Adnan Zahirović

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 okt 2013, 21:49

kakav crni Svraka, taj se nije mogao nametnuti u Ozrenu :mrgreen: Kako ga jedan Matmour ostavi iza sebe :roll: A Bochum iduce sezone garant tone jos nize, ocajni su.

EDIT: stativa, ispao Zahirovic strasno :roll:

znam da je ironican ali dijelim misljenje s forumasom. Zahirovic ima srecu sto nam je ta pozicija u velikom deficitu
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 28 okt 2013, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 okt 2013, 21:59

bagrcavi je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Svakako da Svraka treba dobiti poziv, on je standardan.
Kakve veze ima Svraka sa ovom krampom ?
Ma nemoj to shvatiti licno, ne mislim samo na Svraku, mislim i na Sesara i na mnoge nase kofol defanzivne vezne. Zaha ne igra, ali je u najgorem slucaju nas 2. najbolji defanzivni vezni. Boljih nemamo(kao sto su Dzeko/Pjanic/Spahic/Begovic), zalosno je sto je tako, ali nemamo.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 okt 2013, 22:02

Misliš ti na dosta njih, a uvijek Svraku spomeneš i to u negativnom kontekstu.
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 okt 2013, 22:30

bagrcavi je napisao/la:Misliš ti na dosta njih, a uvijek Svraku spomeneš i to u negativnom kontekstu.
Pa on je bio najkonkretniji od svih sto su konkurisali za DMF-a, ako izuzmemo Zahu i Rahimagu. Sto bi znacilo da nam je on poslije ovih najbolji igrac na toj poziciji.
Celik!3,2,2.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 28 okt 2013, 22:32

Realno, treba gurati Zolotića u A repku, već je sad bolji od Zahe 3 puta.
🔵⚪

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 okt 2013, 22:40

Može se pisati o trenutnoj formi igrača, to svakako, ali praviti zaključke o putnicima na SP 8 mjeseci prije početka istog, je malo suludo. Kako bilo, vjerujem da će Pape naći najbolje riješenje za našu reprezentaciju.

Do tada, apsolutna podrška svakom reprezentativcu, bilo potencijalnom, bilo standardnom, pa i onima koji su bili potencijalni pa se ozlijedili ( slučaj Husejinović ).

Nema potrebe da se dijelimo u torove, i imamo " vaše " i " naše ", oni su svačiji, oni su svih onih koji vole i prate ovu reprezentaciju, zato budimo jedno, i budimo objektivni, i ne okrećimo stalno jednu te istu priču u krug.

Vjerujte, dosadilo je ponavljati gradivo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 okt 2013, 23:15

0oo0 je napisao/la:Realno, treba gurati Zolotića u A repku, već je sad bolji od Zahe 3 puta.
Svakako. Zato tri puta bolji igrac igra u ovoj nasoj jadnoj ligi. Pa on cak nije dobar ni koliko je Zaha bio u ovoj ligi. I da nemojte sad price on bio povrijedjen, bio je i Zaha godinu dana van terena kad je igrao u Celiku.
Celik!3,2,2.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 okt 2013, 23:18

Zaha je vec dvije godine van terena, a nije povrijedjen

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 okt 2013, 23:20

0oo0 je napisao/la:Realno, treba gurati Zolotića u A repku, već je sad bolji od Zahe 3 puta.
simpaticno al realno

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 okt 2013, 23:28

svasta ce covjek ovdje procitat :lol: :lol: :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 okt 2013, 08:58

AllGunsBlazing je napisao/la:
Svakako. Zato tri puta bolji igrac igra u ovoj nasoj jadnoj ligi. Pa on cak nije dobar ni koliko je Zaha bio u ovoj ligi. I da nemojte sad price on bio povrijedjen, bio je i Zaha godinu dana van terena kad je igrao u Celiku.
Vjeruj mi da je Zola za Zahu izmislio fudbal, pa u mladoj repki prosle godine jedan od losijih u ono par tekmi sto je odigrao. Besic je za njega doktor, Zola isto tako, mladji, jaci, bolji, u igri prema naprijed bolji.
Da se Besic gurao kroz repku ko Zaha igrao bi u engleskoj sada, ali ...

Ovaj opet moze prema bjelorusiji, ruskoj drugoj ili povratak u PL, ali u Vitez, LikCe je za njega nivo sada.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 okt 2013, 09:11

bhsport je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Vjeruj mi da je Zola za Zahu izmislio fudbal, pa u mladoj repki prosle godine jedan od losijih u ono par tekmi sto je odigrao. Besic je za njega doktor, Zola isto tako, mladji, jaci, bolji, u igri prema naprijed bolji.
Da se Besic gurao kroz repku ko Zaha igrao bi u engleskoj sada, ali ...

Ovaj opet moze prema bjelorusiji, ruskoj drugoj ili povratak u PL, ali u Vitez, LikCe je za njega nivo sada.
Sto ste ljubomorni na Zahirovica? Ajde recite koju je to on utakmicu za*bao a ja cu Vam reci 10 kod kojih je bio medju najboljim. Sta treba Zolotica sa slomljenom nogom slat u Brazil??? Besica treba slat da se glupira po Brazilu??? Zahirovicu nikada nije bio problem igrati za mladu reprezentaciju iako je vec nastupao za A selekciju! Sva sreca pa se vas nepita i momak ce ici u Brazil i visoko kotirat za startnu postavu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 okt 2013, 09:14

robijas_Ri je napisao/la: Sto ste ljubomorni na Zahirovica? Ajde recite koju je to on utakmicu za*bao a ja cu Vam reci 10 kod kojih je bio medju najboljim. Sta treba Zolotica sa slomljenom nogom slat u Brazil??? Besica treba slat da se glupira po Brazilu??? Zahirovicu nikada nije bio problem igrati za mladu reprezentaciju iako je vec nastupao za A selekciju! Sva sreca pa se vas nepita i momak ce ici u Brazil i visoko kotirat za startnu postavu.
Daj majke ti saberi se, pa Rahimic je bolji od njega. Besic je doktor za njega, pogledaj kad se glupiro i koju je tekmu on usro?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 okt 2013, 09:22

bhsport je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la: Sto ste ljubomorni na Zahirovica? Ajde recite koju je to on utakmicu za*bao a ja cu Vam reci 10 kod kojih je bio medju najboljim. Sta treba Zolotica sa slomljenom nogom slat u Brazil??? Besica treba slat da se glupira po Brazilu??? Zahirovicu nikada nije bio problem igrati za mladu reprezentaciju iako je vec nastupao za A selekciju! Sva sreca pa se vas nepita i momak ce ici u Brazil i visoko kotirat za startnu postavu.
Daj majke ti saberi se, pa Rahimic je bolji od njega. Besic je doktor za njega, pogledaj kad se glupiro i koju je tekmu on usro?
Pa daj mi argumente zasto je bolji Rahimic, sta je Zahirovic krivo napravio pa mi ispusili bodove, pokazi neki video isjecak? Besic je umislio da je faca i nek sad malo tapka nogama, po cemu je on zasluzio da ide u Brazil prije Zahirovica, koji je njegov doprinos bio u proslim kvalifikacijama i pretproslim?

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 29 okt 2013, 09:26

Najbolje je da svi igrači iz Željezničara i Sarajeva igraju u reprezentaciji, realno .
❶❾❽❽

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 okt 2013, 12:52

BeastZE je napisao/la:Najbolje je da svi igrači iz Željezničara i Sarajeva igraju u reprezentaciji, realno .
+1

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 okt 2013, 13:08

bhsport je napisao/la:
besic da je doktor za zahirovica nebi igro u madjarskoj al jbg bolje ti znas nego ljudi koji su ga otjerali iz njemacke

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 okt 2013, 13:23

samoposteno je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
besic da je doktor za zahirovica nebi igro u madjarskoj al jbg bolje ti znas nego ljudi koji su ga otjerali iz njemacke
jeste doktor i to ce vrijeme pokazati...sto se mene tice nista ne zamjerim zahirovicu i smatram da je s obzirom na godine dobro odigrao u reprezentaciji, i uvijek sam ga branio...ali realno besic pokazuje veci potencijal...bolji s loptom, okretljiviji, brzi, zna loptu iznijeti, ima sutinu u nogama, itd...a to sto spominjes madjarsku...ja cu ti reci da je kojim slucajem besic odigrao za reprezentaciju onoliko utakmica koliko je zahrirovic, sigurno bi zavrsio u jacem klubu od bochuma...i bolje biti najbolji igrac kluba i jedne madjarske lige, nego na klupi u cvajti...
a takodjer treba imati u vidu i godine, besicu je tek 21, a zahirovic je stariji od njega 2,5 godine...
mislim da kad se sve uzme u obzir da je besic bolji i veci potencijal, a to ce akoBogda vrijeme i pokazati...
druga je stvar to sto adnan mozda ima bolji lobi ili sta vec...a mozda i ne...ne znam niti u to ulazim...

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 okt 2013, 13:28

ma u pravu si brate toliki je besic kvalitet da moze da kaze selektoru ja necu da igram povredjen sam i odma za vikend igra za svoj tim mali se previse digo nije ronaldo

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 29 okt 2013, 13:49

najJADNIJE rasprave se vode na ovim reprezentativnim temama, najbolje se vidi dvolicnost nasih ljudi.
kad kazes nesto "lose" za Dzeku odmah se narod ufati za igre u repci i koliko je on dao za istu i kako je nebitno sto sjedi na klupi cityja, na Dzeku se ne smije. E kad je u pitanje Zahirovic onda je druga pjesma, onda je nebitno sto je momak 90% utakmica za repku odigrao odlicno i sto krpi rupe koje najvise stekaju, tad je bitno sto on nema dobar klub ili sto sjedi na klupi. aferim
sve u svemu, nisam ni ja neki veliki fan Zahirovica(a iz Zenice sam :? ) mislim da nije za veznjaka jer tu treba imati ono "nesto", cak sam ubjedjen kad bi probao u klubu nekog beka igrat, posto je jos mlad, da bi bilo nesto od njega. Sto se tice repke, po meni je on tu najbolje rjesenje, prvenstveno jer nemamo boljeg, od Medunjanina na DM cu osjedit skroz i to protiv prve ozbiljne repke, Zaha nedostatak znanja s loptom nadoknadjuje trkom i zalaganjem, te iskljucivo defanzivnom zadacima, sto nasoj repci odgovara jer u sredini imamo i previse onih sto znaju s loptom.
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.