FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo vala i igraci moraju ispostovat maximalno da bi sve imalo smisla
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Moramo dobiti ovo u subotu da ne bude ako kiksamo zale se na suđenje a ne mogu nikog pobjediti
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- skullcrusher
- Kontakt:
Hoce li ta SIPA ista uradit i precesljat ako smo se vec i njima zalili ?
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Dajte ljudi da pomognemo Mirviću i upravi voljenog kluba u ovoj borbi protiv kriminilizovanog FSBiH. Da prikupimo što više dokaza koje će advokatski tim i stručna lica prezentovati prije svega UEFI i Tužilaštvu. Npr. treba prikupiti što više materijala o uticaju politike u FSBiH, prije svega postavljanjem Milana Tegeltije u Upravu Borca, a prije toga bio predsjednik VSTV, te od USA stavljen na "Crnu listu". Pa sada Nišić, ministar odbrane u Vijeću ministara. Njihove izjave na netu, prijetnje o nestanku države itd itd. Nemamo više kuda nazad, ovo je sada biti ili nebiti. Uzet ce nam sigurno bodove, razvaliti nas, počev od Mirvica i Ibricica. Zato dajmo svi barem milimetar doprinosa u ovome da dobijemo ovaj otvoreni rat protiv kriminalaca. Formirajmo svoju radnu grupu koja će sve naše dokaze i prijedloge objediniti i dostavljati Upravi kluba. Nemojmo ih ostavljati same, nemojmo tračati i pozivati na nekakve proteste i još gore nerede. Uspostavimo kontakte i saradnju sa drugim udruženjima navijača, prije svega BH fanatikosima i klubovima iz Premijer lige, pridobijmo ih da nam pomognu u ovoj borbi. MORAMO, HOĆEMO I POBIJEDIT ĆEMO ABD !!!
-
- Kontakt:
I da imas "svog" u savezu problem je sto balkanac je pogan co'jek, kontas da je tvoj, vico mu da vise para ovaj ti preko noci okrene leda il ti ga demokratski promjenio dres.kleja je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:30vidi ovako, ni Dinamo sa Mamićem ne bi bio to što je danas da nije bilo u savezu ljudi koji su ih štitili bez obzira na njihove top igrače i jačinu ekipe.nokee je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:25Bojim se da Ismir jedino sto moze napraviti jeste ekipu koja ce biti toliko dominantna da je zaboli qurac ko je delegiran da sudi, pri tome rijesiti ove udare sa strane i eventualne probleme unutar kluba.
Ovo svakako podrzavam, borbu protiv saveza ali mi sami tesko da cemo nesto napraviti.
4R je obezglavljen vrlo brzo od strane mafije koja vlada u savezu. Poguraj malo Zelju da ne ispadne i sa licencom, malo Slobodu zastrasi i nema te nigdje.
Moramo shvatiti da u puno vecim savezima je bilo slicnih problema (recimo Italija) pa se tesko neko mogao nositi sa tim od klubova. Nama je jedino da ubacimo nekoga kao Zrinjski Beusa da koliko toliko stiti nase interese.
Mi nemamo unutar saveza nikoga kome smo makar simpatični.
Imali smo mi "nasih", ali upravo zbog ove cinjenice, vise ih nemamo.
- luckystrike
- Kontakt:
neka su prokleti zulumčarinapoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:54Priznao gol Borcu u BL iz ofsajda protiv nasluckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:40pa nije loše sudio protiv lištice, biće on pitom pogotovo zbog okolnosti.
meni ovaj linijski nanić nešto negativno zvoni, moram se sjetiti i zbog čega tačno...
Pitaristok je napisao/la: ↑15 mar 2024, 10:36I da imas "svog" u savezu problem je sto balkanac je pogan co'jek, kontas da je tvoj, vico mu da vise para ovaj ti preko noci okrene leda il ti ga demokratski promjenio dres.kleja je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:30vidi ovako, ni Dinamo sa Mamićem ne bi bio to što je danas da nije bilo u savezu ljudi koji su ih štitili bez obzira na njihove top igrače i jačinu ekipe.nokee je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:25Bojim se da Ismir jedino sto moze napraviti jeste ekipu koja ce biti toliko dominantna da je zaboli qurac ko je delegiran da sudi, pri tome rijesiti ove udare sa strane i eventualne probleme unutar kluba.
Ovo svakako podrzavam, borbu protiv saveza ali mi sami tesko da cemo nesto napraviti.
4R je obezglavljen vrlo brzo od strane mafije koja vlada u savezu. Poguraj malo Zelju da ne ispadne i sa licencom, malo Slobodu zastrasi i nema te nigdje.
Moramo shvatiti da u puno vecim savezima je bilo slicnih problema (recimo Italija) pa se tesko neko mogao nositi sa tim od klubova. Nama je jedino da ubacimo nekoga kao Zrinjski Beusa da koliko toliko stiti nase interese.
Mi nemamo unutar saveza nikoga kome smo makar simpatični.
Imali smo mi "nasih", ali upravo zbog ove cinjenice, vise ih nemamo.
Tačno tako. Debelo krme Pećanin šatro advokat je dvije godine sa argumentima udarao po Novaliću.
I šta bi...
Eno krmoglavca u advokatskom timu lika koji je klepio i rastalio se nekih 3-4 mil...
Tako da....nikada ovdje i nikome vjerovati
On je tad bio AR1, a AR2 koji je to uradio je bio Goran Ilinčić iz Prijedora (u ned je opet u BL). Mada je i Nanić njihov.napoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:54Priznao gol Borcu u BL iz ofsajda protiv nasluckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:40pa nije loše sudio protiv lištice, biće on pitom pogotovo zbog okolnosti.
meni ovaj linijski nanić nešto negativno zvoni, moram se sjetiti i zbog čega tačno...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Odličan potez za članove !
Svi na Koševo.
- luckystrike
- Kontakt:
BETON!
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
I KADA TEŠKO JE
KAD REDAŠ PORAZE
PJESMA SA SJEVERA
NIKAD NE PRESTAJE
I KAD TI BUDU SVI
LEĐA OKRENULI
UVIJEK ĆE SJEVER TVOJ
ZA TEBE GINUTI
KAD REDAŠ PORAZE
PJESMA SA SJEVERA
NIKAD NE PRESTAJE
I KAD TI BUDU SVI
LEĐA OKRENULI
UVIJEK ĆE SJEVER TVOJ
ZA TEBE GINUTI
Puno bolje,puno lakse i svakako puno korisnije je izbrisati Mirvica iz klupske historije.FCUM je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:05napoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 08:39Faruka izbrisat iz klupske historije kao Turci Sukura. Smece prodano.![]()
![]()
Sto prije ovo uraditi

UostaloM izbrisace ga Vico u srijedu. Katil ferman vec je spreman

Debeli nema podrsku ni u NSKS ni medju legendama Sarajeva

A ako misli sa par forumskih botova udariti na Vicu i na Ceferina,onda je vise nego glup.

Svakako u subotu svi na utakmicu. Izuzetno je vazna utakmica. Posto ce nam vjerovatno uzeti 6 bodova imamo samo 27 bodova i ovo je doslovno utakmica za opstanak a kako je protiv direktnog konkurenta,pobjeda vrijedi 6 bodova !! Opstanak ne smije doci u pitanje. Ugled kluba je u pitanju !!
A i da pozdravimo Skijasa na njegovo vjerovatno zadnjoj tekmi na klupi Sarajeva

Koji si ti KLOC.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
znas kad bi vam ja to dozvolio, da se pitam.. Kad skupite fino miliona koliko treba da to poravnate, a ne da nemamo za stucni. Kad to poravante, isplatite i kazete koji je plan za naredne 3 godine bujrum svim tima sto Mirvic nema podrsku. Nije Mirvic bitan, Sarajevo je. Da ga volite kao sto ne volite, vidi se iz prilozenog, pomogli bi covjeku na sve moguce nacine.Antikloc je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:05Puno bolje,puno lakse i svakako puno korisnije je izbrisati Mirvica iz klupske historije.FCUM je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:05napoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 08:39Faruka izbrisat iz klupske historije kao Turci Sukura. Smece prodano.![]()
![]()
Sto prije ovo uraditi![]()
UostaloM izbrisace ga Vico u srijedu. Katil ferman vec je spreman![]()
Debeli nema podrsku ni u NSKS ni medju legendama Sarajeva![]()
A ako misli sa par forumskih botova udariti na Vicu i na Ceferina,onda je vise nego glup.![]()
Svakako u subotu svi na utakmicu. Izuzetno je vazna utakmica. Posto ce nam vjerovatno uzeti 6 bodova imamo samo 27 bodova i ovo je doslovno utakmica za opstanak a kako je protiv direktnog konkurenta,pobjeda vrijedi 6 bodova !! Opstanak ne smije doci u pitanje. Ugled kluba je u pitanju !!
A i da pozdravimo Skijasa na njegovo vjerovatno zadnjoj tekmi na klupi Sarajeva![]()
Cudimo se nesto savezu, drzavi? A ti otvoreno napises stav i stanje. Aferim, nema sta.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ko o čemu ti o MirvićuAntikloc je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:05Puno bolje,puno lakse i svakako puno korisnije je izbrisati Mirvica iz klupske historije.FCUM je napisao/la: ↑15 mar 2024, 09:05napoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 08:39Faruka izbrisat iz klupske historije kao Turci Sukura. Smece prodano.![]()
![]()
Sto prije ovo uraditi![]()
UostaloM izbrisace ga Vico u srijedu. Katil ferman vec je spreman![]()
Debeli nema podrsku ni u NSKS ni medju legendama Sarajeva![]()
A ako misli sa par forumskih botova udariti na Vicu i na Ceferina,onda je vise nego glup.![]()
A i da pozdravimo Skijasa na njegovo vjerovatno zadnjoj tekmi na klupi Sarajeva![]()

-
- Kontakt:
Joj Faruka,pa jel realno ovo?
Jos jedna “slucajnost” od strane kriminalaca i grobara BH fudbala je delegiranje ovog Nanica,istog onog koji je cinio trio i u B.Luci kad su nas opljackali.
Kriminalci su ovim cinom najavili sta nam tek spremaju kao kaznu.
Ne zaziru ovi od nicega,cak naprotiv,misljenja sam da se ovo jedino moze rijesiti (jer smo sami u ovome) preko domacih izdajnika,to su kurave kojim sigurno nije i nece biti svejedno kad se pritisnu,a bez njih kompletan savez je samo mrtvo slovo na papiru.
Znaci kod tih hadalja treba traziti rijesenje,nece ni to biti lagan zadatak jer su vec vrbovani,ali tu nam je jedina sansa.
Jos jedna “slucajnost” od strane kriminalaca i grobara BH fudbala je delegiranje ovog Nanica,istog onog koji je cinio trio i u B.Luci kad su nas opljackali.
Kriminalci su ovim cinom najavili sta nam tek spremaju kao kaznu.
Ne zaziru ovi od nicega,cak naprotiv,misljenja sam da se ovo jedino moze rijesiti (jer smo sami u ovome) preko domacih izdajnika,to su kurave kojim sigurno nije i nece biti svejedno kad se pritisnu,a bez njih kompletan savez je samo mrtvo slovo na papiru.
Znaci kod tih hadalja treba traziti rijesenje,nece ni to biti lagan zadatak jer su vec vrbovani,ali tu nam je jedina sansa.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 15 mar 2024, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!