Pogled na teren mu odiše znanjemSabinho je napisao/la:Plakalo sjedenjem na klupi uvjerio covjeka da je medju najboljim
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Sabinho je napisao/la:Plakalo sjedenjem na klupi uvjerio covjeka da je medju najboljim
Ko je najbolji U21 golman u ligi?Lampard8 je napisao/la:Pogled na teren mu odiše znanjem
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Piric.. cini mi se da on ima 21.. nisam siguran, a kvalitet je neupitanMokroguz je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Plakalo sjedenjem na klupi uvjerio covjeka da je medju najboljimKo je najbolji U21 golman u ligi?Lampard8 je napisao/la:Pogled na teren mu odiše znanjem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ustvari, ja ne znam sto sam uopste poceo odmotavati taj cvor - stoji tacno gdje treba.
Zaboravite da sam uopste reagovao.
Zaboravite da sam uopste reagovao.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kenan Piric iz Slobode ako cemo realno. Za sad to nije Zeljin Kjoesevski, ni Plakalo iz Sarajeva vec Pirić iz SlobodeMokroguz je napisao/la: Ko je najbolji U21 golman u ligi?
EDIT : Nisam vidio da ga je @amorovski spomenuo. Dosta mladih a kvalitetnih golmana ima kod nas u ligi. Rezervni golman Zrinjskog, ne mogu da se sjetim kako se zove ( da ne guglam ), strasan potencijal
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Tirić odlican golmanMinjore je napisao/la:Kenan Piric iz Slobode ako cemo realno. Za sad to nije Zeljin Kjoesevski, ni Plakalo iz Sarajeva vec Pirić iz SlobodeMokroguz je napisao/la: Ko je najbolji U21 golman u ligi?
EDIT : Nisam vidio da ga je @amorovski spomenuo. Dosta mladih a kvalitetnih golmana ima kod nas u ligi. Rezervni golman Zrinjskog, ne mogu da se sjetim kako se zove ( da ne guglam ), strasan potencijal
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Vasilj mali, al on je u konjicu na posudbi, on bi trebao postat super golman, valjda si na njeg mislioMinjore je napisao/la:Kenan Piric iz Slobode ako cemo realno. Za sad to nije Zeljin Kjoesevski, ni Plakalo iz Sarajeva vec Pirić iz SlobodeMokroguz je napisao/la: Ko je najbolji U21 golman u ligi?
Kasnije cu i ja ovo svoje postavit, al meni nema šanse da duljevic bude najbolji mladi, pa on u Sarajevu nije najbolji mladi a ni bgm nešto superstandardan, mislim da je vise vama u glavi ova forumska furka na njeg nego realni trenutni kvalitet
Ja sam na Vasilja mislio, momak je odlican golman. S kvalitetama Tirica nisam upoznatarelinho je napisao/la:Tirić odlican golmanMinjore je napisao/la:Kenan Piric iz Slobode ako cemo realno. Za sad to nije Zeljin Kjoesevski, ni Plakalo iz Sarajeva vec Pirić iz SlobodeMokroguz je napisao/la: Ko je najbolji U21 golman u ligi?
@JoseMourinho Hvala brate
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
1. najbolji igrac lige - Wagner Santos Lago
2. najbolji mladi igrac lige - Haris Duljevic
3. igrac koji je najvise napredovao u odnosu na proslu sezonu - Rijad Bajic
4. igrac koji je najvise razocarao u dosadasnjem dijelu prvenstva - Admir Vladavic
5. najboljih 11 lige -
Ostrakovic - Ćorić,Graovac, Pandza, Puzigaca - Radovac, Tomic - Crnov, Wagner, Muharemovic - Nikolic
6. najboljih 11 igraca do 21 godinu -
Kjosevski - Memija, Graovac, Gojkovic, Merajic - Corluka, Radovac, Kožulj Duljević - Bajić, Buhac
7. najbolji trener - Mirza Varesanovic
8. najbolji strani igrac - Wagner Santos Lago
9. najbolja utakmica dosadasnjeg dijela prvenstva - FK Željezničar - NK Zvijezda 5:3
10. najbolje ovosezonsko pojacanje - Danijal Brkovic (NK Široki Brijeg)
4. igrac koji je najvise razocarao u dosadasnjem dijelu prvenstva - Admir Vladavic
5. najboljih 11 lige -
Ostrakovic - Ćorić,Graovac, Pandza, Puzigaca - Radovac, Tomic - Crnov, Wagner, Muharemovic - Nikolic
Kjosevski - Memija, Graovac, Gojkovic, Merajic - Corluka, Radovac, Kožulj Duljević - Bajić, Buhac
9. najbolja utakmica dosadasnjeg dijela prvenstva - FK Željezničar - NK Zvijezda 5:3
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
u prvih 11 nisi ubacio jedinog igraca iz PL BiH koji je zaigrao za repku u kvalifikacijama?Schwarz je napisao/la:1. najbolji igrac lige - Wagner Santos Lago
5. najboljih 11 lige -
A tu je Tomic koji je bio povrjedjen i poprilicno indisponiran citavu polusezonu.
Pa to je moj izbor, dakle po tvom trebao sam staviti na spisak i Dujkovica, Zakarica i Kvesica jer su pozivani u reprezentaciju. Cimirot nije odigrao nesto specijalno ovu polusezonu pa sam umjesto njega stavio Radovca. Tomic je u sastavu iz razloga jer je bio najbolji Zeljin pojedinac ove sezone uz Bajica, dao je 3 gola imao nekoliko asistencijaDzanelemi je napisao/la:u prvih 11 nisi ubacio jedinog igraca iz PL BiH koji je zaigrao za repku u kvalifikacijama?Schwarz je napisao/la:1. najbolji igrac lige - Wagner Santos Lago
5. najboljih 11 lige -
A tu je Tomic koji je bio povrjedjen i poprilicno indisponiran citavu polusezonu.
A ovo boldirano
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
1. najbolji igrac lige: Wagner
2. najbolji mladi igrac: Radovac
3. igrac koji je najvise napredovao u odnosu na proslu sezonu: Bajic
4. igrac koji je najvise razocarao u dosadansjem dijelu prvenstva: Vladavic
5. najboljih 11 lige:
Ostrakovic - Coric, Pandza, Tatomirovic, Puzigaca - Cimirot, Dupovac - Okic, Wagner, Zakaric - Bajic
6. najboljih 11 igraca do 21 godinu:
7. Najbolji trener: Kodro
8. najbolji strani igrac: Wagner
9. najbolja utakmica dosadasnjeg dijela prvenstva: Velez-Zvijezda 3:2
10. najbolje ovosezonsko pojacanje: Okic
11. najbolji golman: Ostrakovic
5. najboljih 11 lige:
Ostrakovic - Coric, Pandza, Tatomirovic, Puzigaca - Cimirot, Dupovac - Okic, Wagner, Zakaric - Bajic
Prkosni i Ponosni od 1922
-
worchester
- Kontakt:
1. najbolji igrac lige: Wagner
2. najbolji mladi igrac:Cimirot
3. igrac koji je najvise napredovao u odnosu na proslu sezonu:Cimirot
4. igrac koji je najvise razocarao u dosadansjem dijelu prvenstva: Bilbja
5. najboljih 11 lige:
Avdukic - Coric, Becelic, Tatomirovic, Puzigaca - Cimirot,Rustemovic - Okic, Wagner, Stokic - Nikolic
6.
7. Najbolji trener: Musa
9. najbolja utakmica dosadasnjeg dijela prvenstva: Celik-Slavija 3:2
11. najbolji golman: Avdukic
2. najbolji mladi igrac:Cimirot
3. igrac koji je najvise napredovao u odnosu na proslu sezonu:Cimirot
4. igrac koji je najvise razocarao u dosadansjem dijelu prvenstva: Bilbja
5. najboljih 11 lige:
Avdukic - Coric, Becelic, Tatomirovic, Puzigaca - Cimirot,Rustemovic - Okic, Wagner, Stokic - Nikolic
6.
7. Najbolji trener: Musa
9. najbolja utakmica dosadasnjeg dijela prvenstva: Celik-Slavija 3:2
11. najbolji golman: Avdukic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda prosle godine, ove sigurno ne. Znaci kako mozes staviti njega da bude, po kojem kriteriju?SipakUlicar1922 je napisao/la:1. najbolji igrac lige: Wagner
5. najboljih 11 lige:
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Prosle godine je bio daleko najbolji golman lige. Znaci nije mozda nego 100 %! Ove godine jeste slabiji kao sto kazes ali nasa liga jednostavno nema boljeg. To je jedini kriterij. Soldo i Avdukic su odma iza njega.tuzlak1987 je napisao/la:Mozda prosle godine, ove sigurno ne. Znaci kako mozes staviti njega da bude, po kojem kriteriju?SipakUlicar1922 je napisao/la:1. najbolji igrac lige: Wagner
5. najboljih 11 lige:
Prkosni i Ponosni od 1922
Za poređenja najboljeg golmana lige dovoljno je pogledati koja je ekipa primila najmanje golova. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Soldo je sve kupio ovom zadnjom utakmicom kad je odbranio penal i imao još par odličnih intervencija. Cijelu polusezonu je bio veoma dobar.
Dujković je imao onaj kiks protiv Slobode, mada je i on dobar golman, tik uz Soldu do sad.
Avdukić konstantno među najboljim golmanima, vjerovatno najbolji golman zadnjih godina u PL, ali ove polusezone nije najbolji.
Prošle godine Oštraković bez premaca, mada je i Lončarić bio dobar.
Dujković je imao onaj kiks protiv Slobode, mada je i on dobar golman, tik uz Soldu do sad.
Avdukić konstantno među najboljim golmanima, vjerovatno najbolji golman zadnjih godina u PL, ali ove polusezone nije najbolji.
Prošle godine Oštraković bez premaca, mada je i Lončarić bio dobar.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nepravedno zapostavljanje Mladena Lučića, kao i Duška Radosavljevića.
Široki Brijeg posljednji put izgubio bodove na domaćem terenu u novembru prošle godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- invincible1921
- Kontakt:
Kako se zove napadac drine koji je zelji dao go. Dobar igrac zaista, mislim lako se hvaliti golovima kad igras u nekoj od najjcih ekipa valja iste davati i u fenjerasima
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.