KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:20
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:12
Vanja8 je napisao/la: ↑28 apr 2024, 17:07
Ne mozete ih na taj nacin nesto pokusati poniziti...Mi se najvise i "koljemo " na forumu i to je ok
U stvarnosti mi cemo uvijek imati prave sportske odnose...
Svaki pitar cijeni koliko je nama RA pomogla u onim desavanjima u listici i to se ne moze izbrisati, a vala i lijepo je negdje otici na stranu u dresu svog kluba, sjediti na tribini sa navijacima Veleza i ne razmisljati hoce li ti neko kamenom glavu razbiti isto kao i oni na Kosevu...
Da je Bog dao vise takvih gostovanja za sve navijacke grupe, ali mozda bude nekada...
Ma namazan si ti. Malo njima, malo odes na temu Slobode pa njima supljiras. Prodao bi ih za 10 feninga sutra i jedne i druge, ali sta oni znaju iz tih gradova, nisu se susretali sa vasim hinjalukom

Rekao bih ti da si ovo ili ono, ali kad njima godi, ko sam ja da vam kvarim idilu.
100% istina, najveci hinjavac spin brigade, sa svima se malo lize i hinjski uvlaci pise romane i uglavnom vazi o Zelji
Konta da je namazan. Ustvari i jeste, jer ovi padaju na to. Selam braco, vi ste moji drugovi, sta se radi xD i onda red sege, sale, posalica

Satro fin, da ih malo izgotivi. Sutra bi im hladno novcanike iz dzepa odradio, ali ne znaju oni te stvari, nisu se nikad svakodnevno susretali s pitarima.
Oni uhvate ove levate i to upravo s pricom o Zelji "joj kakvi su ovi, mislim lamse braco, ali da vidis kakve su nase komsije" i ovi se pale jer i oni redom imaju traume od nas.
Samo sto ne shvataju da ce ih pitari povaliti prvom prilikom, kad bude stani-pani. Kao sto su se po Velezu popisali s onim klipom hips don't lie, ali ovi su to vec zaboravili upravo jer im hinje pridju s ovim supljacima koje svaki Sarajlija prepozna na kilometar