Istina je to sigurno....astra1922 je napisao/la:e ako je ovo istina onda stvarno nevalja.prenose nas dvije utakmice na tv i to obje kod kuce protiv olimpica i sirokog brijega.pa mogul nas kad i u gostima gdje prenositi
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- SledgeHammer
- Kontakt:
kralj si filipe... "RD" k'o simfonijski orkestarfilip je napisao/la:04.02.2013 ponediljak izbor sportiste godine 2012...nominovanim sportasima puno srece pri izboru,a takode navikacka skupina red dragons je od sporskog saveza gradacac dobit ce priznanje na pomenutoj manefistaci na izuzetnoj organizaci i podrsci svim kolektivima Gradacca na sprtskim terenima i takodje na kulturnoj promociji naseg grada sirom BiH

Trust me, I know what I'm doing !!!
http://www.fkspartakzlatiborvoda.com/no ... jnije/523/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo za nas koji želimo mirkovica na golu ne ide u prilog
- SledgeHammer
- Kontakt:
emir_dj je napisao/la:http://www.fkspartakzlatiborvoda.com/no ... jnije/523/

ti nemaš pametnijeg posla nego p.o.d.j.e.b.a.v.a.tSledgeHammer je napisao/la:emir_dj je napisao/la:http://www.fkspartakzlatiborvoda.com/no ... jnije/523/
ovo za nas koji želimo mirkovica na golu ne ide u prilog![]()
![]()
fahrudin đurđevic dobio poziv od u-21 makedonije mislim da igraju utakmicu protiv albanije .propustit ce par treninga 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SledgeHammer
- Kontakt:
sorry drug ako si to tako shvatioemir_dj je napisao/la:ti nemaš pametnijeg posla nego p.o.d.j.e.b.a.v.a.tSledgeHammer je napisao/la:emir_dj je napisao/la:http://www.fkspartakzlatiborvoda.com/no ... jnije/523/
ovo za nas koji želimo mirkovica na golu ne ide u prilog![]()
![]()

- SledgeHammer
- Kontakt:
nadam se da će igrati i da će biti malo jača tekma.astra1922 je napisao/la:fahrudin đurđevic dobio poziv od u-21 makedonije mislim da igraju utakmicu protiv albanije .propustit ce par treninga
za taj sinfoniski orkestar neke mlade dushe zive.... za nas to je priznanje i naravno da cemo se ponosit time i da nam je drago! ti si sigurno jos jedan iz grada koji br. milion stanovnika pa se sprdas sa momcima koji zive za ovaj klub, da nas je 10 i dalje cemo volit kao nekih 10 000!! a ti neandretalac sisaj sa forumaSledgeHammer je napisao/la:kralj si filipe... "RD" k'o simfonijski orkestarfilip je napisao/la:04.02.2013 ponediljak izbor sportiste godine 2012...nominovanim sportasima puno srece pri izboru,a takode navikacka skupina red dragons je od sporskog saveza gradacac dobit ce priznanje na pomenutoj manefistaci na izuzetnoj organizaci i podrsci svim kolektivima Gradacca na sprtskim terenima i takodje na kulturnoj promociji naseg grada sirom BiH![]()
![]()

- gradacac10
- Kontakt:
Joj koji nepismeni ljudi ostavljaju komentare, ja ne mogu da vjerujem!
Je li iko od vas u skolu isao?
Pogledaj svoje postove pa onda kukajgradacac10 je napisao/la:Joj koji nepismeni ljudi ostavljaju komentare, ja ne mogu da vjerujem!
- gradacac10
- Kontakt:
na mojim sigurno neces naci nesto kao 'sinfonija', 'neznam', 'ne moguce'...
- SledgeHammer
- Kontakt:
Iz iste smo čaršije drug i nemam namjeru da se raspravljam s tobom, mada taj epitet neandertalca možeš prikačiti sebi tom liku gore, naravno, ako vam urlanje sa tribina predstavlja kulturu (bez uvrede)... samo sam imao namjeru liku reći da se ne provaljuje na taj način i da ne miješa pojmove. Nije ni čudo što nas drugi ismijavaju. U ovom, iako malom gradu žive ljudi koji znaju šta je umjetost i kultura, pa ne bi željeli da nam se grad na gore navedeni način "kulturno promoviše", odnosno sramoti. Naravno, ti ljudi vole i zvijezdu, pa umjesto besplatnog urlanja plate ulaznicu na svakoj tekmi i tako dokazuju svoju ljubav prema klubu!!!legijard je napisao/la:za taj sinfoniski orkestar neke mlade dushe zive.... za nas to je priznanje i naravno da cemo se ponosit time i da nam je drago! ti si sigurno jos jedan iz grada koji br. milion stanovnika pa se sprdas sa momcima koji zive za ovaj klub, da nas je 10 i dalje cemo volit kao nekih 10 000!! a ti neandretalac sisaj sa forumaSledgeHammer je napisao/la:kralj si filipe... "RD" k'o simfonijski orkestarfilip je napisao/la:04.02.2013 ponediljak izbor sportiste godine 2012...nominovanim sportasima puno srece pri izboru,a takode navikacka skupina red dragons je od sporskog saveza gradacac dobit ce priznanje na pomenutoj manefistaci na izuzetnoj organizaci i podrsci svim kolektivima Gradacca na sprtskim terenima i takodje na kulturnoj promociji naseg grada sirom BiH![]()
![]()
samo glumi mozgovi kao ti ne shvataju sustinu navijanja.. ne moras komentarisat vise. nebitan si
-
- Kontakt:
..izvini prijatelju,ali ti iskreno moram priznati,da nisi nista bolji od onih na koje aludiras!gradacac10 je napisao/la:Joj koji nepismeni ljudi ostavljaju komentare, ja ne mogu da vjerujem!
ovako zemljace ti momci sto urlaju da udju besplatno na stadion i to je sve sto im klub da
a sto ne uzmes u obzir da ti momci sto "urlaju" odu do Banja Luke, Sarajeva (istocnog Sa), Bijeljine itd itd itd... sta mislis da li to urade BESPLATNO
NE.... ti momci sto prate Zvijezdu, PLATE ZEMLJACE, POTROSE PO 3,4 Zvijezdine ULAZNICE, plate put i nikome se ne bune,ti momci sto ti mislis da su neozbiljni imaju svoj budzet, koji naravno sami pune... dok ti cekas kada ce gostovanje bit na TV-u.... to sto smo pratili selekcije ovog grada dobivamo priznanje, ne sigurno od klosara, priznanje dobivamo od KULTURNIH LJUDI... a ti posto si zaostao, i vidim da si onaj seljacki tip sto bi samo jeo spice i gledao.... svaki veliki klub ima navijace sto URLAJU
mi smo veoma mlada skupina mozda jedna od najmladjih u BiH i dobivamo podrsku od svih u gradu, cak i sire.... tako da nam tvoji negativni komentari uopste ne trebaju... hvala sto si procaitao post... divim ti se
RD 07 <3

- vidovitadjemila
Nermin Varupa ide na probu u Domzale tako da ne morate strahovati da ce vas POJAČATI... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Obavještavamo cijenjene navijače kao i zainteresovane građane, da je došlo do izmjene termina odigravanja utakmice sa FK "Modriča-maxima" Modriča.
Naime, navedena utakmica će se odigrati sutra, petak, 01.02.2013. godine, a ne u subotu kako je ranije dogovoreno. Mjesto odigravanja je pomoćni teren zvijezdinog stadiona, a početak utakmice je u 14.00 časova.
Izvinjavamo se cijenjenim sugrađanima na eventualnim problemima prouzrokovanim promjenom termina utakmice.
Naime, navedena utakmica će se odigrati sutra, petak, 01.02.2013. godine, a ne u subotu kako je ranije dogovoreno. Mjesto odigravanja je pomoćni teren zvijezdinog stadiona, a početak utakmice je u 14.00 časova.
Izvinjavamo se cijenjenim sugrađanima na eventualnim problemima prouzrokovanim promjenom termina utakmice.
Stvarno nemogu da svatim zasto ne pomognete momcima koji bi po snijegu, suncu, kisi stajali na tribini i podrzali klub...... vi pojedini umjesto toga bi ih gurali sto nize, sramota, za ovaj grad, sramota za pojedine ljude kao sto je ovaj "SledgeHammer" i slicne njemu.... zbog takvih kao ti grad i nema omladiske centre u gradu, dobar poligon... pustite nas bar AKO NAM NECETE POMOC... JA VOLIM OVAJ GRAD, I DA JA UDJEM BESPLATNO NA STADION BANJA ILIDZA, I DA JA URLAM 90 MIN, I DA JA PRELAZIM KILOMETRE I KILOMETRE DA GLEDAM KLUB U GOSTIMA, I PAZI SAD, JA SE TIME PONOSIM, TO MI NE MOZE NIKO ODUZET SEM ONOG VISEG.... VELIKI POZZ ZA VAS STO NAS MRZITE I KOJIMA SMETAMO, NEKA, NEKA VAM SMETA OMLADINA, SVAKA VAM CAST!!!
mi smo se dovoljno pojacali i prelazni rok je vec zavrsen.sad slijedi uigravanje i utakmice.a kako smo se pojacali vidjecemo uskoro,jedno je bitno a to je da se pod hitno moraju poceti igrati kontrolne utakmice sa jakim ekipama jer da nas ne bi zadesila sudbina kao kod kuntica kada smom samo sa nizeligasima igrali
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
Moje lično mišljenje je da je Sportski savez učinio pravi potez kada je ovo priznanje namijenio RD. Pored činjenice da je ta navijačka skupina, ma kolika bila, uvijek pružala podršku našim gradačačkim klubovima i u PL i u nižim rangovima. Posebnu pažnju treba obratiti na činjenicu da je za svo ovo vrijeme Gradačac postao sredina u koju mogu doći i navijači protivničkih klubova bez bojazni da će neko od njih stradati ili biti na neki način oštećen. To je činjenica koja se ističe u svim medijima i sportskim krugovima. Izgraditi takav način ponašanja prema drugoj strani, a znajući i da među njima ima pojedinaca sklonih problematičnom ponašanju, je za svaku pohvalu i to priznanje je zasluga i vođa navijačke skupine RD i samih članova RD.
Zvijezda je klub koji je platio najmanje kazni zbog navijačkih incidenata. I pored te činjenice RD su prolazili kroz razne faze, od toga da im se zabrani ulazak na stadion, gledanje treninga voljenog kluba i dr. Bez obzira na sve ovo oni su uvijek bili uz svoj klub i kod kuće i na strani i zbog toga mislim da je ovo priznanje došlo u prave ruke. Moje iskrene čestitke!
Zvijezda je klub koji je platio najmanje kazni zbog navijačkih incidenata. I pored te činjenice RD su prolazili kroz razne faze, od toga da im se zabrani ulazak na stadion, gledanje treninga voljenog kluba i dr. Bez obzira na sve ovo oni su uvijek bili uz svoj klub i kod kuće i na strani i zbog toga mislim da je ovo priznanje došlo u prave ruke. Moje iskrene čestitke!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.