EDIT: stativa, ispao Zahirovic strasno

znam da je ironican ali dijelim misljenje s forumasom. Zahirovic ima srecu sto nam je ta pozicija u velikom deficitu
Ma nemoj to shvatiti licno, ne mislim samo na Svraku, mislim i na Sesara i na mnoge nase kofol defanzivne vezne. Zaha ne igra, ali je u najgorem slucaju nas 2. najbolji defanzivni vezni. Boljih nemamo(kao sto su Dzeko/Pjanic/Spahic/Begovic), zalosno je sto je tako, ali nemamo.bagrcavi je napisao/la:Kakve veze ima Svraka sa ovom krampom ?AllGunsBlazing je napisao/la:Svakako da Svraka treba dobiti poziv, on je standardan.
Pa on je bio najkonkretniji od svih sto su konkurisali za DMF-a, ako izuzmemo Zahu i Rahimagu. Sto bi znacilo da nam je on poslije ovih najbolji igrac na toj poziciji.bagrcavi je napisao/la:Misliš ti na dosta njih, a uvijek Svraku spomeneš i to u negativnom kontekstu.
Svakako. Zato tri puta bolji igrac igra u ovoj nasoj jadnoj ligi. Pa on cak nije dobar ni koliko je Zaha bio u ovoj ligi. I da nemojte sad price on bio povrijedjen, bio je i Zaha godinu dana van terena kad je igrao u Celiku.0oo0 je napisao/la:Realno, treba gurati Zolotića u A repku, već je sad bolji od Zahe 3 puta.
simpaticno al realno0oo0 je napisao/la:Realno, treba gurati Zolotića u A repku, već je sad bolji od Zahe 3 puta.
svasta ce covjek ovdje procitat0oo0 je napisao/la:Realno, treba gurati Zolotića u A repku, već je sad bolji od Zahe 3 puta.
Vjeruj mi da je Zola za Zahu izmislio fudbal, pa u mladoj repki prosle godine jedan od losijih u ono par tekmi sto je odigrao. Besic je za njega doktor, Zola isto tako, mladji, jaci, bolji, u igri prema naprijed bolji.AllGunsBlazing je napisao/la:Svakako. Zato tri puta bolji igrac igra u ovoj nasoj jadnoj ligi. Pa on cak nije dobar ni koliko je Zaha bio u ovoj ligi. I da nemojte sad price on bio povrijedjen, bio je i Zaha godinu dana van terena kad je igrao u Celiku.0oo0 je napisao/la:Realno, treba gurati Zolotića u A repku, već je sad bolji od Zahe 3 puta.
Sto ste ljubomorni na Zahirovica? Ajde recite koju je to on utakmicu za*bao a ja cu Vam reci 10 kod kojih je bio medju najboljim. Sta treba Zolotica sa slomljenom nogom slat u Brazil??? Besica treba slat da se glupira po Brazilu??? Zahirovicu nikada nije bio problem igrati za mladu reprezentaciju iako je vec nastupao za A selekciju! Sva sreca pa se vas nepita i momak ce ici u Brazil i visoko kotirat za startnu postavu.bhsport je napisao/la:Vjeruj mi da je Zola za Zahu izmislio fudbal, pa u mladoj repki prosle godine jedan od losijih u ono par tekmi sto je odigrao. Besic je za njega doktor, Zola isto tako, mladji, jaci, bolji, u igri prema naprijed bolji.AllGunsBlazing je napisao/la:Svakako. Zato tri puta bolji igrac igra u ovoj nasoj jadnoj ligi. Pa on cak nije dobar ni koliko je Zaha bio u ovoj ligi. I da nemojte sad price on bio povrijedjen, bio je i Zaha godinu dana van terena kad je igrao u Celiku.0oo0 je napisao/la:Realno, treba gurati Zolotića u A repku, već je sad bolji od Zahe 3 puta.
Da se Besic gurao kroz repku ko Zaha igrao bi u engleskoj sada, ali ...
Ovaj opet moze prema bjelorusiji, ruskoj drugoj ili povratak u PL, ali u Vitez, LikCe je za njega nivo sada.
Daj majke ti saberi se, pa Rahimic je bolji od njega. Besic je doktor za njega, pogledaj kad se glupiro i koju je tekmu on usro?robijas_Ri je napisao/la: Sto ste ljubomorni na Zahirovica? Ajde recite koju je to on utakmicu za*bao a ja cu Vam reci 10 kod kojih je bio medju najboljim. Sta treba Zolotica sa slomljenom nogom slat u Brazil??? Besica treba slat da se glupira po Brazilu??? Zahirovicu nikada nije bio problem igrati za mladu reprezentaciju iako je vec nastupao za A selekciju! Sva sreca pa se vas nepita i momak ce ici u Brazil i visoko kotirat za startnu postavu.
Pa daj mi argumente zasto je bolji Rahimic, sta je Zahirovic krivo napravio pa mi ispusili bodove, pokazi neki video isjecak? Besic je umislio da je faca i nek sad malo tapka nogama, po cemu je on zasluzio da ide u Brazil prije Zahirovica, koji je njegov doprinos bio u proslim kvalifikacijama i pretproslim?bhsport je napisao/la:Daj majke ti saberi se, pa Rahimic je bolji od njega. Besic je doktor za njega, pogledaj kad se glupiro i koju je tekmu on usro?robijas_Ri je napisao/la: Sto ste ljubomorni na Zahirovica? Ajde recite koju je to on utakmicu za*bao a ja cu Vam reci 10 kod kojih je bio medju najboljim. Sta treba Zolotica sa slomljenom nogom slat u Brazil??? Besica treba slat da se glupira po Brazilu??? Zahirovicu nikada nije bio problem igrati za mladu reprezentaciju iako je vec nastupao za A selekciju! Sva sreca pa se vas nepita i momak ce ici u Brazil i visoko kotirat za startnu postavu.
+1BeastZE je napisao/la:Najbolje je da svi igrači iz Željezničara i Sarajeva igraju u reprezentaciji, realno .
besic da je doktor za zahirovica nebi igro u madjarskoj al jbg bolje ti znas nego ljudi koji su ga otjerali iz njemackebhsport je napisao/la:Daj majke ti saberi se, pa Rahimic je bolji od njega. Besic je doktor za njega, pogledaj kad se glupiro i koju je tekmu on usro?robijas_Ri je napisao/la: Sto ste ljubomorni na Zahirovica? Ajde recite koju je to on utakmicu za*bao a ja cu Vam reci 10 kod kojih je bio medju najboljim. Sta treba Zolotica sa slomljenom nogom slat u Brazil??? Besica treba slat da se glupira po Brazilu??? Zahirovicu nikada nije bio problem igrati za mladu reprezentaciju iako je vec nastupao za A selekciju! Sva sreca pa se vas nepita i momak ce ici u Brazil i visoko kotirat za startnu postavu.
jeste doktor i to ce vrijeme pokazati...sto se mene tice nista ne zamjerim zahirovicu i smatram da je s obzirom na godine dobro odigrao u reprezentaciji, i uvijek sam ga branio...ali realno besic pokazuje veci potencijal...bolji s loptom, okretljiviji, brzi, zna loptu iznijeti, ima sutinu u nogama, itd...a to sto spominjes madjarsku...ja cu ti reci da je kojim slucajem besic odigrao za reprezentaciju onoliko utakmica koliko je zahrirovic, sigurno bi zavrsio u jacem klubu od bochuma...i bolje biti najbolji igrac kluba i jedne madjarske lige, nego na klupi u cvajti...samoposteno je napisao/la:besic da je doktor za zahirovica nebi igro u madjarskoj al jbg bolje ti znas nego ljudi koji su ga otjerali iz njemackebhsport je napisao/la:Daj majke ti saberi se, pa Rahimic je bolji od njega. Besic je doktor za njega, pogledaj kad se glupiro i koju je tekmu on usro?robijas_Ri je napisao/la: Sto ste ljubomorni na Zahirovica? Ajde recite koju je to on utakmicu za*bao a ja cu Vam reci 10 kod kojih je bio medju najboljim. Sta treba Zolotica sa slomljenom nogom slat u Brazil??? Besica treba slat da se glupira po Brazilu??? Zahirovicu nikada nije bio problem igrati za mladu reprezentaciju iako je vec nastupao za A selekciju! Sva sreca pa se vas nepita i momak ce ici u Brazil i visoko kotirat za startnu postavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.