Nikakva, hodati ne mogu.FrancescoTotti je napisao/la:Nisam gledao tekmu.. Moze li mi neko rec kakva je bila nasa igra?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje sto nisi gledao.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikakva, hodati ne mogu.FrancescoTotti je napisao/la:Nisam gledao tekmu.. Moze li mi neko rec kakva je bila nasa igra?
nama ni dragi ALLAH ne moze pomociFrancescoTotti je napisao/la:Boze pomozi ...
To se trebalo desiti puuuuno prije,ali eto...kinosvra je napisao/la:I ostali, citav (ne)strucni stab je dobio otkaz!Burberry46 je napisao/la:A ostatak strucnog staba?kinosvra je napisao/la:Dzenan je bivsi!
prvo pol. groznoo..Sem prilike Okića kada je prečku pogodio... Oni imali šansu i to dobru, zadnja minuta i gol za njih, naši stoje u sesnaestercu kod je sudija svirao kraj... Drugo pol.bolja igra ali bez ideje, sve nešto pokušavaju ali mlitavo izgleda.. Fali nam organizator.. Gdje si Stojčev !!! Najbolja prilika opet preko okića, s lijeve strane ubačaj a skida mu sa 3-4 metra zicer golman slavije.. Imao je par pokušaja Benko al ništa opasno... Sve u svemu falila borbenost..što je slavija imala... Mozda nije najbolji opis, al to je to otpilike. I da jeli Benko ne igra sljed.meč ? Dobio je žuti ..FrancescoTotti je napisao/la:Nisam gledao tekmu.. Moze li mi neko rec kakva je bila nasa igra?
Amin, nisi do sad promašivao. DŽENANE MRŠ MRŠ MRŠ MRŠ MRŠ MRŠ I PO STO PUTA MRŠ!!!kinosvra je napisao/la:Dzenan je bivsi!
Sve je najviše je do trenera a nešto "smrada" spada na naša "pojačanja".Ovo igrača što ima,mogli bi se dobro utegnut ko prava ekipa,što oni i jesu na kraju i mogu.Ipak pod uslovom da naše največe pojačanje i ulaganje bude dobar trener...Samo to se mora shvatiti i biti u mogućnosti,moći.uschtipak je napisao/la:Pa Dzenan jos uvijek ne zna da se Krste ne preziva VelkoVski nego Velkoski, a kamoli sta drugo. I neka smo izgubili, ako to znaci da ce on otici. Hvala mu za sve, ali neka se vise ne vraca. Sto se tice ekipe, mi smo mrtvi prosjek, ni po cemu ne odudaramo od ostatka lige. Gojka i Milosa mi tesko mozemo nadomjestiti, gotovo nemoguce. Imamo mozda 5 igraca koji valjaju nesto, ostalo sa loptom ne moze da se sastavi. I sa igracem vise ne mogu da uzmu bod Slaviji. zasU.
Kont'o sam da si se objesio, dobro je.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nisam imao ni volje ni snage ni potrebe bilo šta pisati poslije svega danas, jedino što sam mogao napisati nakon što sam se vratio su psovke zalizanom i onima koji su ga tu (p)ostavili. DŽENANE MRŠ!
Amin, nisi do sad promašivao. DŽENANE MRŠ MRŠ MRŠ MRŠ MRŠ MRŠ I PO STO PUTA MRŠ!!!kinosvra je napisao/la:Dzenan je bivsi!
ma i ovaj tvoj sa slike brate je sve samo ne fudbaler,on se trudi to nemogu poreci,ali brate nit dribling,niti brzinu,niti pas,niti tehniku brate stvarno nisBitiSrcemVezan je napisao/la:Nisam imao ni volje ni snage ni potrebe bilo šta pisati poslije svega danas, jedino što sam mogao napisati nakon što sam se vratio su psovke zalizanom i onima koji su ga tu (p)ostavili. DŽENANE MRŠ!
Sad za sad ostaje.uNbx je napisao/la:Sta je sa SD-om? @kinosvra
Znao samuNbx je napisao/la:Kont'o sam da si se objesio, dobro je.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nisam imao ni volje ni snage ni potrebe bilo šta pisati poslije svega danas, jedino što sam mogao napisati nakon što sam se vratio su psovke zalizanom i onima koji su ga tu (p)ostavili. DŽENANE MRŠ!
Potpuno si upravu !Pantelija je napisao/la:trenutno igracki kadar imaHZG je napisao/la:Ukoliko se Dzeno smjeni, a seljačina koja obnaša dužnost sportskog direktora ostane, ništa se nece promjeniti na bolje. Zar je moguce da se 3 puta smjenjuju treneri ( jarni, Dzeno, Kodro) a da onaj ko dovodi, prodaje i salje na posudbu igrace nijednom ne bude kriv??? Pa je*em mu zar da nakon svih godina borbe protiv kriminalaca iz uprave, nakon toliko sušnih godina jedna ubleha i propalica po imenu abdulah ibrakovic bude prepreka ka boljitku naseg Sarajeva. Neki pisu da im nije jasno zasto je ibrakovic kriv. E pa vidite taj ibrakovic je doveo okica koji ne moze da pogodi gol sa dva metra, doveo je 4 desna beka, a imamo samo jedan lijevi bek. Taj ibrakovic nije doveo kvalitetnu zamjenu za stojceva. Naravno da i Dzeno snosi dio krivice za ove rezultate a ja mu najvise zamjeram jer igrace nije fizički pripremio. Prema tome ono sto je Uprava trebala uraditi tokom reprez. pauze jest smjena kompletnog stručnog štaba i sportskog direktora i dovodjenje kvalitetnih ljudi na te pozicije, ali jos uvijek nije kasno.
DELAČA (čelzi)
Barbarica i Steepnova -STOPERI kakvi nisu igrali u nasoj ligi!!!
Ikande!!
Radovac (Nase dijete)
Na desnom beku sirijski reprezentativac, standardni, hebibovic kojeg smo prizeljkivali!
Na lijevom beku je propuh ali to nije kriv ibrakovic nego onaj ko je produzio ugovor puzigaci a to nije ibrak![]()
IMAS I rustemovica, na ksoevu proslu NAJBOLJI IGRAC
IMAS bENKU, NAJBOLJEG NAPADACA LIGE
imas duljevica imas bekica (amera) koji je bio ponajbolji igrac zrinjskog
Imas sve igrace koji su kvalitetom najbolji u ligi ...
nemojte sviju vam pricu okretati u drugom smijeru,
pisat cete da je alispahic promasaj, NE, promasaj je da alispahic dvije igra pa PET sjedi... isto kao i Kallasi!
promasaj je i to sto je UPRAVA ( ne ibrakovic) OSTAVILA USCULICA NA KLUPI I POSLIJE TITULE IAKO JE SD HTIO DOVESTI STRUCNOG TRENERA, A ONO STO JE SELIMOVIC PRICAO U AVAZU NEKA OBJESI MAČKU O REP I PROSIPA UBLEHE NEGDJE DRUGO!!!!
DA, UPRAVA JE STALA IZA UŠČUPLIĆA I NEKA SAD SE EN KRIJU IZA SD., A vama sa sjeverne tribine bih porucio da ne prvite se puno pametni kao sto ste pocei se praviti u zadnje vrijeme pa bi se igrali meandzera a bio je i nedavno prica sa sjevera krenula o nekim gepecima, otmicama i slicnim lazima koje su odatle plasirane sve u cilju nekog miniranja ibrakovica... DA IBRAKOVIC IMA SVOJIH GRESAKA ali ko radi taj i grijesi, samo je on u poziciji gdje NISTA ne odlucuje sam i gdje su mu ruke dosta vezane jer da se NJEGA pita on NIKADA ne bi dopustio zalizanom da sjedi na klupi!
S toga, pun mi je racku ovih prica, IMAMO DALEKO NAJKVALITETNIJE IGRACE U LIGI, TO STO NAM NESTRUCNI STAB NE ZNA POSLOZITI EKIPU, TO STO JE UŠUPČIĆ PRVO NA JARNIJEVU SPREMU IGRACA I TAKTIKU LJUPKA UZEO KUP, A POSLIJE NA KODRINE PRIPREME I KODRINO STIZANJE MINUS SEDAM KOJE JE DZENAN NAPRAVIO UZEO TITULU I NA PREMIRANJE SVIH MOGUCIH PROTIVNIKA, PA OD TOGA NAPRAVILI OD NJEGA MEGA GIGA STRUCNJAKA A LIK IGRA POLUDESNU FORMACIJU, ja fakat ne vidim razlog da se napada osoba koja je ovo htjela sprijeciti...
JA PRVO NAPPADAM UPRAVU jer su opstruirali rad SD-a i tjerali svoje (mahalsko) !!!!
A HZ prvo neka poradi na sebi, jer kada sam ja gore bio (Ne davno, prije dvije tri godine) nas je bilo na utakmicama sa rudarom po dvije milje a sada protiv jacih ekipa dodje 600 i neka se prestanu praviti direktori kluba vec svoj posao odrade na tribini...
molotovljev je napisao/la:Prigovarate Ibrakoviću za; Okića, Bekića, Hebibovića, a na vaše insistiranje je doveo te igrače. Licemjerno.
I čemu opet priča o Ibrakoviću ?! Sankcije za loše rezultate snosit će trener i stručni štab. Kakve veze sad ima Ibraković.
Doveo igrače koji, realno, treba bez problema da uzmu titulu u ovakvoj konkurenciji. Ne ide sa Dženom, dobro, hajde da
vidimo šta može uraditi neki drugi trener... Jbt, imam osjećaj da ovi igrači propadaju, što bi trebalo da napreduju,
oni nazaduju. Da li je to trenera, ne znam, vjerovatno jeste, jer prosto je nevjerovatno da su ovako zvučna imena
zaboravila igrati fudbal, tek tako... Ali opet kažem da Ibraković ne snosi krivicu za ovako lošu igru i rezultate.
On je odradio odlično posao, pogotovo ako uzmemo u obzir da je bukvalno bez marke dovodio igrače, neke po svoj procjeni,
a Boga mi i one koje su navijači htjeli i insistirali na tome. Uglavnom, skratimo priču i koncentrišimo se na trenera i stručni štab.
To je prioritet u ovom trenutku.
ma okica i bekice je on doveo negdje iz svoje sehare ne rise niko ih nije trazio,hebibovica smo trazili ali ja i dalje vjerujem u njega.Pantelija je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Prigovarate Ibrakoviću za; Okića, Bekića, Hebibovića, a na vaše insistiranje je doveo te igrače. Licemjerno.
I čemu opet priča o Ibrakoviću ?! Sankcije za loše rezultate snosit će trener i stručni štab. Kakve veze sad ima Ibraković.
Doveo igrače koji, realno, treba bez problema da uzmu titulu u ovakvoj konkurenciji. Ne ide sa Dženom, dobro, hajde da
vidimo šta može uraditi neki drugi trener... Jbt, imam osjećaj da ovi igrači propadaju, što bi trebalo da napreduju,
oni nazaduju. Da li je to trenera, ne znam, vjerovatno jeste, jer prosto je nevjerovatno da su ovako zvučna imena
zaboravila igrati fudbal, tek tako... Ali opet kažem da Ibraković ne snosi krivicu za ovako lošu igru i rezultate.
On je odradio odlično posao, pogotovo ako uzmemo u obzir da je bukvalno bez marke dovodio igrače, neke po svoj procjeni,
a Boga mi i one koje su navijači htjeli i insistirali na tome. Uglavnom, skratimo priču i koncentrišimo se na trenera i stručni štab.
To je prioritet u ovom trenutku.