Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
Ko im režira ove prenose, neki glupi Janez... ne znam jesu li ikad prikazali ove plesačice dok je tajm aut...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fakat.Virtu4l je napisao/la:Ko im režira ove prenose, neki glupi Janez... ne znam jesu li ikad prikazali ove plesačice dok je tajm aut...

Litvanija u raspadu, Batum ubija.

zao mi kleize, ostatak ekipe mu je veceras jadan 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zato prikazuje Kineze u publici, sunce mu zarko... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ne znam jesi li skontao. Čitavo prvenstvo ih čekam, ali ništa, niti jednom ih nisu prikazali, pih.mandraX je napisao/la:Fakat.Virtu4l je napisao/la:Ko im režira ove prenose, neki glupi Janez... ne znam jesu li ikad prikazali ove plesačice dok je tajm aut...![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kakva trojka diota
Ojjjjj trojke Diota....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
nadam se da ova trojka nece psihicki ubit litvance, bilo bi steta stvarno
Primjetio sam, doduše nisam gledao svaku tekmu, možda nekih 70%, nijednom ih nisam upratio.Virtu4l je napisao/la:
Ne znam jesi li skontao. Čitavo prvenstvo ih čekam, ali ništa, niti jednom ih nisu prikazali, pih.

Opaaa, kakva trica, sa parkinga.

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Litvanci pokušavaju biti preagresivni u odbrani i tako olako dopuštaju prodore u reket kada slijedi neki pas vani ili završavanje. Istovremeno, srljaju u napadu. Protiv ovih Francuza se isplati varati na vanjskom šutu i trpati reket, istovremeno igrajući na mali broj poena.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Konačno saigrači vraćaju Parkeru za sve što je uradio za njih 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
Svi natrpali na Parkera, a on jedini nece preko
Ubise francuzi, na drugoj strani cim je stao Kleiza stalo sve. Tesko ce ovdje Litvanija do preokreta.

Ubise francuzi, na drugoj strani cim je stao Kleiza stalo sve. Tesko ce ovdje Litvanija do preokreta.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovi ne znaju ni sami sta ce u finalu.
Opet se usrali kad protivnik malo vecu seriju napravi, odnosno malo vecu seriju od 2:0.
Bravo francuzi.
Opet se usrali kad protivnik malo vecu seriju napravi, odnosno malo vecu seriju od 2:0.
Bravo francuzi.
Koliko asistencija ima Parker?
jednu, proćeš asistencije
fala batumu što me oborio već u prvom poluvremenu

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
1, fale jos 2mandraX je napisao/la:Koliko asistencija ima Parker?

Je li to fakat neko igrao Batuma ispod 8 poena? Pa to je bio poklon. Par bio blokiran već polovinom dana.kokuz je napisao/la:jednu, proćeš asistencije
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Jbo ga otac, meni se učinilo da ima dvije.LenBias je napisao/la:1, fale jos 2mandraX je napisao/la:Koliko asistencija ima Parker?

trebo je imati vec 4 ali diaw zidarmandraX je napisao/la:Jbo ga otac, meni se učinilo da ima dvije.LenBias je napisao/la:1, fale jos 2mandraX je napisao/la:Koliko asistencija ima Parker?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.