Borac je nosioc 95%. Tesko da ce doci do nekih velikih iznenadjenja u drugim prvenstvima do kraja, pa da predju u nenosioce.Antikloc je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:10Pa da su nosioci,ne bi ispali,dobili bi levate ali nisu nosioci,koeficijent im je goli qurac.
Dok zrinjski sa proslogodisnjim koeficijentom bi bili vjerovatno nosici dva pretkola. Otvoren bi im bi bio put u grupe konferencije. Zato je bitno da ih je Borac presjekao !!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A nisam znao ,da im se otvorilo. Neka,neka. Sa srecom,da dostojno predstavljaju Bosnu i Hercegovinu !!DamirT je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:13Borac je nosioc 95%. Tesko da ce doci do nekih velikih iznenadjenja u drugim prvenstvima do kraja, pa da predju u nenosioce.Antikloc je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:10Pa da su nosioci,ne bi ispali,dobili bi levate ali nisu nosioci,koeficijent im je goli qurac.
Dok zrinjski sa proslogodisnjim koeficijentom bi bili vjerovatno nosici dva pretkola. Otvoren bi im bi bio put u grupe konferencije. Zato je bitno da ih je Borac presjekao !!
Dzaba im, opet ce ih nabit ribari sa Farskih ostrva.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ti i takvi ste najgori. Vidi se da ti je neki cetnik staru oplodio u ratu.

In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
U Europi neće imati suđenje tako da će biti to fina 2 izleta u neku od europskih ili azijskih destinacija.
Pa šta ako ispadnemo odmah?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Čovjek je napisao u ZADNJIH 10 GODINA.bagniadiluca je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:12U zadnjih 10 godina Borac ima jednu titulu, a ovo je prva koju smo osvojili....H8Z7 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:01Pa samo su tri kluba i uzimali titulu.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 14:58Ne znam šta se vi toliko bunite oko sudaca i Borca, kad ljudi iz Zrinjskog pričaju. nema veze, nek oni ove godine budu prvaci, dogodine smo mi.
Borac će ove godine uzet kako će uzeti, svi znamo kako. Čak i njihovi navijači, koliko se god pojedini ovdje pravili ludi.
Ali ajde nek se javi netko, tko misli da je njegov klub pošteno osvojio titulu u zadnjih 10 godina?![]()
Realno, Zrinjski smijurija penal za titulu ostalo čisto, Borac obe smiješne. Sarajevo tri čiste.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma daH8Z7 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:01Pa samo su tri kluba i uzimali titulu.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 14:58Ne znam šta se vi toliko bunite oko sudaca i Borca, kad ljudi iz Zrinjskog pričaju. nema veze, nek oni ove godine budu prvaci, dogodine smo mi.
Borac će ove godine uzet kako će uzeti, svi znamo kako. Čak i njihovi navijači, koliko se god pojedini ovdje pravili ludi.
Ali ajde nek se javi netko, tko misli da je njegov klub pošteno osvojio titulu u zadnjih 10 godina?![]()
Realno, Zrinjski smijurija penal za titulu ostalo čisto, Borac obe smiješne. Sarajevo tri čiste.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hoće li uspjeti ono što vi niste uz ogromnu pomoć sudija?RedBlue je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:07Ide dvica veceras na Kosevu, lagano. Real nema sanse.Mostarac12345 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:02Danas nije mogao ljepse početi Borca slavio veceras u 5 kec na posusje i derbi Bosne i Hercegovine 2...Tako je Borče ne daj vatikancima iz Međugorja da uzmu titulu
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Logično. Ito ne zadnjih 10 godina, nego zadnjih 15. I tako će biti sljedećih 15. Dok god se u državi radi kriminal na sve strane, bez posljedica. I u sportu će. Sad krade Borac, prije toga Zrinjski, prije toga Sarajevo. Za koju godinu će opet Sarajevo. Pa će tko zna tko opet. Samo se svi vole praviti ludi kad je njihov klub onaj koji upravlja sudcima.club21 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:08Ni jedna nije postena , nazalost.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 14:58Ne znam šta se vi toliko bunite oko sudaca i Borca, kad ljudi iz Zrinjskog pričaju. nema veze, nek oni ove godine budu prvaci, dogodine smo mi.
Ali ajde nek se javi netko, tko misli da je njegov klub pošteno osvojio titulu u zadnjih 10 godina?
Da se ne varamo, od svih 12 klubova u PLBiH, svi bi oni vrlo rado da su u poziciji Borca i Zrinjskog i da mogu određivati kako će tko kome suditi. Samo što im ne može biti.
Zato niti jedna incijativa za poštenije suđenje nije ozbiljno uhvatila zamaha, jer svak zna da se tome pristupa s figom u džepu i ciljem da se preuzme kormilo od onoga tko trenutno upravlja, a ne da suđenje bude pošteno za sve.
Meni jedino nije jasno, kad Marinovic izadje pred kamere i kaze "Cestitam momcima..."
Mislim da bi bio jednom red da kaze, kojim momcima cestita...

Zasluzili su ljudi, iskreno...

Mislim da bi bio jednom red da kaze, kojim momcima cestita...

Zasluzili su ljudi, iskreno...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 28 apr 2024, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
20-30 bodova od drugoplasiranih, nije pošteno? Jedine 2 baš ekstra kontroverzne sezone su ova i ona korona Sarajeva , isti ljudi režirali. Navlačili su godinama i za želju, možda i za nas i Sarajevo, ali to je sve viđeno u svim ligama svijeta. Ovo ove godine, u Kambodži nema... 

-
- Kontakt:
Da, nema jer nije tvoj klub. Ima Zrinjski ovako osvojenih titula, samo što tad to nisi htio vidit.
Nije postena nijedna od 1923,kad su sudije nastelile da Gradjanski Zagreb,bude ispred SASKa Sarajevo. U fudbalu uvijek ima uticaja sa strane ( uticaj samih klubova,drustva,politike ) . Fudbal je preozbiljna stvar da bi se sve prepustilo bekanima sa livade u odlucivanje.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:47Logično. Ito ne zadnjih 10 godina, nego zadnjih 15. I tako će biti sljedećih 15. Dok god se u državi radi kriminal na sve strane, bez posljedica. I u sportu će. Sad krade Borac, prije toga Zrinjski, prije toga Sarajevo. Za koju godinu će opet Sarajevo. Pa će tko zna tko opet. Samo se svi vole praviti ludi kad je njihov klub onaj koji upravlja sudcima.club21 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 15:08Ni jedna nije postena , nazalost.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 14:58Ne znam šta se vi toliko bunite oko sudaca i Borca, kad ljudi iz Zrinjskog pričaju. nema veze, nek oni ove godine budu prvaci, dogodine smo mi.
Ali ajde nek se javi netko, tko misli da je njegov klub pošteno osvojio titulu u zadnjih 10 godina?
Da se ne varamo, od svih 12 klubova u PLBiH, svi bi oni vrlo rado da su u poziciji Borca i Zrinjskog i da mogu određivati kako će tko kome suditi. Samo što im ne može biti.
Zato niti jedna incijativa za poštenije suđenje nije ozbiljno uhvatila zamaha, jer svak zna da se tome pristupa s figom u džepu i ciljem da se preuzme kormilo od onoga tko trenutno upravlja, a ne da suđenje bude pošteno za sve.

-
- Kontakt:
Vico je kriv sto Rozman ima osvojenih bodova kao Varesanovic
Osvojene titule Sarajeva su dokaz da se u ovoj ligi može pošteno doći do naslova prvaka, bez namještanja, mešetarenja, sudijskih lakrdija itd. Također su i podsticaj ostalim klubovima koji nisu skolni nečasnim radnjama da je moguće, vrlo teško, ali moguće.
Ne znam, bio je i vama i nama trener, ali svoje lice je pokazao bas sad...
Davno sam pisao, Lalatovic jeste i ovakav i onakav, ali covjek je moralna vertikala za ovu ljigu...

Budi dostojanstven, eto ti slijep i pricas o nekakvoj "igri", bolje posalji onog tupsona DM, neka on trabunja, njega i onako niko ne shvata ozbiljno, a ne glumiti Guardiolu nakon svakog sramnog sudjenja u korist tvoje ekipe...
Smrad ostaje smrad...

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 23 gosta.