La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Erreala9
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Erreala9 » 24 jul 2010, 13:12

Nail for Real je napisao/la:O sjecam se Kovacevica :x Redovno po dva gola Realu. To su bila teska vremena. Ali realno, Sociedad moze se boriti samo za opstanak.
Sto bih volio da Athletic ispadne ove godine da se ne k.urce da su treci najveci klub u Spaniji, kad nisu :lol:
Imal' neko spisak timova koji se takmice ove godine, mrsko mi trazit?
Ko se ne bi sjecao Darka ;) ,ali prije pola godine morao je prekinuti karijeru radi problema sa srcem :cry:,uvijek ce ostati u srcima svih navijača Sociedada!Da naš cilj je ove sezone opstati u Ligi,a vec naredne sezone da krene borba za Europom!
Heh Athletic naš najveći rival,nisu ni meni nesto dragi ;).Da li želiš timove koji su ušli u Primeru ili nesto drugo' :?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 jul 2010, 13:13

Erreala9 je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:O sjecam se Kovacevica :x Redovno po dva gola Realu. To su bila teska vremena. Ali realno, Sociedad moze se boriti samo za opstanak.
Sto bih volio da Athletic ispadne ove godine da se ne k.urce da su treci najveci klub u Spaniji, kad nisu :lol:
Ko se ne bi sjecao Darka ;) ,ali prije pola godine morao je prekinuti karijeru radi problema sa srcem :cry:,uvijek ce ostati u srcima svih navijača Sociedada!Da naš cilj je ove sezone opstati u Ligi,a vec naredne sezone da krene borba za Europom!
Heh Athletic naš najveći rival,nisu ni meni nesto dragi ;).Da li želiš timove koji su ušli u Primeru ili nesto drugo' :?

da da to :)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Erreala9
Kontakt:

Post Postao/la Erreala9 » 24 jul 2010, 13:17

Nail for Real je napisao/la:
Erreala9 je napisao/la:

da da to :)
Ušli su ti sljedeći timovi:Real Sociedad,Levante i Hercules

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 jul 2010, 13:19

Milo mi za Hercules. I prosle godine su zamalo usli, a u Primeru se vraca Delibasic, nekadasnji igrac Mallorce.
Aj da te iskoristim do kraja :mrgreen: :D ko je ispao iz Lige?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Erreala9
Kontakt:

Post Postao/la Erreala9 » 24 jul 2010, 13:22

Nail for Real je napisao/la:Milo mi za Hercules. I prosle godine su zamalo usli, a u Primeru se vraca Delibasic, nekadasnji igrac Mallorce.
Aj da te iskoristim do kraja :mrgreen: :D ko je ispao iz Lige?
Da Hercules je imao stvarno sreće ove sezone za samo jedan gol više ušli su oni,a ne Betis,da vraća se Andrija Delibašić negdje sam procitao da ga Dinamo Zagreb hoće.
A iz lige su ti ispali:Tenerife,Xerez i Valladolid!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jul 2010, 14:06

Nije los taj Hercules . imaju tog Delibasica,Farinosa,Portilla,Rufetea , nisu nimalo losi , a doveli su Thomerta iz Le Mansa sasvim pristojna ekipa . a sto se tice Real Sociedada pa svima nam je drag klub zbog Mehe koji je ostavio veliki trag u tom klubu . :)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Erreala9
Kontakt:

Post Postao/la Erreala9 » 24 jul 2010, 15:12

juznjak> je napisao/la:Nije los taj Hercules . imaju tog Delibasica,Farinosa,Portilla,Rufetea , nisu nimalo losi , a doveli su Thomerta iz Le Mansa sasvim pristojna ekipa . a sto se tice Real Sociedada pa svima nam je drag klub zbog Mehe koji je ostavio veliki trag u tom klubu . :)
Da Hercules ima solidnu ekipu,a svi se sjecamo kada je Meho harao u Sociedadu!

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 24 jul 2010, 15:57

Haha, imamo i navijaca malenih iz San Sebastiana :mrgreen:
Jedino sto mi se đasvi jest Anoeta, al ipak ste i pored nekih stvari manji klub od Athletica, naravno najveci klub u Baskiji je upravo Athletic.
Dobrodošao Sociedadovac ;)

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 24 jul 2010, 15:59

Athletic nije ispao odkad postoji, a treci klub Španije sigurno jeste, prema tome jedite se od ljubomore jer Athletic dominira ;)

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jul 2010, 16:03

semafresh< je napisao/la: Athletic nije ispao odkad postoji, a treci klub Španije sigurno jeste, prema tome jedite se od ljubomore jer Athletic dominira ;)
Aha :roll:
Rey de la furia española...

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 24 jul 2010, 16:04

Chologol, jesi opet se docepao amfetamina :mrgreen:
Ko je treci klub sviju ti, Zaragoza :?

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jul 2010, 16:05

semafresh< je napisao/la:Chologol, jesi opet se docepao amfetamina :mrgreen:
Ko je treci klub sviju ti, Zaragoza :?
Atleti, Atleti, Atletico de Madrid, Atleti, Atleti, Atletico de Madrid, jugando, ganando, peleas como el MEJOR!

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 24 jul 2010, 16:14

Imate komplex od veceg kluba, to je sve, kakav Atletico...
po cemu ste veci klub samo mi to objasni, hajde uporedi trofeje...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jul 2010, 16:18

semafresh< je napisao/la:Imate komplex od veceg kluba, to je sve, kakav Atletico...
po cemu ste veci klub samo mi to objasni, hajde uporedi trofeje...
9 titula, Kup Kupova ,Kup Uefa, Finale Lige prvaka, 4 Evropska finala , hoces da nastavim? :roll: nema niko komplex ti si dosao prvi da se poredis sa Atleticom .8-) zaboravi Svjetsku klupsku titulu :o
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jul 2010, 16:19

Hahahha, kakav to mi imamo komplex od vas? To sto vam svake sezone uvalimo 4,5 komada :mrgreen:

Imate slucajno vise onih Copova kralja od nas i odmah ste veci klub, idi sad reci na temu Reala da ste i od njih veci klub :mrgreen:

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 24 jul 2010, 16:25

Nisam ja reko da smo veci od Reala, mada u nekim stvarim i jesmo, al nemoj mi trpat rijeci u usta, ja sam samo realan forumaš i navodim statistike španskog fudbala o velicini klubova u Španiji koja kaže da je treći po redu Bilbao. To što Bilbau uvaljujete 4-5 komada to su prolazne krize zbog modernizacije fudbala, a znamo kakav je oficijelni stav Bilbaa, tj. nebi se odrekli toga makar igrali u zadnjoj ligi.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jul 2010, 16:31

kad bi se gledala statistika Valencia je broj 3 klub u primeri ;) al srecom gledaju se titule 8-)

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 24 jul 2010, 16:41

Pazi jednu stvar, svi znamo po kojim pravilima igra Athletic. Da igra po pravilima da kupuje igrace kao ostali klubovi, Barca, Real i ostali, bili bi možda i najveci klub, jer klub je dobrostojeci sa finansijama, dobro znamo u ranije vrijeme ko je imao najveci juniorski transfer koji se platio milionima. Mislim respekt Barci, ona isto vodi neku vrstu cantere da igraju igraci samo iz njene skole i oni igraci (strani) koji su dosta, dosta bolji od ovih iz skole, prema tome postujem i Barcu kao klub. Nemrzim nijedan klub iz Španije, pa ni Atletico koji se bori da bude u vrhu, ostaje nam da pocne sezona, tada je zanimljivija i diskusija nakon tekmi, naravno ima se i više o čemu diskutovat o čemu ste ranije govorili, naprimjer o navijačima ciji su bolji i slicno.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jul 2010, 19:06

semafresh< je napisao/la:Pazi jednu stvar, svi znamo po kojim pravilima igra Athletic. Da igra po pravilima da kupuje igrace kao ostali klubovi, Barca, Real i ostali, bili bi možda i najveci klub, jer klub je dobrostojeci sa finansijama, dobro znamo u ranije vrijeme ko je imao najveci juniorski transfer koji se platio milionima. Mislim respekt Barci, ona isto vodi neku vrstu cantere da igraju igraci samo iz njene skole i oni igraci (strani) koji su dosta, dosta bolji od ovih iz skole, prema tome postujem i Barcu kao klub. Nemrzim nijedan klub iz Španije, pa ni Atletico koji se bori da bude u vrhu, ostaje nam da pocne sezona, tada je zanimljivija i diskusija nakon tekmi, naravno ima se i više o čemu diskutovat o čemu ste ranije govorili, naprimjer o navijačima ciji su bolji i slicno.
Da je babi muda bila bi dedo. 90% ispitanika (navijaca Athletica) reklo bi da bi vise volilo gledat klub u 2. ligi nego da kupi nekog stranca, tako da su navijaci krivi za to sto nemate trofeja vise od 30 godina.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 jul 2010, 19:11

@semafresh
U nekim stvarima ste veci od Reala? :lol: :lol: Daj molim te 8-) To sto nikad nijeste ispali iz Primere sluzi vam na cast, ali trofeji se gledaju, tako da ...
Politika kluba da se ne dovode stranci je za respect, ali to ne daje REZULTATE tako da ne vidim po cemu ste vi 3 najbolji klub. 3 klub sa najvecom tradicijom, mozda. Ali ukupno gledano ni prismrdit ne mozete Atl. Madridu, Valenciji pa mozda i Deportivu.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.