Zec aBd dva komada i to ce biti to.omerbavarac je napisao/la:Posto nisam mogao naci temu mlade repke, ovdje cu da najavim danasnju utakmicu, ako to nije neko prije mene uradio. U 17 00 h mlada nogometna reprezentacija igra prvi mec kvalifikacija protiv Luxembourga. U ovom susretu smo apsolutni favoriti. Ocekujem dobru igru i ABD pobjedu. Prijenos utakmice na BHT!!!!!
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Od 17 sati tekstualni live prenos utakmice kao i do sada na SportSport.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sramota evo gledam tekmu prazne tribine
Kad ti je vec sramota , sto ti nisi isao gledati ?mrzim_ulizice je napisao/la:sramota evo gledam tekmu prazne tribine

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
zato sto ja trebam prec 2000 kilometara da bi ih gledo a da sam dole gledo bi ih garant nemam mogucnost da pratim i njih i a reprezentacijuGenghis je napisao/la:Kad ti je vec sramota , sto ti nisi isao gledati ?mrzim_ulizice je napisao/la:sramota evo gledam tekmu prazne tribine
Svaka cast tebi onda , ako je tako kao sto kazes. Inace, znas kako to kod nas ide, mozda kad bi uvezali 2-3 dobre partije , te neke crkavice protiv Italije, onda bi mogao ocekivati koju hiljadu vise
.

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma znam brate al ovo sto su dosad pokazali je stvarno katastrofa a nako sam reko za navijace ipak je malo 400-500 na utakmiciGenghis je napisao/la:Svaka cast tebi onda , ako je tako kao sto kazes. Inace, znas kako to kod nas ide, mozda kad bi uvezali 2-3 dobre partije , te neke crkavice protiv Italije, onda bi mogao ocekivati koju hiljadu vise.
neznam jel ko gledao ovu reklamu za konzum heheh mocna je pravo u njoj dzeko ciro spahic i ibisevic ... stvarno ekstra hehehe
>>No body likes us but we dont care<<
-
- Kontakt:
JAO nam saveza ma sjajni su njima se jug na engleskom kaze west i takve karte valjda prodaju turcima za utakmicu. HAHAHAHA! pametno moje !
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
pa i nash savez je mafija......hoche da turke navrate da idu na zapadnu....da pa da ih lemaju dok Terim ne povecha ponuduUdri_jace_manijace! je napisao/la:JAO nam saveza ma sjajni su njima se jug na engleskom kaze west i takve karte valjda prodaju turcima za utakmicu. HAHAHAHA! pametno moje !
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Heh odlicna reklama-D€LUX je napisao/la:neznam jel ko gledao ovu reklamu za konzum heheh mocna je pravo u njoj dzeko ciro spahic i ibisevic ... stvarno ekstra hehehe

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Imal na youtubu da se vidi,jer ja nemam Hayat?Johnyx95 je napisao/la:Heh odlicna reklama-D€LUX je napisao/la:neznam jel ko gledao ovu reklamu za konzum heheh mocna je pravo u njoj dzeko ciro spahic i ibisevic ... stvarno ekstra hehehe
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja vidjeh al nisam cuo ,bio mi tv smanjen ..
Ma ima reklama na BTHV, ekstra dobra. Ćiro, Dzeko, Spaha i Ibišević...BIHfan je napisao/la:Imal na youtubu da se vidi,jer ja nemam Hayat?Johnyx95 je napisao/la:Heh odlicna reklama-D€LUX je napisao/la:neznam jel ko gledao ovu reklamu za konzum heheh mocna je pravo u njoj dzeko ciro spahic i ibisevic ... stvarno ekstra hehehe

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mora da je Ciro glavni....Knele je napisao/la:Ma ima reklama na BTHV, ekstra dobra. Ćiro, Dzeko, Spaha i Ibišević...BIHfan je napisao/la:Imal na youtubu da se vidi,jer ja nemam Hayat?Johnyx95 je napisao/la: Heh odlicna reklama-

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nesta kaze sine ti isti dzeko a onda spaha kaze: samo sto je nas dzeko misicaviji jaci nesta tako
a ibisevic kaze :i zgodniji

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Željoman je napisao/la:nesta kaze sine ti isti dzeko a onda spaha kaze: samo sto je nas dzeko misicaviji jaci nesta takoa ibisevic kaze :i zgodniji
![]()
![]()
hebo sve ako Ciro nije izmislio tekst.....

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
dajte link sa youtube pls ako ima sta da vidim opet
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
Ima li ko za sjever povoljno kartu da prodaje? Jednu..
BIH-Turska
BIH-Turska

nemam.nick je napisao/la:Ima li ko za sjever povoljno kartu da prodaje? Jednu..
BIH-Turska
http://www.****/sportski-dogadjaji/179/183
evo pa vidi sta ti najbolje odgovara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.