P.S Medunjanin je to cinio lijevom nogom ne desnom.Znaci ni nalik

pa realno mislim da je i bolje ovako ja bih bio zadovoljan da ovako nastavi!!!! ovaj trener zna sta radi,, ne kao Mancini sto je gurao Dzeko od prve minute par tekmi pa covjek nikao da se prilagodi!!! nemoze na silu!!!! dobro si zapazio smrso je sigurno neki 5-8kg!!! Al samo cili split place za njim!!Za_raju je napisao/la:Izasao u 57 min,izgleda da mu trener neda cijelu tekmu,bio je medju najboljim na terenu ali ga izvede kao i na prosloj kad je zavalio onu golcinu i odmah napolje kao da trener time govori nisi ti jos zvijezda ovdje...![]()
PS.Ibro nam pravo dotjerao liniju mogao bi i on medju 11 u Bukurestu po ovom sto pokazuje u Lokomotivi...
Je l' ovo Ibričiću upućeno, jedino je on nov u odnosu na ekipu iz Zenice.„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.
Nema se Ibricicu sta prigovorit. Bio je katastrofalan, ali zar je se moglo nesto drugo ocekivat? Covjek nema sta trazit na ovom nivou. Kao prvo fizicki, kao drugo imamo 2 igraca koji igraju na istoj poziciji kao on i bolji su u svakom pogledu. Nadam se da misli na Dzeku i Misimovica.RiNo je napisao/la:Sušić:Je l' ovo Ibričiću upućeno, jedino je on nov u odnosu na ekipu iz Zenice.„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.
Mozda ne igra sto je u par utakmica bio licno kriv za golove, sta bi protiv Portugala u 1. utakmici, kome je pobjegao Bruno Alves, dobro je pa u Splitu ne gradi neki centarsoko je napisao/la:Sta se tu ima tumaciti. Ibro izdvaja svoje pare da pravi sportski centar u Sani i onda neki tamo levati nesto njemu dobacivaju.
Ibro je legenda. Normala da mu je krivo sto u zadnje vrijeme nikako ne igra. Zato lik i nije otisao u Ameriku.
Bilo bi dobro da i Dzeko otvori neki centar, al jbg on ima malo love.
SC...aleksandar_veliki je napisao/la:A gdje je ovo izjavljeno, ja preslusas press citav ine vidi ovu izjavu.RiNo je napisao/la:Sušić:Je l' ovo Ibričiću upućeno, jedino je on nov u odnosu na ekipu iz Zenice.„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.
on vise ne smije dobiti poziv pa taman da i nije gori od gore navedenih.-SanaFCŽ- je napisao/la:A hajde recite vi meni po čemu je on gori bio od Misimovića, Pjanića, Medunjanina, itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.