Rakitic i Mandzukic su iz Posavinebadblueboylivno je napisao/la:Kelava, Ćorluka, Jelavić.
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
- badblueboylivno
- Kontakt:
Rakitić mislim da da, ali Mandža je rođen u Slavoniji, u Brodu mislim.
Tu je i Lovren iz srednje Bosne, ali ne znam točno odakle.
Hayley <3
Srna nije rođen u BiH, ali svi su mu odavde.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Jel on iz ČajničaVirtu4l je napisao/la:Srna nije rođen u BiH, ali svi su mu odavde.
Virtu4l je napisao/la:P.S. Mandraks navija za Španiju od svoje druge godine, provjeren info, kad se rodio htjeli su mu dati ime Xavi, ali ona tetka u opštini nije znala kako se piše.
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 jun 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- maximusdecimus
- Kontakt:
Kraljeva Sutjeskabadblueboylivno je napisao/la:Rakitić mislim da da, ali Mandža je rođen u Slavoniji, u Brodu mislim.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Na kraju će cijela hrvatska repka ispasti iz BiH.
Čak mislim da su i roditelji Crazy Joea negdje iz Bosne, ali su kao mladi sprašili u Land Down Under.
Hayley <3
Imas pravo, on je iz Slavonskog Broda.badblueboylivno je napisao/la:Rakitić mislim da da, ali Mandža je rođen u Slavoniji, u Brodu mislim.
Pa istina je, dobrih cca 30% ih ima korijene iz BiH. Iako su vecinom rođeni u Hrvatskoj ili vani.badblueboylivno je napisao/la:![]()
Čak mislim da su i roditelji Crazy Joea negdje iz Bosne, ali su kao mladi sprašili u Land Down Under.
Da nije bilo prokletog rata reprezentacije BiH, HR, SRB, ne bi bile kakve su danas.badblueboylivno je napisao/la:![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- badblueboylivno
- Kontakt:
A yebiga, bilo je što je bilo, ostaviti prošlost, okrenut se budućnosti, pokušati što ljepše i kvalitetnije živjeti, šta sad. 
Da, razbojniče, znam, samo eto, malo sam se šalio s ovim popisom, kako smo krenuli, ispast će da su sva 23 negdje iz Bosne i Hercegovine.
Da, razbojniče, znam, samo eto, malo sam se šalio s ovim popisom, kako smo krenuli, ispast će da su sva 23 negdje iz Bosne i Hercegovine.
Hayley <3
Mislim da ipak bi, jer je dobar dio tih igraca ipak rođen u Hrvatskoj ili vani.Elegant je napisao/la:Da nije bilo prokletog rata reprezentacije BiH, HR, SRB, ne bi bile kakve su danas.badblueboylivno je napisao/la:![]()
Ako gledamo prema mjestu rođenja, onda su samo Corluka, Rakitic, Lovren i Jelavic rođeni u BiH. Na njih je rat direktno utjecao.
- maximusdecimus
- Kontakt:
tako je,zato bi reprezentacija Jugoslavije kidala sve redomElegant je napisao/la:Da nije bilo prokletog rata reprezentacije BiH, HR, SRB, ne bi bile kakve su danas.badblueboylivno je napisao/la:![]()
Da, neko selo blizu Čajniča. Pa su kasnije pobjegli u Šamac, otac (Uzeir Srna) mu je branio za Sarajevo, pa kasnije za Čelik. Jednom je Čelik gostovao u Metkoviću i kada se domaćinu povrijedio golman oni su posudili Darijovog oca koji je tada bio rezerva u Čeliku i to je glavni razlog zašto je Darijo rođen u Metkoviću.legenda reala je napisao/la:Jel on iz ČajničaVirtu4l je napisao/la:Srna nije rođen u BiH, ali svi su mu odavde.
:
Teška je njihova priča.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ufff to bi bilo tesko sastaviti zbog velike konkurencije na svim pozicijamamaximusdecimus je napisao/la:tako je,zato bi reprezentacija Jugoslavije kidala sve redomElegant je napisao/la:Da nije bilo prokletog rata reprezentacije BiH, HR, SRB, ne bi bile kakve su danas.badblueboylivno je napisao/la:![]()
- maximusdecimus
- Kontakt:
Rakitić nije rođen u BiH nego u ŠvicarskojRazbojnik je napisao/la:
Mislim da ipak bi, jer je dobar dio tih igraca ipak rođen u Hrvatskoj ili vani.
Ako gledamo prema mjestu rođenja, onda su samo Corluka, Rakitic, Lovren i Jelavic rođeni u BiH. Na njih je rat direktno utjecao.
pa jako puno igraca li njihovi roditelji vuce korjene iz bosne i hercegovine ....to nije nista novo ni iznenadjujuce
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Imala je reprezentacija Jugoslavije skoro 70 godina vremena da kida sve redom, ali se i nisu nešto proslavili.maximusdecimus je napisao/la:tako je,zato bi reprezentacija Jugoslavije kidala sve redomElegant je napisao/la:Da nije bilo prokletog rata reprezentacije BiH, HR, SRB, ne bi bile kakve su danas.badblueboylivno je napisao/la:![]()
Niki Kranjčaru je mama iz Bosne, Fatima.
- maximusdecimus
- Kontakt:
otac mu je pobjeg'o,majka mu je iz Metkovica(inace se Uzeir dva puta ženio u MetkovicuVirtu4l je napisao/la:Da, neko selo blizu Čajniča. Pa su kasnije pobjegli u Šamac, otac (Uzeir Srna) mu je branio za Sarajevo, pa kasnije za Čelik. Jednom je Čelik gostovao u Metkoviću i kada se domaćinu povrijedio golman oni su posudili Darijovog oca koji je tada bio rezerva u Čeliku i to je glavni razlog zašto je Darijo rođen u Metkoviću.legenda reala je napisao/la:Jel on iz ČajničaVirtu4l je napisao/la:Srna nije rođen u BiH, ali svi su mu odavde.
:
Teška je njihova priča.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znam da su Srne od ČajničaVirtu4l je napisao/la:Da, neko selo blizu Čajniča. Pa su kasnije pobjegli u Šamac, otac (Uzeir Srna) mu je branio za Sarajevo, pa kasnije za Čelik. Jednom je Čelik gostovao u Metkoviću i kada se domaćinu povrijedio golman oni su posudili Darijovog oca koji je tada bio rezerva u Čeliku i to je glavni razlog zašto je Darijo rođen u Metkoviću.legenda reala je napisao/la:Jel on iz ČajničaVirtu4l je napisao/la:Srna nije rođen u BiH, ali svi su mu odavde.
:
Teška je njihova priča.
Čitao sam neku priču jednom davno o njegovom amidži i ocu kako su imali teško djetinjstvo i sad je Darijo kupio neki poklon amidži donjeo, tako nešto slično(davno je bilo)
Dantes jel ti Darijo komšija
Ma ništa ovo su sve dokazi, da Hrvatskoj nije ovih naših Hrvata nebi ih bilo nigdje
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 jun 2012, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Au što će neko nekog mezetiti večeras nakon tekmi
Neću ništa reči, sretno svima i neka bolji prođe
Neću ništa reči, sretno svima i neka bolji prođe
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.