Ova zadnja dvojica su nas kostali dobrog starta u prvenstvu. I sada se mora pobjediti svaku sto stvara pritisak kod igraca. Ako nista u dansnjoj utakmici je BAric pokazao svima jos jednom da je duplo bolji igrac od Hebiba a mnogi su ovdje pisali skroz drugacije. Da je bar on igrao od pocetka sezone. Sto se tice Bekica oni mogu proci kao rezervne varijante.sasistika je napisao/la:Ko nam dovede Bekiće,Hebibovića,Oštrakovića "velika" pojačanja![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2015, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Da kopiram sto napisah na poluvremenu.
I nije mi jasno zasto se Samiru skinula suspenzija nakon 1 tekme. Doslovno time pokazuju da je suspenzija izrecena samo da nam se zamzu oci.Desole je napisao/la:Nema se sta reci, zasluzeno vode, mi osim one precke nista nismo pokazali. Sto bi se inace reklo "rastimani orkestar". Uprava je sebi napravila medvjeđu uslugu sto Uscuplica nije smjenila na ovoj pauzi jer ce to sad morati uraditi.
Kakva je ovo ekipa i igra Allahu dragi ??? Pa sta rade ovi ljudi na treningu?? Sta radi ovaj uscuplic ?
FK Sarajevo !
Pije 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
**** trebao je Mesa odigrati zadnjih 45 minuta bar po meni. Falio je jedan igrac na toj poziciji.uNbx je napisao/la:Mesa bi barem pokusao sa par suteva izvan sesnaest, bilo je 6-7 situacija dobrih za sut iz daljine, ali nije niko muda imao da proba. Valjda ih strah bilo da ne pogode nekog od nasih navijaca, sta li...
-
belosevic28
- Kontakt:
Mazu se oci mnogo cime. Vratili ste dugove, bravo. Stabilizovali financijski klub, bravo. Ali ste izgubili navijace, podrsku... Izgubili ste puno na sportskom planu, a to navijace svakako zanima najvise. Pa onaj nas nestrucni stab nebi vodio NI JEDAN drugi tim iz PL BiH, a sumnjam i iz 1. Lige FBiH...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Uprava. Kriva. Clan 245/7 nije dala otkaz strucnom stabu kompletnom.
Uprava. Kriva. Clan 888/5 mitraljez. Ocito se vidi da SR ima nekog u upravi sto ga gura ili je njegov menadzer taj sto nareduje, bilo sta da je situacija uprava kriva.
Dzeno i njegovi assistenti trebaju da podnesu otkaz veceras kod sevije.
Igraci nisu pripremljeni, uigrani i igraju bez ikakvog zara.
7 utakmica nemamo 10 bodova. Ako dodamo i to da se igra 18 utakmica u ovoj polusezoni najebalismo.
Uprava. Kriva. Clan 888/5 mitraljez. Ocito se vidi da SR ima nekog u upravi sto ga gura ili je njegov menadzer taj sto nareduje, bilo sta da je situacija uprava kriva.
Dzeno i njegovi assistenti trebaju da podnesu otkaz veceras kod sevije.
Igraci nisu pripremljeni, uigrani i igraju bez ikakvog zara.
7 utakmica nemamo 10 bodova. Ako dodamo i to da se igra 18 utakmica u ovoj polusezoni najebalismo.
Nea veze, spustit ce nam sad cijene za slijedecu tekmu.belosevic28 je napisao/la:Mazu se oci mnogo cime. Vratili ste dugove, bravo. Stabilizovali financijski klub, bravo. Ali ste izgubili navijace, podrsku... Izgubili ste puno na sportskom planu, a to navijace svakako zanima najvise. Pa onaj nas nestrucni stab nebi vodio NI JEDAN drugi tim iz PL BiH, a sumnjam i iz 1. Lige FBiH...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I nemoj samo da govorite da je ovaj papak nas i da voli klub. Ja volim klub, i na njegovom mjestu bih dao otkaz davno jer vidim da klub ispasta zbog mene. Ovo je jedan obicni uhljup, nista vise!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Braco pa nije strucni stab kriv, kad sa najboljim igracima u ligi nemozes dobiti raspali slaviju. Imamo najaci tim u ligi a najgoru igru, tu je krivac najveci alkoholixar Dzeno koji je i na pripremama dudlo jegera
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Na onim pozicijama na kojim su do sada pokazala svoje umiječe navedena pojačanja,pridošlice to jeste da nezaslužuju ni jedan nastup za FUDBALSKI KLUB SARAJEVO a kamoli status standardnog igrača.Sreća pa nam Delač na kraju dođe,sa onom "golmanom" od promašaja bila bi nam još i gora situacija.Vrati malo film na one 4-5 utakmica kad nam je,opet pojačanje,branio.momirpeh je napisao/la:Navijači su tražili tog Hebibovića.I nije on igrao danas,ni Oštraković. Jesi možda tražio Čomora ili Spalevića ? Nema Slavija bolje pojedince od Sarajeva.Kod nas je problem najlošiji stručni štab u cijeloj ligi.sasistika je napisao/la:Ko nam dovede Bekiće,Hebibovića,Oštrakovića "velika" pojačanja![]()
![]()
![]()
Treba mu uzeti makar tri plate i još 50% od svih narednih primanja do kraja aktuelne sezone.
Uništila su nas pojačanja,al što nam je trener "VALJO" to čemo nadalje teško prevazići.![]()
![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
bordobijeli
- Kontakt:
kakva lakrdija od ekipe ,nikakve volje igraci nemaju ,zbog cega ? duljevic udje ne pokusa nista ,rustemovic udje stoji na centru citavo vrijeme a iza njeg stepanovi i tatko a ni jedan igrac slavije ,niko nema zelju da krene prema golu ,sta se desava

NIje mi jasno da nemamo igraca iz akademije, da igra na lijevom boku umjesto Puzigaće.Pa ako vec trpimo na toj poziciji,onda nek to bude dijete, koje ce kasnije biti buducnost kluba.Uz Uščuplića otjerati još par igraca,a ubaciti akadamce.Moraju se neke radikalne promjene uraditi,ovako više ne ide.
Uz Puzigaću otjerati,Alispahića,Oštrakovića,Berberovića.Krstu prodati koliko sutra.
Ima tu jopš kandidata,ali ovo bi ja otjerao za pocetak.
Uz Puzigaću otjerati,Alispahića,Oštrakovića,Berberovića.Krstu prodati koliko sutra.
Ima tu jopš kandidata,ali ovo bi ja otjerao za pocetak.
Nadam se da ce igraci i strucni štab dobiti premije, ljudi su to zaslužili.
Das Ist Walter
Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.
Koliko god meni Dzeno bio krivac,ipak nije najveci. Jer on je od onih koji ne znaju,a ne znaju da ne znaju.
Veci mi je krivac onaj/oni koji mu je/su dao/dali da vodi FKS,a pogotovo sto se na vrijeme nije desila smjena.
Ovako propala reprezentativna pauza,vrijeme koje je novi trener mogao iskoristiti da upozna ekipu itd.,a ekipa jos gore igra i jos slabija fizicki.
Sjecam se one Kustiricine izjave dobro,a i vi se sjecate,da ce se dobro analizirati,da ce se pauza iskoristiti maximalno itd.,bla bla bla...
Pa je onda uslijedio otkaz onome skautu i pomislili smo evo ga,krenulo je... I neko je tada dobro primjetio da je i ta izjava ustavari samo mazanje ociju i smirivanje navijaca.
I Bogami bi covjek u pravu.
Veci mi je krivac onaj/oni koji mu je/su dao/dali da vodi FKS,a pogotovo sto se na vrijeme nije desila smjena.
Ovako propala reprezentativna pauza,vrijeme koje je novi trener mogao iskoristiti da upozna ekipu itd.,a ekipa jos gore igra i jos slabija fizicki.
Sjecam se one Kustiricine izjave dobro,a i vi se sjecate,da ce se dobro analizirati,da ce se pauza iskoristiti maximalno itd.,bla bla bla...
Pa je onda uslijedio otkaz onome skautu i pomislili smo evo ga,krenulo je... I neko je tada dobro primjetio da je i ta izjava ustavari samo mazanje ociju i smirivanje navijaca.
I Bogami bi covjek u pravu.
Dovesti Simona Vukcevica najkasnije do kraja sezone. Ako ne njega onda Saida iz Dinama otkupit.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2015, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
A DULJEVIC u svakoj tekmi koju je igrao je takav dar mar pravio da mi ga je bas onako zao.... ne moze on MEDA!Locust je napisao/la:Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.