FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

A_d_0
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la A_d_0 » 08 apr 2009, 19:11

sakupite cvaju odo ja :mrgreen:

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 08 apr 2009, 19:14

čovjek više ne može biti pametan šta da se uradi, ovu ekipu treba protjerati, pa bolje neka juniori igraju, djeca će se boriti i dokazivati, i onda znaš na ćemu si, a ovako se svaki put pred utakmicu nešto nadamo al' haman ništa od toga.
SAMO ŽELJO

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 apr 2009, 20:22

Danasnju tekmu sam propustio zbog posla cuo sam se sa nekom rajom i samo su mu ispjeli reci 3:0,osjecam se lose,al bas lose fakat nemam rijeci...3:0..
Covjece mozete misliti kako je ljudima koju si bili dole i jos se vracaju,godinama se vracamo sjebani i znam odprilike kako se osjecaju ali ovo je dno i mislim da ispod vise nista nema....
AMAR OSIM!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 08 apr 2009, 21:35

neznam samo kako ih vise nije stid,sve smo trpili ali poraz od 3-0 je stvarno previse :x :x brukaju nam klub,nek kazu da nisu za zelje i nek idu u **** ali ovo je stvarno vrh svega!na stranu sto nisu godinama bodove sa strane uzeli,sto se topimo u sivilu ove lige,sto europe nismo vidjeli ali protiv posljednjoplasirane ekip na ovakav nacin izgubiti,nevjerovatno! :x
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

rob do grob
Kontakt:

Post Postao/la rob do grob » 08 apr 2009, 21:45

pisu danas po novinama ova je tekma sa posusjem prekretnica za gostujuce bodove a popusise tricu sta li ce sada napisati da je za dva kola na bilinom-polju prekretnica a ono opet trica ta ko je i celi isto svaka tekma gostujuci bodovi a oni neznaju sta je bod sa strane ................manijaci i robijasi su gladni sa gostovanja bodova :twisted:
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 08 apr 2009, 22:32

ja kad vidim sad tabelu i gdje se nalazimo, najrađe bih glavom puko u monitor od komp., nemogu sebi da dođem evo od kad su se utakmice završile, moram ići da mi stravu saliju :evil: :evil:
SAMO ŽELJO

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 apr 2009, 22:42

Gerrard je napisao/la:
csh je napisao/la:Danasnju tekmu sam propustio zbog posla cuo sam se sa nekom rajom i samo su mu ispjeli reci 3:0,osjecam se lose,al bas lose fakat nemam rijeci...3:0..
Covjece mozete misliti kako je ljudima koju si bili dole i jos se vracaju,godinama se vracamo sjebani i znam odprilike kako se osjecaju ali ovo je dno i mislim da ispod vise nista nema....
Drug palica je izgleda lijek za one nehljebe , pa Zeljo je to nije neki nizerazredni klub , ovo vise nije slucajno , ovako lagano gubiti u gostima je nevjerovatno .
slažem se...samo palice mogu pomoci.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 09 apr 2009, 16:24

A_d_0 je napisao/la:da,da..promjenit ce se nesto u junu 2009.. AL HIDZRETSKE...
aBd i do tada ja sam se prestao nadati da cemo izaci u tu neku **** evropu jos prije godinu ili 2 kad su nam picke u klubu debili mrtvi

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 09 apr 2009, 17:27

Crko nam Željo... nisu igrači krivi oni nisu ni trebali biti tu, od kako je ove zajedničke lige i poslije onog Kupa protiv Leotara na Koševu samo tonemo... nema strukture nema sistema, treba da dotaknemo dno samo pa da krenemo na bolje...
a i ova **** liga, sjetite se polusezone sa pelakom, jahićem, štilom i bubom, nazad su bili solidni vugdalić i mulalić, coca trčkarao... i opet nas nije bilo nigdje na gostovanjima...
Bajano **** ti materina :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 apr 2009, 09:11

Sutra protiv Slavije bez Rovcanina koji ima tri zuta te Redzepi-a koji nece nastupiti zbog crvenog iz Gradacca,u ekipu se vracaju Beslija,Cocalic i Sehic,a svoj debi sutra bi mogao imati i Mahir Karic,nas najbolji junior... 8-)

ŽELJO JE VJEČAN
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 10 apr 2009, 12:32

Joj sutra punjenja na Grbavici.....3 komada opet.....:D :D :D
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 10 apr 2009, 13:10

sutra moramo pobjediti
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 10 apr 2009, 18:03

stele je napisao/la:Joj sutra punjenja na Grbavici.....3 komada opet.....:D :D :D
što niste Laktašima napunili 3 komada..... :twisted: :twisted: :twisted:
SAMO ŽELJO

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 10 apr 2009, 18:39

Nadam se da ce neko od junira dobiti sansu a najvise bih volio da zaigra komplet juniorska ekipa uz recimo Besliju i jos 2-3 prvotimca predpostavljam da ce mo se patiiti do 70 minute i onda mrsavih 1-0 protiv tamo neke Slavije
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 apr 2009, 20:12

lenovo je napisao/la:Nadam se da ce neko od junira dobiti sansu a najvise bih volio da zaigra komplet juniorska ekipa uz recimo Besliju i jos 2-3 prvotimca predpostavljam da ce mo se patiiti do 70 minute i onda mrsavih 1-0 protiv tamo neke Slavije
vas je to podcjenjivanje i doslo glave ove a bogami i predhodnih sezona...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 10 apr 2009, 20:39

slani grad je napisao/la:
lenovo je napisao/la:Nadam se da ce neko od junira dobiti sansu a najvise bih volio da zaigra komplet juniorska ekipa uz recimo Besliju i jos 2-3 prvotimca predpostavljam da ce mo se patiiti do 70 minute i onda mrsavih 1-0 protiv tamo neke Slavije
kako nekom obijasniti sta je Zeljo mozda ovako, padali smo mnogo puta i vracali se uvijek jaci nego sto smo bili a tvoja sloboda ce uvijek biti prosjek ova jedne i napacene lige a nase vrijeme ce opet doci kad ce mo gaziti sve pred sobom.Nadam se da ces shvatiti razliku bez da ti proradi neki inat...ma neces ti to nikad razumijeti jer za Zelju se ne navija Zeljo se voli i zivi...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

hujka
Kontakt:

Post Postao/la hujka » 10 apr 2009, 21:00

lenovo je napisao/la:
kako nekom obijasniti sta je Zeljo mozda ovako, padali smo mnogo puta i vracali se uvijek jaci nego sto smo bili a tvoja sloboda ce uvijek biti prosjek ova jedne i napacene lige a nase vrijeme ce opet doci kad ce mo gaziti sve pred sobom.Nadam se da ces shvatiti razliku bez da ti proradi neki inat...ma neces ti to nikad razumijeti jer za Zelju se ne navija Zeljo se voli i zivi...

ima ba Zeljo jos Dzeka,doce bolje i za vas vrijeme i ako Bog da Zeljo za dvije godine prvak Premjer lige,iduca insallah titula u Vrapcice .,.,..,.., ;) ;)

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 10 apr 2009, 22:43

stele je napisao/la:Joj sutra punjenja na Grbavici.....3 komada opet.....:D :D :D
E jesi nasao koga ces da stavis za avatar,prvi strijelac lige a 90% golova dao iz penala,bolje da si stavio onog penzionera Vuksanovica(mislim da se tako zove) nego ovog kloca od igraca,mene bi bilo sramota vise da pucam poklonjene penale,ali to ovome klocu ocito ne smeta,mi da namjestamo tekme ne bi bili skoro vec dvije godine bez gostujuce pobjede,kad je to nama zadnji put sviran penal u nasu korist,vecina domacih pobjeda u zadnje vrijeme bile su nam minimalne pobjede a postignuti golovi i vise nego regularni,mi se ne sluzimo vukojebinskim manirima....

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 apr 2009, 23:00

lenovo je napisao/la:
da ti objasnim kralju..zeljo mi uopste ne smeta..komentar sam ostavio cisto da kazem da vas je po mom skromnom misljenju to bahacenje kostalo nekih bodova jer ste mislili da ce se neko predat kad istrci na grbavicu...srozali su vam igraci ime kluba sigurno u zadnjih par godina tako da vas vise niko ne respektuje...meni je licno vece zadovoljstvo vidjet gradski klub i to bilo koji u evropskim kupovima nego ove modrice,laktase,siroke...moj klub ce vjerovatno u ovoj kukuruz ligi izborit evropu a ti nastavi zivit zelju na praznoj grbavici...kad ga tolko volite sto vas nema 5 hiljada na svakoj tekmi...nije da ga volitesamo kad imate rezultate iza vas..nisam mislio vrijedzat zelju al spominjat moj klub u negativnom smislu samo zato sto sam rekao moje misljenje a to je da PODCJENJUJETE DRUGE KLUBOVE I TO VAS KOSTA BODOVA...ziv bio ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

zijad
Kontakt:

Post Postao/la zijad » 10 apr 2009, 23:15

sutra slavija pobijedi pa izgubite od sarajeva pa 2 liga to je vasa realnost

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.