RŠD Velež Mostar

salmy

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la salmy » 24 feb 2024, 16:28

Sudija čist faul nad Gulašvilijem ne svira, Herera ga vuče za dres na 16 metara...Đubre jedno, a Kulašin 3 puta udara naše i vuče za dres i ne daje žuti karton....Mrššš stoko jedna.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 24 feb 2024, 18:01

Odavno nisam gledao losi Velez u Vrapcicima ali hajde nema veze
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA

Reds93
Kontakt:

Post Postao/la Reds93 » 24 feb 2024, 18:09

Svaka čast momcima na borbi.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 24 feb 2024, 18:10

A možda ima i do toga što smo igrali protiv prvoplasirane i najbolje ekipe u ligi trenutno :mrgreen:

Odigrali smo dobru utakmicu po meni, da je Suljić iskoristio jednu od tri prilike koje je imao druga bi priča bila. Ali džaba kad on u 90% prilika doda loptu golmanu.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 24 feb 2024, 18:14

Dobar X po meni, otkako je Vico u savezu i otkako se štima sve Borcu, prvi put da imaju ozbiljnu igru i ekipu. Cinjenica je da sve ekipe skupa nam nisu bile ovoliko bile opasne pred golom kao oni danas. Idemo momci po 3 zlatna boda u Posusje.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 24 feb 2024, 18:28

Dobra utakmica samo golovi falili.Da je neko u prvom poluvremenu dao još bolja utakmica bi bila.
Vjerujem Klafuriću da ima povjerenje u igrače,svaki dan je sa njima i bolje zna od svih nas ali ja ne vidim ko sa klupe može zamjeniti Suljić-Haskić -Gulijašvili.
Valjda mognu njih trojica ovo izgurati do kraja sezone.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

crveniratnik
Kontakt:

Post Postao/la crveniratnik » 24 feb 2024, 18:37

Vito Čajić nakon 45 minuta, ne može da potrči
Čim prije riješiti se Halilovića E, Suljića, Džafića i Zvonića.

Zašto Peco nakon par dobrih utakmica ne dobi ni minute?
Zadnja izmjena: crveniratnik, dana/u 24 feb 2024, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 24 feb 2024, 18:43

Previse izgubljeni lopti ispred gola i na sredini terena. Prses, Halilovic, zvonic i hrkac jednom. Tu je borac naj opasniji bio.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 24 feb 2024, 18:46

Bazinga12345 je napisao/la:
24 feb 2024, 18:10
A možda ima i do toga što smo igrali protiv prvoplasirane i najbolje ekipe u ligi trenutno :mrgreen:
Moguće da je to, ljudi 20 utakmic bez poraza :mrgreen:

Dobra utakmica, zadovoljan sam. Rekao bih i da su Klaf i naši zadovoljni remijem, a kolo sveukupno je zbog poraza Sarajeva ispalo bolje nego da su i oni i mi pobijedili :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 feb 2024, 18:48

crveniratnik je napisao/la:
24 feb 2024, 18:37
Vito Čajić nakon 45 minuta, ne može da potrči
Čim prije riješiti se Halilovića E, Suljića i Zvonića.

Zašto Peco nakon par dobrih utakmica ne dobi ni minute?
Guranje čovjeka pred penzijom na krilo mi nikakve veze nema pored Pece koji ako ništa drugo može trčati...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 24 feb 2024, 18:56

Balorda je napisao/la:
24 feb 2024, 18:46
Bazinga12345 je napisao/la:
24 feb 2024, 18:10
Moguće da je to, ljudi 20 utakmic bez poraza :mrgreen:

Dobra utakmica, zadovoljan sam. Rekao bih i da su Klaf i naši zadovoljni remijem, a kolo sveukupno je zbog poraza Sarajeva ispalo bolje nego da su i oni i mi pobijedili :mrgreen:
da mi je neko rekao prije ovog kola da ćeš s neriješenim rezultatom povećat bodovnu razliku s pitarima, mislio bi da je blenton :mrgreen:
Velež do groba

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 24 feb 2024, 18:56

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, ja sam zadovoljan.
Rezultat je mogao otići na obje strane, a ovako je ipak najrealnije. Borac dobra ekipa.
Bazirali su igru presingom na našu odbranu koja je sa Zvonićem dosta ranjivija. Sreća je pa nisu iskoristili par naših grešaka pozadi.
Teško je bilo kontrolisati loptu po skliskom terenu.
Neshvatljivo je da Suljić svaki put ima višak potez.
Nadam se da će taj novi stoper što prije zaigrati jer smo bez Brune dosta dosta slabiji pozadi.
Ko se imalo razumije u fudbalsku igru, ovo je bila pravo taktičko nadmudrivanje dva ozbiljna trenera.
Suđenje dosta loše.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 24 feb 2024, 19:02

Treba obnoviti one Mozzart reklame kraj kornera, raspadaju se.

Suljić očajan.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 24 feb 2024, 19:06

Ne znam šta su pojedinci gledali ali evo moje viđenje.

Suljić je toliko nezainteresovan u napadačkim situacijama, njegovo zagrijavanje prije utakmice je totalno bezvoljno i čitav taj voljni momenat je grozan.

Denis Zvonić nam je danas dokazao da na njega ne možemo računati kao standardnog prvotimca.
Emir Halilović, e njega bi nabio van granica države, promašaj totalni ovo isto važi za Džafića (znam da nije igrao danas).
Peco je morao dobiti priliku, a ne mrtvi Halil koji ne može meda.

Šteta Šturma što nas napušta, klasa od beka, školski igra i to je tako lijepo gledati.

Bilbija zadovoljan, cuj Bilbija, Borac zadovoljan bodon i prezadovoljan, nama ništa nije naštetilo osim da nam je Sloga bliže došla ali ja i dalje gledam na Sarajevo kao ozbiljnijeg konkurenta.

Klafuric pravi gresku sa Halilovicem vec drugu utakmicu, nexu da ga gledam, neka mu neko prenese da je Halil mrtav.

Osman klasa, Hrkac, Haskic, Oreč svima palac gore.

Edit:
I ja se slažem, Borac odličan, ne pamtim da je neko organizovaniji došao na naš stadion.
Ti si naša ljubav jedina!

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 24 feb 2024, 19:12

fudbalfudbal je napisao/la:
24 feb 2024, 19:06
Ne znam šta su pojedinci gledali ali evo moje viđenje.

Suljić je toliko nezainteresovan u napadačkim situacijama, njegovo zagrijavanje prije utakmice je totalno bezvoljno i čitav taj voljni momenat je grozan.

Denis Zvonić nam je danas dokazao da na njega ne možemo računati kao standardnog prvotimca.
Emir Halilović, e njega bi nabio van granica države, promašaj totalni ovo isto važi za Džafića (znam da nije igrao danas).
Peco je morao dobiti priliku, a ne mrtvi Halil koji ne može meda.

Šteta Šturma što nas napušta, klasa od beka, školski igra i to je tako lijepo gledati.

Bilbija zadovoljan, cuj Bilbija, Borac zadovoljan bodon i prezadovoljan, nama ništa nije naštetilo osim da nam je Sloga bliže došla ali ja i dalje gledam na Sarajevo kao ozbiljnijeg konkurenta.

Klafuric pravi gresku sa Halilovicem vec drugu utakmicu, nexu da ga gledam, neka mu neko prenese da je Halil mrtav.

Osman klasa, Hrkac, Haskic, Oreč svima palac gore.

Edit:
I ja se slažem, Borac odličan, ne pamtim da je neko organizovaniji došao na naš stadion.
Gdje ide Sturm?

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 24 feb 2024, 19:16

Istice mu ugovor, nije novi potpisao

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 24 feb 2024, 19:21

Halilovicu sto je sutra treba ispisnicu dat

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 24 feb 2024, 20:06

Halile nadam se da su te deportovali iz HNK

Odavno mi neko nije digao tlak ovako

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 24 feb 2024, 20:08

fudbalfudbal je napisao/la:
24 feb 2024, 19:16
Istice mu ugovor, nije novi potpisao
Pa dobro, ima joa vremena da se produzi ugovor, ili je on odlucio da ne produzuje ugovor?
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 24 feb 2024, 20:10

Pozdravi RAji,

odmah na početku želio bih istaći da je krajnje bespotrebno igrački kvalitetnom timu kao što je Borac navlačenje od strane sudije.Također bih dodao da je također bespotrebno sudiji kao što je Bilbija da mu s tribine psuju sve što ima i što nema zbog tog istog navlačenja. U par situacija katastrofalne odluke. Borac umalo da povede nakon čistog faula u napadu. Na 18 metara naš igrač povučen i ne svira faul. Jedan te isti igrač tri faula od čega dva jača i opet nema kartona i još par situatija.

Vjerujem da je drugačije vrijeme bilo, uz krcat stadion, epilog bi bio sličan kao protiv HŠK-a.

Uglavnom, utakmica koja je odlično poslužila za detaljnu analizu. Tačno su se vidjeli nedostaci ekipe, a naravno, najveći nedostatak je stoper jer Denis Zvonić koji igra na stepenu Prve lige Federacije BiH. Čovjek je izgubio dosta duela, uz to par kardinalnih grešaka, sveopći dojam je užasan. Drago mi je što je Klafurić najavio to veliko pojačanje, Denisu je došlo vrijeme da bude na klupi i da ubire platu do 34-35 godine. Katastrofalan igrač koji je uspio u Veležu skupiti preko 300 utakmica.
Odbrana osim njega stabilna. U veznom redu smo djelovali loše, kao da imamo igrača manje. Dinamov igrač nema kondicije, podsjeća na neku verziju Matića i Xhake.
Evidentno je da su nam za sljedeću sezonu potrebna dva krilna igrača. Gulaš se vraća u Sarajevo a Asmir Suljić ide u neki amaterski klub jer nije dorastao da nosi naš grb. Tolika nonšalacija, ravnodušnost na terenu, katastrofalnih poteza. Nevjerovatno da je uopće među prvih jedanaest.
Tariš Šikalo, 19 godina, ulazi na teren u drugom poluvremenu a trkački sam ja u 35' jači od njega i s viškom 20kg. Momak neka upiše fakultet dok nije kasno, nije fudbal za njega.

Moram istaći dvojac Haskić i Hrkač. Prvi u napadu klasa, teško ćemo naći ovakvog ili sličnog napadača, a Ante doktor u odbrani.

Kako vrijeme odmiče, za treće mjesto je borba Veleža i Sloge a ne Sarajevo koje radi katastofalan posao s trenerom. Želio bih opet istaći nezadovoljstvo s stadionom gdje platiš 10KM ulaznicu a na kiši si jer nisu u stanju riješiti krov. Umjesto da krov ide na obje tribine pa da se gradi četvrta tribina, u nas sve obrnuto. Travnjak kao na Allianz Areni, perfekcija.

Čestitke RA, strašno navijanje.
Republika Bosna i Hercegovina

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.