Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
evo ti najnovije tabele posjećenosti sa socerway-aedotm87 je napisao/la:OKI_TM87 je napisao/la:znali neko gdje se moze pogledati ukupna ,prosjecna posjeta u nasoj ligi i slicno
evo ti s polusezone, trenutno podatke nevjerujem da ima...
pa da o tome ti pricamčamac je napisao/la:Vjerovatno si u pravu. Ne mogu se sad sjetiti ali znam da sam negdje čitao kapacitet po tribinama (sa stolicama naravno). Mislim da nema ni 10 milja.
mozda ubaciti jedan prozor za reklamu i da se tu smjenjuju sponzori kao kod vecine malo jave flashakinone je napisao/la:znam, ali receno nam je da moraju biti na vrhu, da valja svi vide kad se otvara webčamac je napisao/la:Da li im se makar može naći kakva druga lokacija, npr. negdje bliže dnu jer on baš ždiju i kvare koncepciju.
Schlager je napisao/la:Titula će se slaviti u zadnjem kolu u Sarajevu,tako da nećete imati takvih problema
Schlager je napisao/la:Titula će se slaviti u zadnjem kolu u Sarajevu,tako da nećete imati takvih problema
nije problem sačekaćemo vas ako baš budete insistiralitanzla je napisao/la:Schlager je napisao/la:Titula će se slaviti u zadnjem kolu u Sarajevu,tako da nećete imati takvih problema![]()
Kad se mi vratimo iz Trebinja
naravno da je dobar,samo realan,Dakle,titula se slavi u Sarajevu,bilo to nase komsije sa Zubanpolja poslije deranja guzova vama,ili po povratku PLAVE MAŠINE iz Trebinja,mada će se i u putu do Sarajeva slaviti siguran sam,jer Željo ima navijača u svim dijelovima ove lijepe nam države.borcev_navijac je napisao/la:Schlager je napisao/la:Titula će se slaviti u zadnjem kolu u Sarajevu,tako da nećete imati takvih problemadobar!!!!
Camac govori koliko stolica...a kada bi se popunilo tako kako ti pricas, doslo bi do 20, jer je kapacitet grbavice bio 25 hiljada.nedaTM87 je napisao/la:pa da o tome ti pricamčamac je napisao/la:Vjerovatno si u pravu. Ne mogu se sad sjetiti ali znam da sam negdje čitao kapacitet po tribinama (sa stolicama naravno). Mislim da nema ni 10 milja.ali eto kad bi se popunili citav jug i sjever i dio sjevera za gostujuce navijace i istoki zapad i onaj beton ispod juga moglo bi se napunit oko 14 000-15 000 max.