Sere po NBAzlajci je napisao/la:Sta je sa Činaglijom, jel se konacno prebacio sam na Lazio ili je po srijedi zaljubljenost, sto bi svakako bila tipicna faza u njegovom uzrastu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Treba sutra yebat mamicu sudijama i ubicama odmah od prve sekunde. Samo jako sutra. Juriš drugovi
Samo Sloboda. Naprijed crveni!

Samo Sloboda. Naprijed crveni!

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Novi igrac na probi
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hahahahahahaha ubica po krilutuzlak1987 je napisao/la:Novi igrac na probi
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Hocemo li i mi sutra kamenje? Čim sudija zasvira nešto protiv nas, nije bitno da li je u pravu ili ne, odmah komade stadiona u teren. Ne pretjerivati sa komadima sa zapada, da nam se ne izmakne stolica pod nogama. Statika zapada ionako ozbiljno ugrozena.
Ah da obavezno sliku Zeljka i Josip ponijeti...
Evo vec na basketu kuhaju---
Ah da obavezno sliku Zeljka i Josip ponijeti...
Evo vec na basketu kuhaju---
& $ ?
Veceras u Mejdanu izgubili od Sirokog pola kosy uz nevjerovatnu sudijsku lakrdiju, mozemol i sutra ocekivat slican scenario.. itekako mozemo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sutra samo dostojanstveno.3 boda su najbitnija.Idemo momci
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Postoji tema za OKK Sloboda, ne pišite ovdje o tome.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Bjezi ba napisa mu odgovor od kilometar i izbaci mi da post ne postojiAerials je napisao/la:Postoji tema za OKK Sloboda, ne pišite ovdje o tome.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ova kvazi kosarkaska ekipa ne treba da nas interesuje jer je nastala zna se kako.
Koga boli kako oni igraju???cisto sportski boli me njeznik kako neki okk igra.
Sutra hrabro i hladno bar iks.a pobjeda van ocekivanja
Koga boli kako oni igraju???cisto sportski boli me njeznik kako neki okk igra.
Sutra hrabro i hladno bar iks.a pobjeda van ocekivanja
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ce sutra biti ponovo neki transparent od Fukara za Savez, ovaj put nadam se malo bolje smisljeno, ali to se mora raditi svaku utakmicu!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
- Kontakt:
Evo ideje.samo kazem..
Savez samo naprijed samo naprijed

Savez samo naprijed samo naprijed

- TzBulevar87
- Kontakt:
A da mi, navijaci Slobode, pocnemo bojkotovat ovaj forum i ovaj portal!? Dcostruki arsini, bas kao i kod "Saveza", tek sad se poceli baviti problematikom nalogodavaca svega... a to sto se Slobodi zadnjih 15 (minimalno) godina sudi antipropaganda fudbala to nema veze. SS.ba usmrdili ste se! 

075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobro ovo je portal FK Sarajeva , to se zna. Isto kao sto su oni drugi sport 1 zeljini
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama ostaje Sloboda bez obzira na sve. Nije da ne znamo kako je ovo bruka od drzave, a i mentaliteta ljudi sirom ove drzave. Znaju oni dobro svi i ko je ostecen i ko godinama krade trofeje i mjesta za Evropu.
Smijesno je kako su to sve poslozili, ko u ovoj drzavi kolo vodi. U ovoj novoj drzavi da nekakav uticaj Siroki Brijeg ima eto drzave qrca i saveza
Smijesno je kako su to sve poslozili, ko u ovoj drzavi kolo vodi. U ovoj novoj drzavi da nekakav uticaj Siroki Brijeg ima eto drzave qrca i saveza

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ima jer ih je malo, i onda mora biti covjek ili iz Sirokog ili iz Zrinjskog.
svaka komisija ili bilo koje struktura saveza radi po principu 2+2+2 ( po dva iz svakog naroda). 90% hrvata je iz hercegovine, mozda cak i vise-ne znam da iko ima iz centralne bosne. prije je bilo iz posavine dok je Iljo bio ziv, njegovih je bilo.
i da bi dobio glas za bilo sta moras se dodvoravati drugim narodima. Glavno je doci do tih tijela a Sloboda tu nema nikoga, jer kad si tu ruka ruku mije. Danas ja tebi, sutra ti meni. Dovoljan ti je jos jedan iz druga dva naroda da imas 3-3 i hajmo na novo, kad imas 3-3 ne moze ti niko nista u tvom resoru
svaka komisija ili bilo koje struktura saveza radi po principu 2+2+2 ( po dva iz svakog naroda). 90% hrvata je iz hercegovine, mozda cak i vise-ne znam da iko ima iz centralne bosne. prije je bilo iz posavine dok je Iljo bio ziv, njegovih je bilo.
i da bi dobio glas za bilo sta moras se dodvoravati drugim narodima. Glavno je doci do tih tijela a Sloboda tu nema nikoga, jer kad si tu ruka ruku mije. Danas ja tebi, sutra ti meni. Dovoljan ti je jos jedan iz druga dva naroda da imas 3-3 i hajmo na novo, kad imas 3-3 ne moze ti niko nista u tvom resoru
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samim tim vise, mi nemamo ovdje sta traziti...ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro ovo je portal FK Sarajeva , to se zna. Isto kao sto su oni drugi sport 1 zeljini

075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo pritisak na Sehovica od prve minute.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Baš ovo podjoh napisati, od prvog zvizduka.ultrasstyle_tz je napisao/la:samo pritisak na Sehovica od prve minute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.