Senad Lulic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Senad Lulic
kakav prodor Lulića po lijevoj strani i asistencija za 2-1 ...bravo majstore!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Covjek ko vjetar, ne vidis ga a nosi te
dobijam 275 eura ako vako ostane
Ma cini mi se Reja je ga natjerao na prodore,nesto su se prepirali ...Dobar prodor ,jos malo pa ce bit onaj stari Lula...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema jos malo, kraj sezone.ahmic je napisao/la:Ma cini mi se Reja je ga natjerao na prodore,nesto su se prepirali ...Dobar prodor ,jos malo pa ce bit onaj stari Lula...

Sto je igrao, igrao je, forma ostaje kakva i jest, osim ako ne budu igrali kakve prijateljske tekme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sudeci po ovom prodoru u vrhunskoj je formi reja ga izvodi redovno zadnjih 10 minuta ne zeli ponovo da riskira sa povredom drago mi je sto je i on spreman za ove prijateljske itekako nam je falio protiv brazila....
- NoName
- Kontakt:
Više je on nama falio protiv Portugala od 50 i neke minutegrgr je napisao/la:Sudeci po ovom prodoru u vrhunskoj je formi reja ga izvodi redovno zadnjih 10 minuta ne zeli ponovo da riskira sa povredom drago mi je sto je i on spreman za ove prijateljske itekako nam je falio protiv brazila....

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ako si gledao utakmicu onda ne bi trebao misliti tako...grgr je napisao/la:Sudeci po ovom prodoru u vrhunskoj je formi reja ga izvodi redovno zadnjih 10 minuta ne zeli ponovo da riskira sa povredom drago mi je sto je i on spreman za ove prijateljske itekako nam je falio protiv brazila....
Prije prodora Reja je galamio na njega nesto,a i Senad je njemu nes klepio...
Poslije se vise hitao da prodje ,i uspio je...
Al je vidljivo da ne moze ,znamo kakav je bio da u 80-90 sprinta gore-dole...
Sve u svemu svaka cast,i jednan takav prodor je vrhunski uspjeh,i nije to neki ljigavac ,ipak je to Maicon...
A cini mi se da je cijela ekipa Lazia fizicki poslaba,al rezultat je bitan ...
Da su ih razvalili ,vala nisu..rezultat je bitan na kraju,mada nije mjerilo sinocne tekme...¨
Nama je bitno da se Lula vrnuo ....
Ukljucio sam se nesto malo prije te galame reje i toga pa mozda zato ... Ali to sto kazes da nije neki cintro nego Maicon super je proso , ma bice on jos bolji sada prijateljske pa i pripreme na ljeto. A sto se tice lazija oni pod hitno trebaju 2 3 igraca nova stvarno su ocajni i svaka cast reji sa ovakvom ekipom se gotovo plasiro u LPahmic je napisao/la:Ako si gledao utakmicu onda ne bi trebao misliti tako...grgr je napisao/la:Sudeci po ovom prodoru u vrhunskoj je formi reja ga izvodi redovno zadnjih 10 minuta ne zeli ponovo da riskira sa povredom drago mi je sto je i on spreman za ove prijateljske itekako nam je falio protiv brazila....
Prije prodora Reja je galamio na njega nesto,a i Senad je njemu nes klepio...
Poslije se vise hitao da prodje ,i uspio je...
Al je vidljivo da ne moze ,znamo kakav je bio da u 80-90 sprinta gore-dole...
Sve u svemu svaka cast,i jednan takav prodor je vrhunski uspjeh,i nije to neki ljigavac ,ipak je to Maicon...
A cini mi se da je cijela ekipa Lazia fizicki poslaba,al rezultat je bitan ...
Da su ih razvalili ,vala nisu..rezultat je bitan na kraju,mada nije mjerilo sinocne tekme...¨
Nama je bitno da se Lula vrnuo ....
Na skoro svim grupama i portalima vezanim za Lazio, Lule je 'izabran' za najboljeg igrača Lazija u sezoni.
Dosta je napredovao, samo da uključi mozak u nekim situacijama, da ne brza, jer dešava mu se da pošalje netačan pas ..to je neka doza nesigurnosti valjda.
Forza Lule, sljedeće sezone da budeš još bolji
Dosta je napredovao, samo da uključi mozak u nekim situacijama, da ne brza, jer dešava mu se da pošalje netačan pas ..to je neka doza nesigurnosti valjda.
Forza Lule, sljedeće sezone da budeš još bolji

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne pamtim niti jednu dobru utakmicu Lulića za reprezentaciju, možda jedino onu protiv Rumunije. Danas očajan.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Petkovic opet ce biti trner Lulicu,danas potpisao za Lacio na 2 god.
idol nacije , čestitka da je ušao uži krug dobro
za napredak i motiv.

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Mislim da vjerovatno zasluzuje i da pobjedi (iako me onaj crveni jos iritira), ali vjerovatno ce Dzeko po obicaju pobjedit. Ali ovaj put nezasluzeno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slazem se da je Lulic najvise napravio prosle godine i treba da njemu pripadne nagrada. Covjek je napravio karijeru za godinu dana. Jedina mrlja ostaje seljacko ponasanje u portugalu i crveni karton.
Mislim da se ne boduje samo teren, nego opcenito. Džeko je uvijek u BiH i u humanitarnom smislu, razvlace ga svi na sve strane,haj ovdje, haj ondje, de otvori ovo, ono i on se uvijek odazove na sve
Posebno u Dubrovnik.ZOI84 je napisao/la:Mislim da se ne boduje samo teren, nego opcenito. Džeko je uvijek u BiH i u humanitarnom smislu, razvlace ga svi na sve strane,haj ovdje, haj ondje, de otvori ovo, ono i on se uvijek odazove na sve
Pa? Džeko je igrao i po selima u BiH, Kladusi, Tuzli, Sarajevu, ucestvovao u milion akcija, eto sad je Dubrovnik kao problem, e svašta. Pitaj svog imenjaka Batka koliko je Džeko pomogao Alenu i zahvaljujuci Džeki i drugi su se pridružili, paj e nahumanitarnoj utakmici skupleno još 40 hilada, pa sta misliš ko je dao te pare, pa isti oni koji ce nastupiti u Dubrovniku..Batko je napisao/la:Posebno u Dubrovnik.ZOI84 je napisao/la:Mislim da se ne boduje samo teren, nego opcenito. Džeko je uvijek u BiH i u humanitarnom smislu, razvlace ga svi na sve strane,haj ovdje, haj ondje, de otvori ovo, ono i on se uvijek odazove na sve
Nisam mislio na humintarac u Dubrovniku, daleko od toga, već što Džeko skoro svako okupljanje repke te odmore koristi za lumpovanje sa El capitenom op Dubrovniku.