KUSTA MOJ DOBRI!!! VJEROVALI SMO VAM A VI HAMAN GLUPI KO I DZENO!!! JESTE IZANALIZIRALI SITUACIJU???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
uprava ne zna sta zeli ...
KUSTA MOJ DOBRI!!! VJEROVALI SMO VAM A VI HAMAN GLUPI KO I DZENO!!! JESTE IZANALIZIRALI SITUACIJU???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Je li medju ovim strucnim stabom koji je otpusten i onaj 'skaut' ??? Ja ako ga vidim u blizini FK Sarajevo jos jednom imam osjecaj Allaha mi da cu pocet trazit onaj BSV-ov strik!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mora biti, jedino ako ga nisu ostavili jer ima dobar stajling!FrancescoTotti je napisao/la:Je li medju ovim strucnim stabom koji je otpusten i onaj 'skaut' ??? Ja ako ga vidim u blizini FK Sarajevo jos jednom imam osjecaj Allaha mi da cu pocet trazit onaj BSV-ov strik!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Upravni odbor će imenovati privremeni stručni štab, sačinjen od trenera i osoblja iz kluba, koji će svoju dužnost obavljati najduže do kraja mjeseca, kada će najkasnije biti imenovan novi šef i kompletiran ostatak stručnog štaba.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... tab/171243
koja neozbiljnost nmg da vjerujem,cuj do kraja mjeseca da cekamo na novog trenera
koja neozbiljnost nmg da vjerujem,cuj do kraja mjeseca da cekamo na novog trenera
Pyro is not a crime !
Nadam se da neće štediti na novom ŠSŠ i da ga nećemo dugo čekati. Minus sedam, polahko, bez srkleta, strpljivo - kolko nam grb u grudima dozvoljava, možemo mi to.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ja bih tacno kosu sebi cupao sad od muke.. Imali ovu pauzu, a ostavise Dzenu. Pa staaa su ocekivali da ce biti nego ovo sto se desilo, eto sta'?? Sad dok ne dođe normalan trener ode Zrinjski na +15.. Kakve mi stvari sebi dopustamo majko mila..THEC je napisao/la:Upravni odbor će imenovati privremeni stručni štab, sačinjen od trenera i osoblja iz kluba, koji će svoju dužnost obavljati najduže do kraja mjeseca, kada će najkasnije biti imenovan novi šef i kompletiran ostatak stručnog štaba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
tako dobri na polju finansija a toliki amateri vezano za sportski segment da je to za plakatijoker90 je napisao/la:Ja bih tacno kosu sebi cupao sad od muke.. Imali ovu pauzu, a ostavise Dzenu. Pa staaa su ocekivali da ce biti nego ovo sto se desilo, eto sta'?? Sad dok ne dođe normalan trener ode Zrinjski na +15.. Kakve mi stvari sebi dopustamo majko mila..THEC je napisao/la:Upravni odbor će imenovati privremeni stručni štab, sačinjen od trenera i osoblja iz kluba, koji će svoju dužnost obavljati najduže do kraja mjeseca, kada će najkasnije biti imenovan novi šef i kompletiran ostatak stručnog štaba.
koja neozbiljnost nmg da vjerujem,cuj do kraja mjeseca da cekamo na novog trenera![]()
Pyro is not a crime !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ovi amateri iz uprave će da lete ako uspiju fuliti i sa idućim trenerom, nije ni Adžo sisao veslo! 
Pa da se citiram šta sam rekao malo prije tekme.pitic je napisao/la:Danas ako zijanimo tekmu očekujem maximalno do sutra otkaz Dženanu. U slučaju današnjeg eventualnog poraza niko ga više ne može spasiti čak i oni navijači koji su još za njega.
SRETAN BROJ - 1725
Evo kaze Sabinho da nam je ovo jedini spasitelj!
http://www.transfermarkt.de/darko-milan ... ainer/3347
http://www.transfermarkt.de/darko-milan ... ainer/3347
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dovedite Trenera koji ce na prvom treningu nokautirati puzigacu i znat cete da ste uradili pravu stvar
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
A strucni stab kad ovaj padne da ga suta nogama
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Re: Odg: FK Sarajevo
Valja sad predurati ovaj prelazni period..
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzeno mi te volimo! Pa stvarno sramota otpustiti ovakvog trenera, kakve samo rokade igraca, pa taktika, motivacija igraca ja ne znam stvarno. Jos uz to sve je nas pitar i donio nam 2 titule u 2 godine! On je jednostavno najbolji izbor nas u ovom trenutku...
Sad brez zayebancije
Uprava je po ko zna koji put pokazala amaterizam u sportskom smilu, zar se nije mogao Sir Uscuplic razrijesiti tokom reprezentativne pauze? Da se novi trener upozna malo sa ekipom i da odradi kakve-takve mini pripreme...I onda sad odlucite da nam ekipu vodi neki lik za kojeg prvi put cujem kao da eto niste nikako ni razmisljali o Dzeninom otkazu pa vas je ovo danas sve iznenadilo. Trazite tenera, hocete kvalitetnog a dok vam taj trener spomene platu 10-15 milja € pocnu vam se oci kolutati, kao to je previse za nase uslove? Ako imate za cilj, da se nas klub osniva samo na akademiji, da nece biti velikih ulaganja u seniorski tim, onda to trebate javno iznijeti pa da mi navijaci smanjimo nasa ocekivanja i definitivno bi manje bilo nervoze. Ovako najavljujemo za par godina grupe u Evropi a gubimo od Slavije, Travnika...
Nadam se samo, da stvarno imate jakog trenera u rukavu, jer navijaci su vec na rubu zivaca
Sad brez zayebancije
Uprava je po ko zna koji put pokazala amaterizam u sportskom smilu, zar se nije mogao Sir Uscuplic razrijesiti tokom reprezentativne pauze? Da se novi trener upozna malo sa ekipom i da odradi kakve-takve mini pripreme...I onda sad odlucite da nam ekipu vodi neki lik za kojeg prvi put cujem kao da eto niste nikako ni razmisljali o Dzeninom otkazu pa vas je ovo danas sve iznenadilo. Trazite tenera, hocete kvalitetnog a dok vam taj trener spomene platu 10-15 milja € pocnu vam se oci kolutati, kao to je previse za nase uslove? Ako imate za cilj, da se nas klub osniva samo na akademiji, da nece biti velikih ulaganja u seniorski tim, onda to trebate javno iznijeti pa da mi navijaci smanjimo nasa ocekivanja i definitivno bi manje bilo nervoze. Ovako najavljujemo za par godina grupe u Evropi a gubimo od Slavije, Travnika...
Nadam se samo, da stvarno imate jakog trenera u rukavu, jer navijaci su vec na rubu zivaca
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo da ponovim još jednom da je Uprava potpuno bespotrebno žrtvovala ovu pauzu i bodove protiv Lukavice. Jer situacija je bila zrela za ovog još tad.
Samo Saraj'vo.
Nista ja posebno pozitivno vise ne ocekujem od ove Uprave u sportskom dijelu.
Mi smo tu u rangu Viteza,Rudara ili Drine.
Amaterizam na djelu kao i u ostalim klubovima PL.
Mi smo tu u rangu Viteza,Rudara ili Drine.
Amaterizam na djelu kao i u ostalim klubovima PL.
Kakav ba privremeni stručni štab, daj Stepanova za igrača-trenera!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nema licencuuNbx je napisao/la:Kakav ba privremeni stručni štab, daj Stepanova za igrača-trenera!![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, OzmoodPinglewood i 30 gostiju.