Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

drop
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la drop » 16 jan 2010, 14:38

GunnerS je napisao/la:nama samo reba dobar napadač da sada mjenja RVP-a i to je to...
Mogli su Džeku dovesti,ali jbg Wenger se stisnuo ko židov...cicija prava.
Istovari keš klošaru i kupi našeg momka...pomozi malo ugroženim bosancima :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 14:43

Iskreno, svaka čast Džeki al ja bi volio boljeg napadača, nako tipa VIlli ili Benzemi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 14:48

za VIllu vrijedi izdvojit sigurno 20-25 miliona eura... Momak kad je god 1 vs 1 bilo igrač ili golman to je prodor pa gol ili gol :) Još uvjek atraktivno... Ne znam, prije sezonu, dvije je se spominjao sa nama i tada sam govorio da bih ga volio vidjet i dalje to želim...

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 16 jan 2010, 14:50

Ja bih isto volio nekog jaceg, korpulentnijeg.

Nekog target mana kao sto su Jones ili Cole.

Maruwari?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jan 2010, 14:51

Volio bih i ja vidjeti Villu u dresu Arsenala,ali to su pusti snovi dok je cicije Wengera...taj neda nikome više od 15 milki a Villa ipak malo više košta,ustvari mnogo više :D
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 14:53

to su slatke muke ;)

A dala bi njega Valencija sigurno, pa oni su u dugovima do guše... Svaki milioni bi im vrijedili... A 25 miliona nije sića...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 16:00

Ne treba se zadovoljavat sa prosječnim, znam da nas je Wenger sa tim naučio al... Treba tražit Villu ili Chamacka, taj momak je isto extra :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jan 2010, 16:45

Mladi Bolivijac Galindo potpisao za Arsenal

Bolivijski tinejdžer Samuel Galindo novi je nogometaš Arsenala, nakon što je u taj klub uz nepoznat iznos odštete prešao iz kluba Real America. 17-godišnji veznjak će vjerojatno na posudbu odmah po dolasku u Arsenal.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je za mladog Bolivijca rekao: "Galindo ima dobru tehniku. Inteligentan je, visok, ljevonog i jako je izdržljiv. On je središnji vezni igrač i zna dati dobru loptu. Ima dobar pregled igre, što ovdje jako cijenimo."

Galindo je u prosincu bio blizu potpisa za Everton, ali nakon što je bio na probi u Arsenalu odlučio se za taj klub.

"Istina je da je on bio u Evertonu, ali ponudili su mi da dođe ovdje na probu. Ja sam pristao na to, svidjelo mi se ono što sam vidio i odlučio sam potpisati ugovor sa njim." dodao je Wenger, naglasivši kako će Galindo na posudbu izvan Engleske, a već ima nekoliko klubova u vidu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 16 jan 2010, 16:48

ne kontam kako ljudi mogu reci da su Chamakh ili Benzema bolji od Dzeke.........Villa je nesto drugo,drugi tip igraca, al Dzeki u ovom momentu mogu parirati samo Drogba i Ibrahimovic.........

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 jan 2010, 16:49

PIRKE33 je napisao/la:ne kontam kako ljudi mogu reci da su Chamakh ili Benzema bolji od Dzeke.........Villa je nesto drugo,drugi tip igraca, al Dzeki u ovom momentu mogu parirati samo Drogba i Ibrahimovic.........
i bendtner je bolji od dzeke prijatelju :lol:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 16 jan 2010, 16:50

Wolverine je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:ne kontam kako ljudi mogu reci da su Chamakh ili Benzema bolji od Dzeke.........Villa je nesto drugo,drugi tip igraca, al Dzeki u ovom momentu mogu parirati samo Drogba i Ibrahimovic.........
i bendtner je bolji od dzeke prijatelju :lol:
Zato grije klupu u vecini slucajeva........

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 16:53

De ba, ne prosipaj se. Šta je Džeko uradio Bogat u ovoj sezoni ?! Koliko je golova dao ?! Koliko je dao prije dvije sezone ?! Ne možeš gledat igrača samo kad je odigrao najbolju sezonu... Benzema je za klasu bolji od Džeke i to je definitivno. Džeko pripada tipu srednje klase i možda bude bolji ako ode u bolji klub a te cifre od nekih 40 miliona će dobit malosutra...

Btw.off topic, sry...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 16 jan 2010, 16:55

GunnerS je napisao/la:De ba, ne prosipaj se. Šta je Džeko uradio Bogat u ovoj sezoni ?! Koliko je golova dao ?! Koliko je dao prije dvije sezone ?! Ne možeš gledat igrača samo kad je odigrao najbolju sezonu... Benzema je za klasu bolji od Džeke i to je definitivno. Džeko pripada tipu srednje klase i možda bude bolji ako ode u bolji klub a te cifre od nekih 40 miliona će dobit malosutra...

Btw.off topic, sry...
Dzeko je za razliku od Benzeme igrao, ......znam poredices Real i Wolfsburg..........sta mislis da bi Dzeko u Milanu radio......sjedio na klupi, bi al u k.ur.cu.........

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 16:57

Heh, de ba, Benzema u Lyonu prije Reala je igrao i zabijao, svaku szonu je bio u vrhu strijelaca a evo vidim Džeku, gdje je ove godine ?! Šta je sa njim ?! Jel' taj momak i igra ?! I pored Pata Džeko nebi igrao, Pato je klasa za njeg...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jan 2010, 16:59

Pato u Milanu igra vise po krilu ;) Milan sad igra kao Barca jednim klasicnim napadacem u ovom slucaju Borrielom i po stranama Ronaldinho i Pato,tako da bi se Dzeko ganjao sa Borrielom i Huntelarom za mjesto naravno ako dodje do transfera
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 17:01

Ne, nemojte me krivo shvatit, volio bih da pređe, mislim da ode i u Real što se mene tiče, ni u đep ni iz đepa, al ne mogu tvrdit da je bolji od nekoga od kojeg nije... Da je Džeko jedan od najboljih napadača Bundeslige, to jest, a svijeta, ma nema šanse...nema šanse nikakve...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 16 jan 2010, 17:02

po meni je Dzeko bolji igrac i kompletniji...........Benzema bjezi od duela,,,,ckapi prava......zato i ne igra.......
vidjet cemo polako.....ima vremena.......mi smo navikli nemat klasu ko sto ti kazes.........sta je Benzema za reprezentaciju napravio , pored onakvih igraca u sredini terena......nista.......
Dzeku u Milan traze il da im bude sto su im bili Shefkija i Kaka, il da ga prodaju za jedno 60 mil.....

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 16 jan 2010, 17:04

miky_hz je napisao/la:Pato u Milanu igra vise po krilu ;) Milan sad igra kao Barca jednim klasicnim napadacem u ovom slucaju Borrielom i po stranama Ronaldinho i Pato,tako da bi se Dzeko ganjao sa Borrielom i Huntelarom za mjesto naravno ako dodje do transfera
KO ba danas daje 25 mil eura , mozda i vise da bi mu igrac bio na klupi......kakav ba Borielo.....propali talenat....Huntelar nema priliku, a pored Dzeke je ne bi ni dobio

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 16 jan 2010, 17:07

sorry of topic idem......Arsenal.....najljepsi nogomet prije par godina.....bas sam ih volio gledat i mislim da bi im trebao igrac tipa Dzeke......nemaju snage u napadu........nemaju igraca koji bi umorio protivnicke odbrambene

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jan 2010, 17:08

Barcelona daje :mrgreen: dala je za ovoga Cigru 25 pa im sjedi na klupi :mrgreen:

Ima jos slucajeva,evo ti i Robinho placen jos vise pa sjedi na klupi :) ima se moze se :lol:

Bjezi odoh u off sry Arsenalovci :P

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.