Hahaha sto ljudi izmisljaju, da se nije Manchini javio direktno u San???seha je napisao/la:«Edin je došao u Manchester nakon mjesec dana pauze u Njemačkoj i odigrao je četiri utakmice u kratkom vremenskom periodu. Taktička odluka je bila da nam je protiv West Bromwicha potreban samo jedan napadač», objasnio je Platt, dodavši da su to iskoristili kako bi odmorili našeg reprezentativca.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Raja pusti te Dzeku.. Covjek je fenomenalan igrac i tek je dosao u novi klub.. Drugacije bi bilo da je dosao u ljetnom prolaznom roku, onda bi imao vremena da se uklopi sa ekipom.. A ovako su ga direktno ubacili u vatru.. Pogledaj samo Torresa.. Covjek najskuplji igrac u PL i nije absolutno nista uradio u svojoj prvoj tekmi.. Barem je Dzeko dao jednu fenomenalnu asistenciju.. Dalje gledajuci Man C kao ekipu, to je jedna ekipa puna individualista.. Kad ih gledas na terenu, isto kao da gledas muhe bez glave.. Nemaju nikakvu taktiku.. Cinjenica je da je Man C se pouzdao u individualne kvalitete i to ne ide Dzeki na ruku.. Ne dobija one lopte kao sto je dobivao u Wolfsburgu..
Pozdrav!
Pozdrav!
Ima li još iko da je ostao da nam objasni kako Edin ovo nije zaslužio i kako su Bosanci i Hercegovci neviđeni papci?!
Zapitajte se samo zašto vam toliko smeta ovaj supernebitni izbor i zašto pjenite! Zapitajte se!
Zapitajte se samo zašto vam toliko smeta ovaj supernebitni izbor i zašto pjenite! Zapitajte se!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
a ti nam reci da je zasluzioŽeljovac je napisao/la:Ima li još iko da je ostao da nam objasni kako Edin ovo nije zaslužio i kako su Bosanci i Hercegovci neviđeni papci?!
-
melanholicar
- Kontakt:
Edine Dzeko jedan predlog za tebe od srca.
Evo šta ti treba da uradiš da bi bio u sastavu sigurno.
Prvo što trebaš je da Carlosu Tevezu pokloniš prije jutarnjeg treninga dvije ormašice.Nakon treninga onako kulturno bi mu trebao otpjevat pjesmu,naravno ako znaš (ja prvi ne volim narodnjake,al u ovom slučaju to je samo jedna od metoda) pjesmu Nema više druga mog, on će se vjerovatno sažaliti kad ti budeš refren pjevao,stoga pašće mu samopouzdanje,shvatiće da postoje i drugi u timu osim njega. Treće što bi trebao uraditi to je da potplatiš neke londonske bandite da ga ošišaju,to je zagarantovano da neće od stiga smijet izaći na stadion sigurno tri mjeseca. A četvrto što bi trebao uraditi jeste da navratiš Kolarova da mu počne srat o Argentini,tu je slab.
Prvo što trebaš je da Carlosu Tevezu pokloniš prije jutarnjeg treninga dvije ormašice.Nakon treninga onako kulturno bi mu trebao otpjevat pjesmu,naravno ako znaš (ja prvi ne volim narodnjake,al u ovom slučaju to je samo jedna od metoda) pjesmu Nema više druga mog, on će se vjerovatno sažaliti kad ti budeš refren pjevao,stoga pašće mu samopouzdanje,shvatiće da postoje i drugi u timu osim njega. Treće što bi trebao uraditi to je da potplatiš neke londonske bandite da ga ošišaju,to je zagarantovano da neće od stiga smijet izaći na stadion sigurno tri mjeseca. A četvrto što bi trebao uraditi jeste da navratiš Kolarova da mu počne srat o Argentini,tu je slab.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
i peto da predje u homice i da mu tevez bude partner tad bi mu 100% davo svaku loptu 
Zar mu nije lakse i jeftinije da umjesto Londonskih lola nadje nesto blize u Manchesteru.Izbubaju Tevketa i samo ga na cjevcici ostave i rjesen problem.melanholicar je napisao/la:Edine Dzeko jedan predlog za tebe od srca.
Ko ce pjevati i hurmasice spremati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
melanholicar
- Kontakt:
Bolan u tome i jeste stvar glupi mančesterski policajci bi ipak uz pomoć crne magije koju oni obilato koriste u istražnim radnjama,mogli doći do odredjenih saznanja kada su u pitanju kriminalci koje bi eto sam Dzeko angažovao.S druge strane kad to urade momci iz Londona,daleko veće sredine,jbg manja je šansa da neka slijepa ili kako već ženturača koja se bavi tim antivjerskim radnjama pa makar koristila i stakleno bure a ne kuglu dodje do otkrića (Možda sam ovo sad malo globalizovao i proširio,al zaista poenta je najvažnija),a svi znamo da zakonski propisi u Britaniji nisu kao u nas,s druge strane Karlosito će garant posle te nesreće pobjeći u Buenos Ajres i tamo živjeti sa onom svojom ženicom koja kupuje farmerke šest brojeva veće i kupuje jeftine potkušulje....harishp je napisao/la:Zar mu nije lakse i jeftinije da umjesto Londonskih lola nadje nesto blize u Manchesteru.Izbubaju Tevketa i samo ga na cjevcici ostave i rjesen problem.melanholicar je napisao/la:Edine Dzeko jedan predlog za tebe od srca.
Ko ce pjevati i hurmasice spremati.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Edin kad bude pokazivao ovaj trofejcic svojoj djeci ili unucicima nece reci "e ovo je raja iz Bosne za mene glasala" garant. I ne pise tamo da je Dzeko dobio titulu zbog raje iz Bosne vec ce dugo stajat da je bio najbolji igrac Januara u Cityu a kako to je manje vazno.
evo Teveza prije nekoliko godina... exkluziva 
- Cincinnatus
- Kontakt:
hahahahahaha
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ode Tevez u radonkalu stranku.sastrane je napisao/la:evo Teveza prije nekoliko godina... exkluziva
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- fahrenheit
- Kontakt:
Nije.Chelsea_CBH je napisao/la:Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?
"Like a krme in Teheran."
hahahahafahrenheit je napisao/la:Nije.Chelsea_CBH je napisao/la:Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?
On se ne preziva Đeko!Za ostalo dali da igra ili ne odlucuje Mancini kad ce sreca a ne tzv. bosanci(ovi sto im smeta neciji uspjeh)Chelsea_CBH je napisao/la:Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?
RIP SALE VILENJAK
Jbt koliko ste puta samo čuli to prezime Džeko, pa vidjeli na TV-u na raznim utakmicama, intervjuima, i opet neko dođe i napiše Đeko.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ko je Đeko, igrac kojeg kluba ?Chelsea_CBH je napisao/la:Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?
Pa nije on kriv sto nema TV kod kuce.RiNo je napisao/la:Jbt koliko ste puta samo čuli to prezime Džeko, pa vidjeli na TV-u na raznim utakmicama, intervjuima, i opet neko dođe i napiše Đeko.
Evo i internet mu uveli tek, pa momak dosao da se pohvali malo izmedju termina za muzenje krava i cuvanje ovaca.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
MI BOSANCI NE ZASLUZUJEMO IGRACA KAO STO JE DZEKO!
Najgluplja nacija na svijetu...
Idite navijate za Teveze, Ronalde, Messije, Torrese, ... kao sto ste i do sad.
Najgluplja nacija na svijetu...
Idite navijate za Teveze, Ronalde, Messije, Torrese, ... kao sto ste i do sad.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !