Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

nepoznat1
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la nepoznat1 » 21 apr 2019, 16:09

I da dodam ako ne izgubimo slucajno od Sitija (sreca pa smo ocajni pa vjerovatno hocemo) i na kraju Liverpool osvoji titulu a mi svakako igramo Ligu Evrope sljedece sezone nek' se fino svi fino gone u pm.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 16:12

CantonaBIH je napisao/la:Opet kriv trener? :D :D
Nije uopšte , već Woodward.
Glory Glory Man United

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 16:13

Pa sta je onda Mourinjo kriv ako sad ovaj nije pametolozi jedni,sto jel igra ofanzivno pa mu se ne treba zamjeriti,da skupiš udarce u okvir iz 5 utakmica negdje bi se nabralo 2-3 ,al mou je kriv a ovaj nije

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 21 apr 2019, 16:19

86min prvi sut u okvir :tokralju: :tokralju:

Protiv Citya Greenwood, Gomes, Gardner, Chong i sto manje danasnjih prvotimaca jer niko nije zasluzio da igra svakako bodovi ne igraju nikakvu ulogu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 21 apr 2019, 16:21

Najveci krivac je onaj sto je doveo ovaj skart od igraca a tu je Woodward glavni, ovom klubu nema napretka dok se ne postavi DOF a i nakom toga je potrebno mnogooo posla i dobrih odluka da dodjemo na nivo na kome su City i Liverpool.

Woodward je bog za marketing kluba ali nema veze sa fudbalom, a i dzabe i marketing kad na kraju svaki prelazni rok potrosimo najvise u Evropi gotovo a kvalitet igraca ostaje isti.

Sljedece godine cetvrtak i LE. :sick:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 21 apr 2019, 16:23

Veliki Jose Mourinho.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 16:28

Imaš Dalota koji je jedini bek od 1,90 na svijetu i imaš Freda - BRAZILCA kojem je defanziva jača strana, te imaš najviši i najsporiji vezni red na svijetu, imaš igrače koji se ne mogu oslobodit da krenu naprijed... JM kriv za sve a za dovođenje JM-a Woody je kriv, sad treba vrijeme da se ta sranja iskorijene. Nije još ništa izgubljeno ni ove sezone, sad moramo slijedeće četiri sve da dobijemo, a samo City će biti problem.

Šta je sa Herrerom ba, može li igrat u srijedu? Ili Bailly, ponajbolji naš štoper (mada sumnjam da će najgori, daleko gori i od Roja-Smalling, poljubit klupu)?
Zadnja izmjena: Daduli, dana/u 21 apr 2019, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Glory Glory Man United

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 16:30

tajger je napisao/la:Pa sta je onda Mourinjo kriv ako sad ovaj nije pametolozi jedni,sto jel igra ofanzivno pa mu se ne treba zamjeriti,da skupiš udarce u okvir iz 5 utakmica negdje bi se nabralo 2-3 ,al mou je kriv a ovaj nije
De prestani više , trolu, molim te.

Većina raje je ovdje naučilo LVG > Mourinho, pa ni Asteriks ne plače toliko za Jozom ko ti, cica maco.
Glory Glory Man United

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 21 apr 2019, 16:31

Policeman je napisao/la:Young
Jones
Valencia
Darmian
Mata
Fred
Pereira
Rojo
Sanchez

Da se zeli uraditi ozbiljan remont ovi gore moraju OUT

Shaw
Martial
Herrera
Rashford
Lukaku
Smalling
Matic
Lindelof
Dalot
Lingard
De Gea
Bailly
Pogba
McT

I od ovih 14 vecina su samo roster igraci i nista vise ali ne kod nas su oni vecina nazalost redovni prvotimci

Ali neko ko da produzenje Youngu i Jonesu ne misli ozbiljno

Zar nije bolje dovesti Wan Bissaku(35-45mil) vratiti Fosu Mensaha s posudbe kao njegovu zamjenu plus Dalot kao univerzalac za vise pozicija kao dodatak ali ne likovi produzuju ugovor 34 godisnjem Youngu koji izgleda smijesan svaku utakmicu i tacka koju svi protivnici koriste i napadaju

Standardi u klubu su pali i to je ono sto najvise boli jednostavno se pocela cijeniti prosjecnost nadati je se da ce Ole pokusati podici kvalitet ali to cemo znati tek po zavrsetku transfer roka

Klasican primjer je Lingard kod nekih nasih navijaca lik ima status u rangu prajm Rooneya a nije nista vise od prosjeka koji je dao par golova van 16 i to je to a realno nije nista vise od grijanja klupe

A kako znati ko zasluzuje igrati za ovaj klub i ko je dorastao standardu vrlo jednostavno ako ih mozete zamisliti da su vazni clanovi ovih dole klubova onda je OK ili vam je u suprotnom smijesno to i pomisliti
Bayern
Real
Juventus
City
Barcelona
PSG
Izgleda da se ova gornja lista mora produziti s obzirom da je danas igralo 10 igraca s ove liste igraca koje bi trebalo kao zadrzati :facepalm:
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 16:42

Daduli je napisao/la:
tajger je napisao/la:Pa sta je onda Mourinjo kriv ako sad ovaj nije pametolozi jedni,sto jel igra ofanzivno pa mu se ne treba zamjeriti,da skupiš udarce u okvir iz 5 utakmica negdje bi se nabralo 2-3 ,al mou je kriv a ovaj nije

Većina raje je ovdje naučilo LVG > Mourinho, pa ni Asteriks ne plače toliko za Jozom ko ti, cica maco.
Ne plačem ja kralju za njima,ja samo imam iste arsine,čime je Ole zaslužio i zadužio klub da ga ne pljujem kao sto sam i prethodnike koji nisu znali sta rade kao i on,ustvari vidi se da je do igrača al zato se treba njima izviniti a ne njih bunariti a Ole je velik po čemu,jel ovde ocjenjujemo trenera il zato ato je on igrao za united a ovi ne ,ne kontam princip bodovanja vrijednosti,Ole i kad gubi nije do trenera a do ovih prije trenera je bilo

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 21 apr 2019, 16:49

Policeman je napisao/la:
Policeman je napisao/la:Young
Jones
Valencia
Darmian
Mata
Fred
Pereira
Rojo
Sanchez

Da se zeli uraditi ozbiljan remont ovi gore moraju OUT

Shaw
Martial
Herrera
Rashford
Lukaku
Smalling
Matic
Lindelof
Dalot
Lingard
De Gea
Bailly
Pogba
McT

I od ovih 14 vecina su samo roster igraci i nista vise ali ne kod nas su oni vecina nazalost redovni prvotimci

Ali neko ko da produzenje Youngu i Jonesu ne misli ozbiljno

Zar nije bolje dovesti Wan Bissaku(35-45mil) vratiti Fosu Mensaha s posudbe kao njegovu zamjenu plus Dalot kao univerzalac za vise pozicija kao dodatak ali ne likovi produzuju ugovor 34 godisnjem Youngu koji izgleda smijesan svaku utakmicu i tacka koju svi protivnici koriste i napadaju

Standardi u klubu su pali i to je ono sto najvise boli jednostavno se pocela cijeniti prosjecnost nadati je se da ce Ole pokusati podici kvalitet ali to cemo znati tek po zavrsetku transfer roka

Klasican primjer je Lingard kod nekih nasih navijaca lik ima status u rangu prajm Rooneya a nije nista vise od prosjeka koji je dao par golova van 16 i to je to a realno nije nista vise od grijanja klupe

A kako znati ko zasluzuje igrati za ovaj klub i ko je dorastao standardu vrlo jednostavno ako ih mozete zamisliti da su vazni clanovi ovih dole klubova onda je OK ili vam je u suprotnom smijesno to i pomisliti
Bayern
Real
Juventus
City
Barcelona
PSG
Izgleda da se ova gornja lista mora produziti s obzirom da je danas igralo 10 igraca s ove liste igraca koje bi trebalo kao zadrzati :facepalm:
Kad već nismo ni pokušali kupiti instant uspjeh onda da se istrpi i sljedeća sezona, odnosno ljetni transfer rok pa da sumiramo OGS-ov učinak.
Tvoja lista da nije žalosna bila bi smiješna jer baš bode u srž problema. Nemoguće je promijeniti toliko nazovi igrača u jednom roku iako je potrebno, ali za ozbiljan remont ne vrijedi dovoditi nove trenere i igrače uz zadržavanje dosadašnje nakaradne politike.
Liverpool vol.2
... but You Will Walk Alone.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 16:51

tajger je napisao/la:
Daduli je napisao/la:

Ne plačem ja kralju za njima,ja samo imam iste arsine,čime je Ole zaslužio i zadužio klub da ga ne pljujem kao sto sam i prethodnike koji nisu znali sta rade kao i on,ustvari vidi se da je do igrača al zato se treba njima izviniti a ne njih bunariti a Ole je velik po čemu,jel ovde ocjenjujemo trenera il zato ato je on igrao za united a ovi ne ,ne kontam princip bodovanja vrijednosti,Ole i kad gubi nije do trenera a do ovih prije trenera je bilo
Cica maco, hoćeš mlijeka malo? Nešto si mi nervozan. sačekaj kraj sezone pa ćeš vidjeti. Onako sranja koliko je JM istovario teško se može počistit, ja sam ubijeđen da Ole hoće.
Glory Glory Man United

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 21 apr 2019, 16:54

tajger je napisao/la: Ne plačem ja kralju za njima,ja samo imam iste arsine,čime je Ole zaslužio i zadužio klub da ga ne pljujem kao sto sam i prethodnike koji nisu znali sta rade kao i on,ustvari vidi se da je do igrača al zato se treba njima izviniti a ne njih bunariti a Ole je velik po čemu,jel ovde ocjenjujemo trenera il zato ato je on igrao za united a ovi ne ,ne kontam princip bodovanja vrijednosti,Ole i kad gubi nije do trenera a do ovih prije trenera je bilo
Kakve iste arsine covjek dosao u klub da se spasi sta se spasiti moze i uradio je mega posao do prakticno prije mjesec dana kad je krenuo pad bez i jednog jedinog igraca dovedenog bukvalno jos upoznaje igrace a ako je tebi dovoljno u takvoj situaciji 1 mjesec lose igre da se okrenes protiv trenera onda...

Ovi su dobili milione i milione a sta je Ole dobio da bi se mogao ocjenjivati na isti nacin kao i predhodna 2
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 21 apr 2019, 17:14

Nije određeno? Pa ljudi su već 7 godina overdue što bi englezi rekli i uvijek su glavni izbor i dalje ih gledamo.
Iz razloga sto bolje nisu doveli + dolaskom Moyesa i novog pomocnog osoblja, klub je krenuo stranputicom.

Nego, za zeljeni stil, Ole treba dosta trke, presinga... a trenutno imamo barem 4 kocnice toj filozofiji uz presmjesnu odbranu.

Protiv PSG-a prezentirali su nam definiciju borbenosti i timske igre. Naravno, Matic, Pogba i Martial te veceri nisu bili u kombinacijama.

Labilnog zadrzati jer vidjeli smo sta zna, dok bi pomenutom Martialu dodijelio status rezerve.

Mozes izgubiti cijeli asortiman potencijala ako ne dovedes kvalitet. Rash, McT, i njima slicni su momci buducnosti ali nikako mete za blacenje.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 17:56

Policeman je napisao/la:
tajger je napisao/la: Ne plačem ja kralju za njima,ja samo imam iste arsine,čime je Ole zaslužio i zadužio klub da ga ne pljujem kao sto sam i prethodnike koji nisu znali sta rade kao i on,ustvari vidi se da je do igrača al zato se treba njima izviniti a ne njih bunariti a Ole je velik po čemu,jel ovde ocjenjujemo trenera il zato ato je on igrao za united a ovi ne ,ne kontam princip bodovanja vrijednosti,Ole i kad gubi nije do trenera a do ovih prije trenera je bilo
Kakve iste arsine covjek dosao u klub da se spasi sta se spasiti moze i uradio je mega posao do prakticno prije mjesec dana kad je krenuo pad bez i jednog jedinog igraca dovedenog bukvalno jos upoznaje igrace a ako je tebi dovoljno u takvoj situaciji 1 mjesec lose igre da se okrenes protiv trenera onda...

Ovi su dobili milione i milione a sta je Ole dobio da bi se mogao ocjenjivati na isti nacin kao i predhodna 2
Stani,dok su nizali pobjede bilo je do Oleta uradio je veliki posao, sad kad ne znaju da uvezu dva pasa i kad on gotovo svaku utakmicu pogriješi sa formacijom il izmjenom to nista, do igrača je kad ide lose to me nervira, što u čime mu vjeruješ, jel to se negdje dokazao da mu vjeruješ, jel stoo prica sto svi hoce da cuju sacekamo da vidimo koga će dovesti al kao sto znaš nijedan trener nije ispostovan da se dovelo sta želi
Kakvo upoznavanje Yanga, kakvo upoznavanja Matica truho davno al standardni su,majmuni na grani znaju da protiv brzih ekipa Matic, Mata ne mogu igrat on ih ubacuje i ljudi se setaju protiv nas u sredini,Marsijal grozan, evo završi još jednu utakmicu, reče li on Alexis dobro odradio 15 min protiv Barce već ni minute

Hajmo mslo oko Rasforda., ko je on da mu se dopusti sve i jedan slobodni udarac, da suta odakle hoće, da odigra katastrofalne utakmice i opet bude prva postava, sta je to on, jel se i on dokazao, imaš 7 visoki igrača lik šuta sa 40 metara ne samo danas već koliko puta, jel se boji da će ovaj zatražiti da ide pa mu ništa ne govori

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 18:25

tajger je napisao/la:
Policeman je napisao/la:

Stani,dok su nizali pobjede bilo je do Oleta uradio je veliki posao, sad kad ne znaju da uvezu dva pasa i kad on gotovo svaku utakmicu pogriješi sa formacijom il izmjenom to nista, do igrača je kad ide lose to me nervira, što u čime mu vjeruješ, jel to se negdje dokazao da mu vjeruješ, jel stoo prica sto svi hoce da cuju sacekamo da vidimo koga će dovesti al kao sto znaš nijedan trener nije ispostovan da se dovelo sta želi
Kakvo upoznavanje Yanga, kakvo upoznavanja Matica truho davno al standardni su,majmuni na grani znaju da protiv brzih ekipa Matic, Mata ne mogu igrat on ih ubacuje i ljudi se setaju protiv nas u sredini,Marsijal grozan, evo završi još jednu utakmicu, reče li on Alexis dobro odradio 15 min protiv Barce već ni minute

Hajmo mslo oko Rasforda., ko je on da mu se dopusti sve i jedan slobodni udarac, da suta odakle hoće, da odigra katastrofalne utakmice i opet bude prva postava, sta je to on, jel se i on dokazao, imaš 7 visoki igrača lik šuta sa 40 metara ne samo danas već koliko puta, jel se boji da će ovaj zatražiti da ide pa mu ništa ne govori
De ba prestani više, od Younga i Matića nemaš trenutno boljih (znajući da ćeš sad krenut da nabrajaš i izmišljaš ko je sve u rosteru bolji), tako da prestani branit neodbranjivo. Ko treba da igra - Dalot i Mctominay je l , i sve će bit o.k.? De nemoj nasmijavat.
Glory Glory Man United

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 apr 2019, 18:33

Nece biti ok niko to ne kaže ljudino al sto ne pokusavat nešto drugo kad vidiš da nas nema,da te pojede na sredini sve i jedna ekipa u prvenstvu, daj mobilniju sredinu, nek igraju Pereira, Mctomini i Fred, ne može gore od ovog sto rade Pogba, Matic, što mora Marsijal ikako igrat, stavi malog Pereiru bar je dinamičniji više trči ovaj mrtav konj

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 apr 2019, 18:39

tajger je napisao/la:Nece biti ok niko to ne kaže ljudino al sto ne pokusavat nešto drugo kad vidiš da nas nema,da te pojede na sredini sve i jedna ekipa u prvenstvu, daj mobilniju sredinu, nek igraju Pereira, Mctomini i Fred, ne može gore od ovog sto rade Pogba, Matic, što mora Marsijal ikako igrat, stavi malog Pereiru bar je dinamičniji više trči ovaj mrtav konj
Ja završavam raspravu s tobom veze ti nemaš. Čuj mobilno jer igraju McTominay i Fred :rol:
Glory Glory Man United

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 21 apr 2019, 19:23

Matić, poslije Kantea je najbolji zadnji vezni na svijetu
:rol:
In the midst of chaos, there is also opportunity.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.