista) igraca koji ce uzimati mjesto nekom brzom krilu, sposobnom zadnjem veznom ili jos jednom stoperu ;)
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.