Eto usli su obojica, sta su uradili? Nista, kao i u dosadasnjem dijelu prvenstva.Locust je napisao/la:Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Manuel je napisao/la:E kad zijanis sa igracem vise od mrtve Slavije sve ti je onda jasno.
sto mrtve divovi
Vec -7 iza Zrinjskog
Nemojte se bezveze nervirati.Yebat im vise mater.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzeno mi te volimoooooo!
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 10 sep 2015, 19:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I meni je Krste drag i puno sam ga hvalio. Samo danas nije niko od ovih igraca nista pokazao. Sva cetvorica su bili jednako losi.Locust je napisao/la:Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.
Čuj jarane, loš je Duljević ove sezone, niko to ne spori, ali i loš Duljević je bolji od ove dvojice, posebno od Amera Bekića koji je za Bosne Visoko (mada je danas Almir bio najgori igrač na terenu, on je bar brz. Amer nema nikakvu kvalitetu osim borbenosti)
Duljević je igrač sa puno talenta i malo mozga i njemu treba dobar trener da od njega napravi igrača. Mislim da je jasno svima da Dženo nije dobar trener.
Duljević je igrač sa puno talenta i malo mozga i njemu treba dobar trener da od njega napravi igrača. Mislim da je jasno svima da Dženo nije dobar trener.
Almir Bekić u FKS igra kuknjava . Klasični fazon daj ga uliva u FKS dobra i sigurna plata. Došli smo u tu fazu da nas igrači gledaju kao državnu instituciju daj se samo uliva.Locust je napisao/la:Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.

SRETAN BROJ - 1725
Ne zaboravi i Kouadia. Kad je tako bezobrazan, sad ga treba u Pofalicki poslat na posudbu.miden je napisao/la:Za sve ovo je kriv Kallasi, treba ga suspendovati

Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 10 sep 2015, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Joj izjave "zaslužnog" ,momci nisu dali svoj maximum!!! A nisu više moji momci,sad su samo momci i to oni koji nedaju samo svoj maximum,već nedaju a neki i neznaju ništa. 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Kojeg strucnog staba?Sta vidis strucno u stabu?A o abdulahu ne treba trositi rijeci,svi su krivi samo on nije.Svi su krivi,a on SPORTSKI DIREKTOR!!!!Ne mogu vise o njemu toliko mi se gadi i njegovo ime napisati....pasica je napisao/la:Ne mirisem ni ja Ibraka nesto posebno, al hajd nek nam neko molim te objasni za sta je on ovdje kriv? Ibrak da se pitao Dzeno nikad ne bi ostao na klupi nakon titule. Ovo je sve plod strucnog staba i uprave koja se petlja gdje joj nije mjesto.joker90 je napisao/la:Dzeno OBAVENNO MORA sa sobom povesti Ibrakovica!! Ako ode samo Dzeno, opet nismo nacisto!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- VivaLasVegas
- Kontakt:
I ja volim Sarajevo, ali ne mogu biti trener kad ne znam to raditi. Ebo ovo sve, treba bojkotovat ove igrace i ne ici na tekme
Ma da će doći neki provjeren/jak trener i nadao bi se nekom pomaku al' pošto će to biti Jagodić ili neki hrvatski/srpski anonimus ni u to ne polažem velike nade. Ja nisam očekivao nikakvu dominaciju, šetanje i slično ali sam očekivao tri boda u Lukavici sa kojim bi uhvatili korak sa ekipama iz vrha, podigli moral, uvezali dvije pobjede al' to je nemoguće uz ovakvog trenera i ovakvo zalaganje igrača! Čuvajte zdravlje ljudi, oni pinku u džep slažu dobili il' izgubili a mi živce gubimo radi diletanata i amatera.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Na njega sam zaboravio otkad ga je struka poslala na posudbu, nadam se da ce napredovati i dokazati se našem skautu ili vec ko ga pratiuNbx je napisao/la:Ne zaboravi i Kouadia. Kad je tako bezobrazan, sad ga treba u Pofalicki poslat na posudbu.miden je napisao/la:Za sve ovo je kriv Kallasi, treba ga suspendovatiAl prvo mu se ismijat i ponizit ga na treningu.
Das Ist Walter
Ne vidim nista, al tako se zove, ne znam kako drugacije da napisem. Zapravo znam, al bi me banovali garant. Sto se tice Ibraka, boli me tuki, nek i njega nabiju nogom. Samo je meni za ovo prvenstveno kriva uprava. Nisi ti kriv sto ne znas, kriv sam ja sto vidim da ne znas a jos te drzim.Ado76 je napisao/la:Kojeg strucnog staba?Sta vidis strucno u stabu?A o abdulahu ne treba trositi rijeci,svi su krivi samo on nije.Svi su krivi,a on SPORTSKI DIREKTOR!!!!Ne mogu vise o njemu toliko mi se gadi i njegovo ime napisati....pasica je napisao/la:Ne mirisem ni ja Ibraka nesto posebno, al hajd nek nam neko molim te objasni za sta je on ovdje kriv? Ibrak da se pitao Dzeno nikad ne bi ostao na klupi nakon titule. Ovo je sve plod strucnog staba i uprave koja se petlja gdje joj nije mjesto.joker90 je napisao/la:Dzeno OBAVENNO MORA sa sobom povesti Ibrakovica!! Ako ode samo Dzeno, opet nismo nacisto!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Druže, odakle tebi da mi imamo najbolju ekipu u ligi? Po čemu?Fudo je napisao/la:Braco pa nije strucni stab kriv, kad sa najboljim igracima u ligi nemozes dobiti raspali slaviju. Imamo najaci tim u ligi a najgoru igru, tu je krivac najveci alkoholixar Dzeno koji je i na pripremama dudlo jegera
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Smijali su mu se konstantno na treninzima, sprdali se sa njim. Dabogda nam svaku tekmu zabio po jedan, zasluzile su to igracine zbog takvog odnosa prema suigracu.miden je napisao/la:Na njega sam zaboravio otkad ga je struka poslala na posudbu, nadam se da ce napredovati i dokazati se našem skautu ili vec ko ga pratiuNbx je napisao/la:Ne zaboravi i Kouadia. Kad je tako bezobrazan, sad ga treba u Pofalicki poslat na posudbu.miden je napisao/la:Za sve ovo je kriv Kallasi, treba ga suspendovatiAl prvo mu se ismijat i ponizit ga na treningu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Dzeno prvi put rekao da smo igrali loše e moj Dzenane to je trebalo na pripremama ispravljati a ne zajebavat se mjenjat dresove i setat po terenu ,sad kao loš igracki kadar pa on i ibrak su sastavljali ekipu i njih dvojica trebaju da odgovaraju a to je ostavka komplet strucnog staba i sportskog direktora
- kenanbrajic
- Kontakt:
Jel iko primjetio, kad se Stepanov koškao sa igračem, da mu niko od našh nije prišao "na ispomoć"...par minuta kasnije kad se Benko svađao, priđe Radovac...
Dzenu protiv Borca na stadionu necu da vidim ni nacrtanog! Syeeeebooo si mi daaaaaaan Dzeeeeenaneee!!! Ma qrac dan, sedmicuu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Po igracima brate, pa gledaj gdje su igrali i kako mogu igrati. Koji su to igraci bolji od benka, ikandea, delaca, stepanova, barvarica na njihovim pozicijama?PeppermintSA je napisao/la:Druže, odakle tebi da mi imamo najbolju ekipu u ligi? Po čemu?Fudo je napisao/la:Braco pa nije strucni stab kriv, kad sa najboljim igracima u ligi nemozes dobiti raspali slaviju. Imamo najaci tim u ligi a najgoru igru, tu je krivac najveci alkoholixar Dzeno koji je i na pripremama dudlo jegera
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.