FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 10 sep 2015, 19:08

Locust je napisao/la:Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.
Eto usli su obojica, sta su uradili? Nista, kao i u dosadasnjem dijelu prvenstva.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

slavija
Kontakt:

Post Postao/la slavija » 10 sep 2015, 19:09

Manuel je napisao/la:E kad zijanis sa igracem vise od mrtve Slavije sve ti je onda jasno.
sto mrtve divovi
Vec -7 iza Zrinjskog

Nemojte se bezveze nervirati.Yebat im vise mater.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 sep 2015, 19:09

Dzeno mi te volimoooooo!

:urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 10 sep 2015, 19:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 sep 2015, 19:09

Za sve ovo je kriv Kallasi, treba ga suspendovati
Das Ist Walter

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2015, 19:09

Locust je napisao/la:Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.
I meni je Krste drag i puno sam ga hvalio. Samo danas nije niko od ovih igraca nista pokazao. Sva cetvorica su bili jednako losi.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 10 sep 2015, 19:10

Čuj jarane, loš je Duljević ove sezone, niko to ne spori, ali i loš Duljević je bolji od ove dvojice, posebno od Amera Bekića koji je za Bosne Visoko (mada je danas Almir bio najgori igrač na terenu, on je bar brz. Amer nema nikakvu kvalitetu osim borbenosti)

Duljević je igrač sa puno talenta i malo mozga i njemu treba dobar trener da od njega napravi igrača. Mislim da je jasno svima da Dženo nije dobar trener.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 sep 2015, 19:11

Almir Bekić u FKS igra kuknjava . Klasični fazon daj ga uliva u FKS dobra i sigurna plata. Došli smo u tu fazu da nas igrači gledaju kao državnu instituciju daj se samo uliva. :facepalm:
SRETAN BROJ - 1725

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 sep 2015, 19:11

miden je napisao/la:Za sve ovo je kriv Kallasi, treba ga suspendovati
Ne zaboravi i Kouadia. Kad je tako bezobrazan, sad ga treba u Pofalicki poslat na posudbu. :yawn: Al prvo mu se ismijat i ponizit ga na treningu. :puke:
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 10 sep 2015, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 sep 2015, 19:11

Joj izjave "zaslužnog" ,momci nisu dali svoj maximum!!! A nisu više moji momci,sad su samo momci i to oni koji nedaju samo svoj maximum,već nedaju a neki i neznaju ništa. :oops:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 sep 2015, 19:11

pasica je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Dzeno OBAVENNO MORA sa sobom povesti Ibrakovica!! Ako ode samo Dzeno, opet nismo nacisto!!
Ne mirisem ni ja Ibraka nesto posebno, al hajd nek nam neko molim te objasni za sta je on ovdje kriv? Ibrak da se pitao Dzeno nikad ne bi ostao na klupi nakon titule. Ovo je sve plod strucnog staba i uprave koja se petlja gdje joj nije mjesto.
Kojeg strucnog staba?Sta vidis strucno u stabu?A o abdulahu ne treba trositi rijeci,svi su krivi samo on nije.Svi su krivi,a on SPORTSKI DIREKTOR!!!!Ne mogu vise o njemu toliko mi se gadi i njegovo ime napisati....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 10 sep 2015, 19:13

I ja volim Sarajevo, ali ne mogu biti trener kad ne znam to raditi. Ebo ovo sve, treba bojkotovat ove igrace i ne ici na tekme

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 10 sep 2015, 19:15

Ma da će doći neki provjeren/jak trener i nadao bi se nekom pomaku al' pošto će to biti Jagodić ili neki hrvatski/srpski anonimus ni u to ne polažem velike nade. Ja nisam očekivao nikakvu dominaciju, šetanje i slično ali sam očekivao tri boda u Lukavici sa kojim bi uhvatili korak sa ekipama iz vrha, podigli moral, uvezali dvije pobjede al' to je nemoguće uz ovakvog trenera i ovakvo zalaganje igrača! Čuvajte zdravlje ljudi, oni pinku u džep slažu dobili il' izgubili a mi živce gubimo radi diletanata i amatera.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 sep 2015, 19:18

uNbx je napisao/la:
Ne zaboravi i Kouadia. Kad je tako bezobrazan, sad ga treba u Pofalicki poslat na posudbu. :yawn: Al prvo mu se ismijat i ponizit ga na treningu. :puke:
Na njega sam zaboravio otkad ga je struka poslala na posudbu, nadam se da ce napredovati i dokazati se našem skautu ili vec ko ga prati
Das Ist Walter

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 sep 2015, 19:20

Ado76 je napisao/la:
pasica je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Dzeno OBAVENNO MORA sa sobom povesti Ibrakovica!! Ako ode samo Dzeno, opet nismo nacisto!!
Ne mirisem ni ja Ibraka nesto posebno, al hajd nek nam neko molim te objasni za sta je on ovdje kriv? Ibrak da se pitao Dzeno nikad ne bi ostao na klupi nakon titule. Ovo je sve plod strucnog staba i uprave koja se petlja gdje joj nije mjesto.
Kojeg strucnog staba?Sta vidis strucno u stabu?A o abdulahu ne treba trositi rijeci,svi su krivi samo on nije.Svi su krivi,a on SPORTSKI DIREKTOR!!!!Ne mogu vise o njemu toliko mi se gadi i njegovo ime napisati....
Ne vidim nista, al tako se zove, ne znam kako drugacije da napisem. Zapravo znam, al bi me banovali garant. Sto se tice Ibraka, boli me tuki, nek i njega nabiju nogom. Samo je meni za ovo prvenstveno kriva uprava. Nisi ti kriv sto ne znas, kriv sam ja sto vidim da ne znas a jos te drzim.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 10 sep 2015, 19:22

Fudo je napisao/la:Braco pa nije strucni stab kriv, kad sa najboljim igracima u ligi nemozes dobiti raspali slaviju. Imamo najaci tim u ligi a najgoru igru, tu je krivac najveci alkoholixar Dzeno koji je i na pripremama dudlo jegera

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Druže, odakle tebi da mi imamo najbolju ekipu u ligi? Po čemu?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 sep 2015, 19:22

miden je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Na njega sam zaboravio otkad ga je struka poslala na posudbu, nadam se da ce napredovati i dokazati se našem skautu ili vec ko ga prati
Smijali su mu se konstantno na treninzima, sprdali se sa njim. Dabogda nam svaku tekmu zabio po jedan, zasluzile su to igracine zbog takvog odnosa prema suigracu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 sep 2015, 19:23

Dzeno prvi put rekao da smo igrali loše e moj Dzenane to je trebalo na pripremama ispravljati a ne zajebavat se mjenjat dresove i setat po terenu ,sad kao loš igracki kadar pa on i ibrak su sastavljali ekipu i njih dvojica trebaju da odgovaraju a to je ostavka komplet strucnog staba i sportskog direktora

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 10 sep 2015, 19:24

Jel iko primjetio, kad se Stepanov koškao sa igračem, da mu niko od našh nije prišao "na ispomoć"...par minuta kasnije kad se Benko svađao, priđe Radovac...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 sep 2015, 19:27

Dzenu protiv Borca na stadionu necu da vidim ni nacrtanog! Syeeeebooo si mi daaaaaaan Dzeeeeenaneee!!! Ma qrac dan, sedmicuu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 sep 2015, 19:27

PeppermintSA je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Braco pa nije strucni stab kriv, kad sa najboljim igracima u ligi nemozes dobiti raspali slaviju. Imamo najaci tim u ligi a najgoru igru, tu je krivac najveci alkoholixar Dzeno koji je i na pripremama dudlo jegera

Druže, odakle tebi da mi imamo najbolju ekipu u ligi? Po čemu?
Po igracima brate, pa gledaj gdje su igrali i kako mogu igrati. Koji su to igraci bolji od benka, ikandea, delaca, stepanova, barvarica na njihovim pozicijama?

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.