Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Policeman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Policeman » 21 apr 2019, 15:32

Mislim sramotno pol. kompletne ekipe ali da izvojim neke momente
Prvo znaci lik im rukom baca loptu u peterac stoper od 2 metra nije u stanju izbaciti loptu ili realnije receno nema ni zelju ni volju da se potrudi da je izbaci

Drugi gol ovo sto je Matic uradio je bilo odmah za izmjene i ako ga ne izbaci sad na pol. onda nisam siguran da Ole zna sta radi

Dalje Rash :rol: 40m uzima lik loptu :rol: kasnije kadar na Olea koji izgleda onako s izrazom "ko je ovaj lik yebote"

Jos jedna prilika za Rasha umjesto da udari loptu lijevom nogom sto je i bilo prirodno u onoj situaciji od pokusava nesto desnom i tu mi je bilo jasno da on nema mozga za igranje fudbala (Teo Wallcot br2)

A jos jednom se uspostavilo da su engleski igraci pored nekih jos kanceri ove ekipe evo danas izbacio je Younga ali ostala 2 uhljeba Small i Jones
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 15:35

Jahaha Matić ostaje na terenu bravo jbt on,idi Molde odmah sto se mene tice

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 21 apr 2019, 15:37

Ali ne treba se brinuti usao je Young sad krecu magicne lopte prema Lukakuu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 15:39

:hmmmm: the
tajger je napisao/la:Jahaha Matić ostaje na terenu bravo jbt on,idi Molde odmah sto se mene tice
Hajd ne seri vise znam da ga ne volis jer je iz srbije i jeste pogrijesio kod gola al za Freda je svijet izmislio
Glory Glory Man United

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 15:39

Evo Wolcot ulazi u igri al ovaj originalni,imamo mi ovu kopiju wolcota,samo ovaj bi trazio odmah da ode ako ga ne stavi u prvu postavu ,ehe djete kluba veliki talenat,odavno nečija akademija nije ovako izbacila

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 15:41

Daduli je napisao/la::hmmmm: the
tajger je napisao/la:Jahaha Matić ostaje na terenu bravo jbt on,idi Molde odmah sto se mene tice
Hajd ne seri vise znam da ga ne volis jer je iz srbije i jeste pogrijesio kod gola al za Freda je svijet izmislio
Hagahaha veću glupost odavno nisam vidio ,Cuj sto je iz Srbije majko moja,kakvi bolidi dan te jbo

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 15:43

tajger je napisao/la:
Daduli je napisao/la::hmmmm: the
Hagahaha veću glupost odavno nisam vidio ,Cuj sto je iz Srbije majko moja,kakvi bolidi dan te jbo
Koji si ti periferni jad...
Glory Glory Man United

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 15:45

Hahahaha e cuj sto je Srbin
Pa lik je ozbiljan fudbal trebao prestat igrati zadnju sezonu u Chelsea vodi ga kuci

Kakvi jadovi mrs u pm zajedno sa trenerom svi

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 21 apr 2019, 15:46

Kakvu mi kurchinu od golmana imamo, to je cudo jedno. Idi u 3 pm, treba ga skinuti s gola.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 15:49

U svim normalnim klubovima kad vidis da je igrač u lošoj formi a pri tome imas odličnu rezervu mjenjas ga da koju utakmicu se dozove,nas De Gea prima golove kakve zelis a imas Romera koji je odličan golman jok neka nek brani,sve u ovom klubu je pogresno

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 15:49

tajger je napisao/la:Hahahaha e cuj sto je Srbin
Pa lik je ozbiljan fudbal trebao prestat igrati zadnju sezonu u Chelsea vodi ga kuci

Kakvi jadovi mrs u pm zajedno sa trenerom svi
Veze ti nemaš, trolu.
Glory Glory Man United

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 15:51

Woodward out!!!
Glory Glory Man United

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 15:53

Odmah otkaz bi ja njemu dao,povedi wodvorda sa njim pravo
Idite Molde unapredjujtte

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 21 apr 2019, 15:57

Meni najzanimljivje, da ste prestali sa dobrim igrama bukvalno dan nakon što je Ole dobio trajni ugovor. Ovo su i predviđali svi silni eksperti sa UK televizija da će brzo doći kraj "medenog mjeseca" za Olea.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 21 apr 2019, 15:58

tajger je napisao/la:Odmah otkaz bi ja njemu dao,povedi wodvorda sa njim pravo
promjenis 5 trenera u 3 godine ista prica uvijek i opet trener kriv :lol:

vidis li ti igracki kadar pa ovo je san snova sto se ne bore za opstanak.

cuj pogba :lol: matic :lol: rasford :lol: :lol: :lol: nosioci igre :lol: :lol:

necemo ove ostale za njih se zna da su nesposobni :lol:

Smaling jang jones lindelof hahhahahahah
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 21 apr 2019, 16:05

Lukaku je Nistelrooy za sve naše napadače.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 apr 2019, 16:05

Do Olea vala nije!

100 trenera da dovedes ne mogu od Pogbe, Matica, Freda i silnih olupina u odbrani napraviti igrace. Prvog prodati dok bar nesto vrijedi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Ahmerakaa1921
Kontakt:

Post Postao/la Ahmerakaa1921 » 21 apr 2019, 16:06

<3 LiMes <3 je napisao/la:Kakvu mi kurchinu od golmana imamo, to je cudo jedno. Idi u 3 pm, treba ga skinuti s gola.
Trebate vi skinuti dresove igracima, kakve kurcine od igraca imate , mene stid vaseg stida , sramota 4:0 od Evertona a mozda petarda pukne

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 21 apr 2019, 16:06

Iskreno se nadam da ce nam dati jos makar 2 gola pa da mozda i uvide da nam je potrebno minimum 6 transfera na ljeto a ne 2-3 koliko cemo na kraju dovesti.

Onaj ko pljuje Ole-a nije dobar sa glavom, pa sta lik treba da uradi sa ovim igracima, toliko miliona potroseno a sastav nam nije nista jaci od Evertona (istina i oni su fino trosili).

Martial nakon sjajne prve sezone ostatak karijere u Juanjteda ocajan, prodao bih ga iste sekunde samo da dobru ponudu dobijemo, koliko god da je odbrana ocajna i napad nije nista bolji, jedini Rashford sto ima potencijal da napreduje jos ovo ostalo qrac teski i mali Greenwood samo se nadam da ga necemo upropastiti, sljedece sezone ili da dobije fine minute ili na pozajmicu negdje u Bundesligu.

De Gea hvala mu za sve godine sto je protracio u Junajtedu a bio je mnogo nivoa iznad ali ako ti se ne igra iste sekunde ga treba prodati PSG-u, Realu ili kome vec, Pogba on iste sekunde moze odyebati u Real, fini milioni se mogu uzeti za igraca kome je bitniji Instagram i frizura od kluba dzabe mu njegov talenat.

Herrera nam je najbolji veznak i vidimo na sta nam igra lici bez njega a mi ga olako pustamo u PSG a po svemu sudeci zadrzavamo mrtvog Matu i produzavamo Younga i Jonesa, tu se vise nema sta dodati.

Zadrzati po svaku cijenu: Rashforda, Herreru, Mctominaya, Shawa, Lindelofa, ove ostalo sve treba prodati ako ne zele dati sve od sebe za klub svi se mogu zamijeniti.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 16:08

ElTigre9 je napisao/la:Iskreno se nadam da ce nam dati jos makar 2 gola pa da mozda i uvide da nam je potrebno minimum 6 transfera na ljeto a ne 2-3 koliko cemo na kraju dovesti.

Onaj ko pljuje Ole-a nije dobar sa glavom, pa sta lik treba da uradi sa ovim igracima, toliko miliona potroseno a sastav nam nije nista jaci od Evertona (istina i oni su fino trosili).

Martial nakon sjajne prve sezone ostatak karijere u Juanjteda ocajan, prodao bih ga iste sekunde samo da dobru ponudu dobijemo, koliko god da je odbrana ocajna i napad nije nista bolji, jedini Rashford sto ima potencijal da napreduje jos ovo ostalo qrac teski i mali Greenwood samo se nadam da ga necemo upropastiti, sljedece sezone ili da dobije fine minute ili na pozajmicu negdje u Bundesligu.

De Gea hvala mu za sve godine sto je protracio u Junajtedu a bio je mnogo nivoa iznad ali ako ti se ne igra iste sekunde ga treba prodati PSG-u, Realu ili kome vec, Pogba on iste sekunde moze odyebati u Real, fini milioni se mogu uzeti za igraca kome je bitniji Instagram i frizura od kluba dzabe mu njegov talenat.

Herrera nam je najbolji veznak i vidimo na sta nam igra lici bez njega a mi ga olako pustamo u PSG a po svemu sudeci zadrzavamo mrtvog Matu i produzavamo Younga i Jonesa, tu se vise nema sta dodati.

Zadrzati po svaku cijenu: Rashforda, Herreru, Mctominaya, Shawa, Lindelofa, ove ostalo sve treba prodati ako ne zele dati sve od sebe za klub svi se mogu zamijeniti.
Potpisujem!
Glory Glory Man United

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.