San Antonio Spurs

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 feb 2021, 13:31

Kako nam se samo poklapaju rezultati ostalih ekipa...Prava je steta sto nas je ova korona zadesila. :oops:

Izgleda da cemo pozvati nazad Luku i Jonesa iz ORL. To i jeste logicno kad skontas da je LMA jos uvijek zvanicno povrijedjen, da ce faliti 4 igraca i da ce vjerovatno biti odsutan i DDR zbog smrti oca, ako nije medju zarazenim.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 feb 2021, 00:14

Spurs announce they are practicing today but that DeRozan (personal reasons) and Gay, Johnson, Vassell, Weatherspoon and White (health and safety protocols) are not with the team and will not travel to OKC.

Rekoh ja da je White na listi garant.Kakav peh je covjek, to je cudo jedno. :oops: :oops:

Situacija je ozbiljna, obzirom da cak 5 igraca imamo u protokolu + DDR.

Aldridge (hip) is scheduled to participate in today's practice, but his status for Wednesday's game in OKC will be updated tomorrow, Spurs also announce.

Vrhunac svega bi bio da se on vrati i uzme Jakobovo mjesto. :roll:

That leaves the following players available:

Dejounte Murray
Lonnie Walker
Jakob Poeltl
LaMarcus Aldridge (ako bude sve ok na treningu)
Patty Mills
Trey Lyles
Drew Eubanks
Tre Jones
Luka Samanic
Keita Bates-Diop

Narednih 5 tekmi su nam OKC, NOP, BKN, NYK, OKC. Bice strasno tesko, ali valjale bi nam 2 pobjede, ako ikako moze.
Takodje, ovo je jako lijepa prilika za Trea i Luku koji su u odlicnoj formi.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 23 feb 2021, 05:20

@nez vjerujem da ce se DDR vratit mozda vec za NOP jer ocigledno nije zarazen, a ako taj protokol odnosno ako karantena traje 14 dana mislim da bi i ostali trebali se vratit pa mozda i odigrati 1 ili 2 utakmice u ovom rasporedu e sad koliko ce Pop htjeti risikovat sa nekim pitanje je a isto tako i pitanje je nakon 14 dana karantene i bez treninga u kakvom je ko stanju. Mislim da bi mogli uzet OKC ta dva puta sto si govorio i NYK kuci. Uglavnom bice gusto sve za nadati se najboljem rezultatu.
Being second is to be the first of the ones who lose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 feb 2021, 19:37

Kljucno je vidjeti u kakvom je ko stanju. Primjera radi, Eubanks se vratio nakon 17 dana.

Nego, jesmo li se uzeljeli kosarke SA? :D

LaMarcus Aldridge is a go for tonight in OKC. Spurs will have 10 bodies!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 feb 2021, 21:57

Nas raspored za drugi dio sezone. 40 utakmica. Cak 11 b2b tekmi. Bice pakleno tesko.

slika

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 24 feb 2021, 21:59

NEZALAGANJE je napisao/la:
24 feb 2021, 19:37
Kljucno je vidjeti u kakvom je ko stanju. Primjera radi, Eubanks se vratio nakon 17 dana.

Nego, jesmo li se uzeljeli kosarke SA? :D

LaMarcus Aldridge is a go for tonight in OKC. Spurs will have 10 bodies!
Trebat ce nam veceras dobra partija LMA ako mislimo da pobijedimo, tu je DJ, Loonie, Poetl opet imamo materijala za pobjedu. Neznam kako bi funkcioniralo igrati sa dva centra veceras pogotovo zato sto nam fali dosta igraca, pa protiv ovih ekipa kao sto su OKC i NYK koje imaju sporiji Pace i igraju sporiju kosarku kako bi to funkcioniralo. Ali opet mislim da ce Poetl s klupe a LMA startat.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 feb 2021, 01:09

Spurs' starters per Pop: Murray, Walker, Samanic, Lyles, Poeltl. :ljepota: :ljepota:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 feb 2021, 04:12

Idiotski poraz zahvaljujuci Millsu.

Samo se nama moze desiti da imas loptu 10 sec do kraja pri nerijesenom rezultatu i da je.beni veteran napravi duplu iz timeouta.To sve zacini pomaganjem sa prvog pasa u narednoj odbrani i to je tekma.Dovidjenja i prijatno.

Valjda uzmemo jednu tekmu iz naredne 4. :roll:

Pozitivno je da je Luka izgledao solidno u startnoj petorci (posebno defanzivno sto je po meni i najbitnije), da je Murray nastavio svoju strasnu formu i da ce LMA ubuduce ulaziti s klupe.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 25 feb 2021, 10:26

Steta za ono jutros i onaj zadnji napad, amaterska greska od Millsa nesto sto bas se i ne vidja svaki dan ali sta je tu je, idemo dalje. Nadam se da se DDR vraća slijedeću.
Mogo bi Pop češće koristiti ovog Diopa nije lose odigrao sinoc uopce.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 feb 2021, 12:28

Pregledao sam ove duze highlightse i znam da nije mjerodavno, ali cini mi se da Poeltl niti jedan pick nije odbranio. SGA - u je dovoljno bilo da pozove pick i poeni su zagarantovani. Ne mogu da vjerujem da su se desavale situacije da bukvalno i ne pokusa preuzeti igraca.

P.S. Je li DDR u Covid protokolu ili je nesto drugo u pitanju? Koliko igraca vam fali? Zeznut raspored vam slijedi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 feb 2021, 13:21

Kod nas C ne preuzimaju pik, osim ako je bas pod moranje.OKC je dala samo 32p u reketu, sto je najmanje za naseg protivnika ove sezone i sto znaci da je Poeltl bio dobar.

SGA je jednostavno bio "vruc".Covjek je dao 6 trojki.

DDR nije u protokolu.On je odsutan zbog smrti oca.Ako ciljas na tekmu sa vama, 10.marta, svi bi trebali biti zdravi i spremni. 6 igraca sveukupno fali, od cega je 5 iz rotacije.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 feb 2021, 14:21

25 feb 2021, 13:21
Kod nas C ne preuzimaju pik, osim ako je bas pod moranje.OKC je dala samo 32p u reketu, sto je najmanje za naseg protivnika ove sezone i sto znaci da je Poeltl bio dobar.

DDR nije u protokolu.On je odsutan zbog smrti oca.Ako ciljas na tekmu sa vama, 10.marta, svi bi trebali biti zdravi i spremni. 6 igraca sveukupno fali, od cega je 5 iz rotacije.
Nisam ciljao na medjusobne duele, vec se sjetih da je skoro bio onaj belaj, pa da upitam.

Ako ne preuzimaju, onda je jasno. Iako sam misljenja da su trebali preuzimati nakon sto su vidjeli da sve sto suta i ulazi u kos.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 feb 2021, 14:38

Napapijri je napisao/la:
25 feb 2021, 14:21
25 feb 2021, 13:21

Nisam ciljao na medjusobne duele, vec se sjetih da je skoro bio onaj belaj, pa da upitam.

Ako ne preuzimaju, onda je jasno. Iako sam misljenja da su trebali preuzimati nakon sto su vidjeli da sve sto suta i ulazi u kos.
Ma Pop je tu pogrijesio najvise.Mislim da je previse dozirao minutazu zbog ove pauze koju smo imali.Vadio je Walkera i Murraya u isto vrijeme i covjek se i raspucao u medjuvremenu i onda je bilo kasno Murray uopste nije bio na njemu do zadnje 3-4 minute tekme kad ga se i usporio, ali je onda Dort zabio 3-4 trojke.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 feb 2021, 20:36

DDR igra veceras sto nam malo povecava sanse da mozemo dobiti NOP.

Svaka mu cast, zaista.Ne znam jel proslo 7 dana od smrti oca.... :salut:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 feb 2021, 04:27

Vazna, vazna pobjeda. :clap: :clap:

DDR fantastican. Mills brljao opet zajedno sa mekanim Lylesom.Ovaj put nije kaznjeno.

Jos jedna u naredne 3 i ja zadovoljan dok smo bez 5 igraca.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 28 feb 2021, 04:34

Odlicno dobijeno bez 5 igraca. Mills mi izvukao zivce sa onih par zadnjih trica ali dobro je na kraju zavrsilo. Koliko DDR znaci za ekipu tu je nevjerojatno. Sljedeca protiv BKN, KD nece igrat a evo i Irvinga nema veceras ako ga ne bude protiv nas trebali bi to uzet. Samo koliko je Zion jak na tim ofanzivnim skokovima to je cudo jedno, kao da mu se lopta lijepi za ruke pod protivničkim kosem.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 feb 2021, 09:44

Bravo bravo.
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 feb 2021, 13:27

Jos jednu stvar ne treba zaboraviti....

Tek su 2 tekme i tek se vratio iz povrede, ali LMA izgleda jako, jako dobro s klupe. Centri protivnicke 2.petorke ga ne mogu cuvati ofanzivno, dok defanzivno nema nekog pritiska na njemu i mogao bi biti vrlo produktivan u ovoj ulozi, a to je ono sto smo svi i pominjali.Za sad je i on vrlo profesionalno podnio benciranje.Vidicemo kako ce to biti u nastavku!?

Takodje, ne mogu docekati da ovaj roster bude kompletan.Siguran sam da u tom sastavu i svima u optimalnoj formi, mi mozemo igrati sa bilo kojom ekipom lige i pobijediti!!

Pa samo vidjeti 2.petorku : Mills-Walker-Vassell-Gay-LMA. :cool:

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.