Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la VanBasten » 02 nov 2012, 09:18

Pa buraz imao je prilike, složićeš se da je oba puta bio očajan na terenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 nov 2012, 09:28

VanBasten je napisao/la:Pa buraz imao je prilike, složićeš se da je oba puta bio očajan na terenu.
Ma znam da jeste,zna i on bgm,ono nakon Zenice mu je bas noge "polomilo" skroz ga izbacilo iz takta.Nije do Papeta uopste,vjeruj mi zvace ga ponovo cim sastavi par tekmi.Pape o njemu ima super misljenje.Rijetki su ovakvi sportisti ko Stila kod nas pa mi je nekako i zao sto su ga i Poljaci malo sjebali,a on sam sebe dokrajcio.Nije trenirao i svasta nesto.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 nov 2012, 10:38

bistrikboy je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Pa buraz imao je prilike, složićeš se da je oba puta bio očajan na terenu.
Ma znam da jeste,zna i on bgm,ono nakon Zenice mu je bas noge "polomilo" skroz ga izbacilo iz takta.Nije do Papeta uopste,vjeruj mi zvace ga ponovo cim sastavi par tekmi.Pape o njemu ima super misljenje.Rijetki su ovakvi sportisti ko Stila kod nas pa mi je nekako i zao sto su ga i Poljaci malo sjebali,a on sam sebe dokrajcio.Nije trenirao i svasta nesto.
Vjerujem da je. Mnogo se očekivalo tada od njega, bio je u super formi u Lechu u taj vakat. Izgorio je u želji, garatn. Noge se svezale i jbg. Znam, znam, inače gledao sam njega, Zuku, Cocu, Merdana, Priganicu još dok su kadeti bili. Talentovana generacija, i super momci zaista.

A Poljaci, nisu ni oni znal ešta hoće. Prvo kontali uzeti lovu, onda...mah stoka. Najvažnije je da je našao klub, i da iam kontinuitet igrara, talenat ne može ispariti...malo da se i psihički vrati. A Ukrajinska liga je jača od poljske sigurno... Doće to na svoje, vjerujem.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 02 nov 2012, 12:59

ma iz ukrajinske lige se ne ide u lige petice, ko tamo ode ne vraća se više... eventualno može preći u dnipro, kijev ili rusiju :roll:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 02 nov 2012, 13:34

dijalog je napisao/la:ma iz ukrajinske lige se ne ide u lige petice, ko tamo ode ne vraća se više... eventualno može preći u dnipro, kijev ili rusiju :roll:
eto ti sad hoces reci da sedma liga evrope nije jaka :) on se iz karpata vrlo lako moze dokopati kijeva ili donetska a onda moze da ide bilo gdje ;) a msm da hoce, jer kao sto sam pisao mnogo ranije, po meni je Semir igrac velikog kvaliteta i zasluzuje najjace evropske klubove - samo nekako kao da nema srece al doce sve to na svoje ;)

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 02 nov 2012, 13:37

ajde da se i dočepa tih klubova iako sumnjam gdje ce otici? ko je iz ukrajine otisao negdje osim cigrinskog?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 nov 2012, 13:43

delko je napisao/la:
dijalog je napisao/la:ma iz ukrajinske lige se ne ide u lige petice, ko tamo ode ne vraća se više... eventualno može preći u dnipro, kijev ili rusiju :roll:
eto ti sad hoces reci da sedma liga evrope nije jaka :) on se iz karpata vrlo lako moze dokopati kijeva ili donetska a onda moze da ide bilo gdje ;) a msm da hoce, jer kao sto sam pisao mnogo ranije, po meni je Semir igrac velikog kvaliteta i zasluzuje najjace evropske klubove - samo nekako kao da nema srece al doce sve to na svoje ;)
7? osim liga petice je portugal,rusija,holandija tesko da je 7

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 nov 2012, 13:47

Goran Popov iz Dynama u West Brom, Borja Gómez u Granadu (Španija) - ovo z glave iz ove godine.
Osim toga, klubovi poput Shaktara, Dynama, Metalista, plaćaju jednako kao većina klubova u tzv Ligi petice. Da ne govorimo da su kvalitetniji od dobrog djela istih. Zbog čega bi neki igrač išao u neki prosječan klub u Njemačkoj pored Shaktara recimo.

JA bi radije da Štila završi u Shaktaru nego u Stuttgartu npr.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 02 nov 2012, 13:50

ciza je napisao/la:
delko je napisao/la:
7? osim liga petice je portugal,rusija,holandija tesko da je 7
a-a :D lista od 25.10.2012. sa uefe - govorim za lige
1. Spanija
2. Engleska
3. Njemacka
4. Italija
5. Francuska
6. Portugal
7. Ukrajina
8. Holandija
9. Rusija
10. Grcka

kad uzmes u obzir evo sad recimo, u ligi sampiona sahtar je trenutno vodeci u grupi, kijevljani ce ici u ligu evrope - al opet nece bit eliminisani, u ligi evrope je Dnipro prvi u grupi a Harkiv dijeli prvo mjesto sa Apotekarima iz Levera ;) a msm svake godine su dobri u evropi tako da je to razlog sto su tako visoko plasirani :)

+ sto rece ovaj vanbasten -svaka mu na mjestu :D
Zadnja izmjena: delko, dana/u 02 nov 2012, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 nov 2012, 13:51

dijalog je napisao/la:ajde da se i dočepa tih klubova iako sumnjam gdje ce otici? ko je iz ukrajine otisao negdje osim cigrinskog?
Shevchenko, Rebrov, Tymuschuk, Luzny, Voronin..

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 02 nov 2012, 13:54

VanBasten je napisao/la:
dijalog je napisao/la:ajde da se i dočepa tih klubova iako sumnjam gdje ce otici? ko je iz ukrajine otisao negdje osim cigrinskog?
ševčenko 1999., rebrov 2000., luzny 1999., tymouschuk iz rusije otišao u bajern, voronin nikad nije igrao u ukrajini

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 nov 2012, 13:56

dijalog je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ševčenko 1999., rebrov 2000., luzny 1999., tymouschuk iz rusije otišao u bajern, voronin nikad nije igrao u ukrajini
stilic nije ni sevcenko ni rebrov,ni tymoschuk nego tri klase ispod nabrojanih igraca

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 nov 2012, 13:58

dijalog je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Da je tada situacija kao danas, sumnjam da bi ijedan otišao iz Ukrajine. Ljudi jednostavno nemaju ba potrebu da idu na Zapad, imaju kompetativne klubove kući.

Druga je stvar što kod nas raja živi u devedesetim, pa se onda az glavu fata kako to Kiprani ravnopravno igraju s ostatkom EVrope. Ili kako Shaktar buca po Ligi prvaka, kao izennađenje. Nikakvo iznenađenje. Samo je pitanje vremena kad će LP osvojiti neki klub iz Ukrajine ili Rusije.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 02 nov 2012, 14:00

dijalog je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
eto od skorijih, El kaddouri u Celtic, Eremenko u Rubin, Diakhate i Avelar (isti je prije toga bio u Schalkeu isto iz UKR) u Granadu - nije bitno ako neki klub poput Rubina ili Celtica nije iz lige 5, oni su idalje veliki klubovi, ili mnogi koji odlaze u Santos ili River ili Sao Paolo i sl. ;) s tim da u ukrajini imaju sasvim dobra primanja i nema ni tolike potrebe da ti igraci idu negdje dalje, osim naravno onih nad talenata ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 nov 2012, 14:08

Druga je stvar što kod nas raja živi u devedesetim, pa se onda az glavu fata kako to Kiprani ravnopravno igraju s ostatkom EVrope. Ili kako Shaktar buca po Ligi prvaka, kao izennađenje. Nikakvo iznenađenje. Samo je pitanje vremena kad će LP osvojiti neki klub iz Ukrajine ili Rusije.[/quote]
Načekati će se ovi iz Ukrajine i Rusije da osvoje LŠ.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 nov 2012, 14:16

Mancini je napisao/la:Druga je stvar što kod nas raja živi u devedesetim, pa se onda az glavu fata kako to Kiprani ravnopravno igraju s ostatkom EVrope. Ili kako Shaktar buca po Ligi prvaka, kao izennađenje. Nikakvo iznenađenje. Samo je pitanje vremena kad će LP osvojiti neki klub iz Ukrajine ili Rusije.
Načekati će se ovi iz Ukrajine i Rusije da osvoje LŠ.[/quote]

Nemoj biti toliko siguran. Evropa Ligu, odnosno Kup Eufa su pokorili, sad im ej LP cilj.
Ne brinem se ja za njih, više se trebaju brinuti klubovi L5. Šeicima ako dojadi ova zajebancija zvana fudbal, mogli bi mnogi putem Rangersa

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 nov 2012, 14:18

Ja zivim u devedesetim, pun sam predrasuda prema ruskoj i turskoj ligi, mozda se ovdje moze dodati i ukrajinska. I naravno, smatram da je serie A jos uvijek najjaca liga :mrgreen: ALi ne ozbiljno, makar sto se tice nasih igraca, ko je god otisao u neku od ovih liga izgubio mu se svaki trag, tj propo je ko kauc. Cast izuzecima. Ulazu oni, stvarno napreduju iz godine u godinu ali ipak ne bih preporucio nasim igracima da idu tamo. Ovima koji su vec tamo zelim da se iscupaju sto prije ako je moguce. Mislim prije svega na Misimovica, Medunjanina, Zeca pa i Stilica. :D
Neka idu u Serie A, sta ce tamo na istoku :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 nov 2012, 14:38

Biće da je do naših igrača, prejaka im konkurencija. :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 nov 2012, 20:23

VanBasten je napisao/la: A Poljaci, nisu ni oni znal ešta hoće. Prvo kontali uzeti lovu, onda...mah stoka. Najvažnije je da je našao klub, i da iam kontinuitet igrara, talenat ne može ispariti...malo da se i psihički vrati. A Ukrajinska liga je jača od poljske sigurno... Doće to na svoje, vjerujem.
nebih se slozio s tim da su oni iz lecha ispali ko' stoka. svaki klub hoce da zaradi na svojim igracima, pa tako i oni. taj klub je napravio par odlicni transfera u zadnji par godina kao npr. transferi lewandowskog, rudnevsa, murawskog i peszka, samo je semir zaglavio i na kraju se samo preselio jos vise prema istoku. bilo je i pregovora o novim ugovorima pa je zapelo i tu. donekle je i sam kriv za situaciju pri kraju u lechu, i prije nego sto je bio izbacen iz tima forma mu je bila topla-hladna. ukrajinska liga jeste mnogo jaca od poljske po mom misljenju, al' s lechom je dvaput bio medju 32 najbolja tima u EL i igrao protiv slavni i veliki klubova kao sto su juventus, city, feyenoord, cska moskva, sparta prag, braga etc i redovno igrao ispred 20.000+ na domacim utakmicama a to nikad nece uspjeti s slabasnim lviv-om.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2012, 09:46

STEVIE je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: A Poljaci, nisu ni oni znal ešta hoće. Prvo kontali uzeti lovu, onda...mah stoka. Najvažnije je da je našao klub, i da iam kontinuitet igrara, talenat ne može ispariti...malo da se i psihički vrati. A Ukrajinska liga je jača od poljske sigurno... Doće to na svoje, vjerujem.
nebih se slozio s tim da su oni iz lecha ispali ko' stoka. svaki klub hoce da zaradi na svojim igracima, pa tako i oni. taj klub je napravio par odlicni transfera u zadnji par godina kao npr. transferi lewandowskog, rudnevsa, murawskog i peszka, samo je semir zaglavio i na kraju se samo preselio jos vise prema istoku. bilo je i pregovora o novim ugovorima pa je zapelo i tu. donekle je i sam kriv za situaciju pri kraju u lechu, i prije nego sto je bio izbacen iz tima forma mu je bila topla-hladna. ukrajinska liga jeste mnogo jaca od poljske po mom misljenju, al' s lechom je dvaput bio medju 32 najbolja tima u EL i igrao protiv slavni i veliki klubova kao sto su juventus, city, feyenoord, cska moskva, sparta prag, braga etc i redovno igrao ispred 20.000+ na domacim utakmicama a to nikad nece uspjeti s slabasnim lviv-om.
Nije uopće problem u tome. Normalno da žele da zarade. Govorim o vaktu kad su mogli da ga utope za njaviše para, oni su opsturirali tranfer. Tražili, realno, previše para. Ja n emogu vjerovati da su očekivali da će im Gladbach dati te novce. Nisu imali namjeru da ga prodaju tog ljeta, uopće. Pa onda cjene s produženjem, kluoa, itsl...Nisu ispali korektni sigurno.

Ma KArpaty, ako on ponovi igru iz prve dviej sezone iz Lecha, će biti samo usputna stanica az njega. Metalist, Dynamo, i ostali će baciti udica namah. VAžno je da je našao klub u jakoj ligi, u kojem će imati kontinuitet, da povrati formu...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], KarlMarx, rishovski i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []