FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da neće štediti na novom ŠSŠ i da ga nećemo dugo čekati. Minus sedam, polahko, bez srkleta, strpljivo - kolko nam grb u grudima dozvoljava, možemo mi to.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ja bih tacno kosu sebi cupao sad od muke.. Imali ovu pauzu, a ostavise Dzenu. Pa staaa su ocekivali da ce biti nego ovo sto se desilo, eto sta'?? Sad dok ne dođe normalan trener ode Zrinjski na +15.. Kakve mi stvari sebi dopustamo majko mila..THEC je napisao/la:Upravni odbor će imenovati privremeni stručni štab, sačinjen od trenera i osoblja iz kluba, koji će svoju dužnost obavljati najduže do kraja mjeseca, kada će najkasnije biti imenovan novi šef i kompletiran ostatak stručnog štaba.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... tab/171243
koja neozbiljnost nmg da vjerujem,cuj do kraja mjeseca da cekamo na novog trenera

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
tako dobri na polju finansija a toliki amateri vezano za sportski segment da je to za plakatijoker90 je napisao/la:Ja bih tacno kosu sebi cupao sad od muke.. Imali ovu pauzu, a ostavise Dzenu. Pa staaa su ocekivali da ce biti nego ovo sto se desilo, eto sta'?? Sad dok ne dođe normalan trener ode Zrinjski na +15.. Kakve mi stvari sebi dopustamo majko mila..THEC je napisao/la:Upravni odbor će imenovati privremeni stručni štab, sačinjen od trenera i osoblja iz kluba, koji će svoju dužnost obavljati najduže do kraja mjeseca, kada će najkasnije biti imenovan novi šef i kompletiran ostatak stručnog štaba.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvanicno ... tab/171243
koja neozbiljnost nmg da vjerujem,cuj do kraja mjeseca da cekamo na novog trenera![]()
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Ovi amateri iz uprave će da lete ako uspiju fuliti i sa idućim trenerom, nije ni Adžo sisao veslo! 

Pa da se citiram šta sam rekao malo prije tekme.pitic je napisao/la:Danas ako zijanimo tekmu očekujem maximalno do sutra otkaz Dženanu. U slučaju današnjeg eventualnog poraza niko ga više ne može spasiti čak i oni navijači koji su još za njega.
SRETAN BROJ - 1725
Evo kaze Sabinho da nam je ovo jedini spasitelj!
http://www.transfermarkt.de/darko-milan ... ainer/3347

http://www.transfermarkt.de/darko-milan ... ainer/3347
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dovedite Trenera koji ce na prvom treningu nokautirati puzigacu i znat cete da ste uradili pravu stvar
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
A strucni stab kad ovaj padne da ga suta nogama
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Re: Odg: FK Sarajevo
Valja sad predurati ovaj prelazni period..
- ElCartel11
- Kontakt:
Dzeno mi te volimo! Pa stvarno sramota otpustiti ovakvog trenera, kakve samo rokade igraca, pa taktika, motivacija igraca ja ne znam stvarno. Jos uz to sve je nas pitar i donio nam 2 titule u 2 godine! On je jednostavno najbolji izbor nas u ovom trenutku...
Sad brez zayebancije
Uprava je po ko zna koji put pokazala amaterizam u sportskom smilu, zar se nije mogao Sir Uscuplic razrijesiti tokom reprezentativne pauze? Da se novi trener upozna malo sa ekipom i da odradi kakve-takve mini pripreme...I onda sad odlucite da nam ekipu vodi neki lik za kojeg prvi put cujem kao da eto niste nikako ni razmisljali o Dzeninom otkazu pa vas je ovo danas sve iznenadilo. Trazite tenera, hocete kvalitetnog a dok vam taj trener spomene platu 10-15 milja € pocnu vam se oci kolutati, kao to je previse za nase uslove? Ako imate za cilj, da se nas klub osniva samo na akademiji, da nece biti velikih ulaganja u seniorski tim, onda to trebate javno iznijeti pa da mi navijaci smanjimo nasa ocekivanja i definitivno bi manje bilo nervoze. Ovako najavljujemo za par godina grupe u Evropi a gubimo od Slavije, Travnika...
Nadam se samo, da stvarno imate jakog trenera u rukavu, jer navijaci su vec na rubu zivaca
Sad brez zayebancije

Uprava je po ko zna koji put pokazala amaterizam u sportskom smilu, zar se nije mogao Sir Uscuplic razrijesiti tokom reprezentativne pauze? Da se novi trener upozna malo sa ekipom i da odradi kakve-takve mini pripreme...I onda sad odlucite da nam ekipu vodi neki lik za kojeg prvi put cujem kao da eto niste nikako ni razmisljali o Dzeninom otkazu pa vas je ovo danas sve iznenadilo. Trazite tenera, hocete kvalitetnog a dok vam taj trener spomene platu 10-15 milja € pocnu vam se oci kolutati, kao to je previse za nase uslove? Ako imate za cilj, da se nas klub osniva samo na akademiji, da nece biti velikih ulaganja u seniorski tim, onda to trebate javno iznijeti pa da mi navijaci smanjimo nasa ocekivanja i definitivno bi manje bilo nervoze. Ovako najavljujemo za par godina grupe u Evropi a gubimo od Slavije, Travnika...
Nadam se samo, da stvarno imate jakog trenera u rukavu, jer navijaci su vec na rubu zivaca

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo da ponovim još jednom da je Uprava potpuno bespotrebno žrtvovala ovu pauzu i bodove protiv Lukavice. Jer situacija je bila zrela za ovog još tad.
Samo Saraj'vo.
Nista ja posebno pozitivno vise ne ocekujem od ove Uprave u sportskom dijelu.
Mi smo tu u rangu Viteza,Rudara ili Drine.
Amaterizam na djelu kao i u ostalim klubovima PL.
Mi smo tu u rangu Viteza,Rudara ili Drine.
Amaterizam na djelu kao i u ostalim klubovima PL.
Kakav ba privremeni stručni štab, daj Stepanova za igrača-trenera!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nema licencuuNbx je napisao/la:Kakav ba privremeni stručni štab, daj Stepanova za igrača-trenera!![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
smjeni upravo i Ibrakovica sta je opet pojeo vuk magarca jel??? i ako nista ne znaci ali dok on ne ode iz kluba ja nikad necu na kosevo doci!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da, katastrofalna greška uprave. Pamtimo, a sad moramo dalje... Da vidimo kako će da riješe šta su napravili.PitarBordo je napisao/la:Samo da ponovim još jednom da je Uprava potpuno bespotrebno žrtvovala ovu pauzu i bodove protiv Lukavice. Jer situacija je bila zrela za ovog još tad.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Zna li neko kakvu je on taktiku jucer izveo?
Barić, Bekić i Okić na desnoj strani?
Ko je uopste igrao AMF, zna li IKO sta smo mi jucer igrali
Osim Delaca i zadnje linije, mislim da ostatak ekipe nije imao pojma kakva je taktika strucnjaka bila
Barić, Bekić i Okić na desnoj strani?

Ko je uopste igrao AMF, zna li IKO sta smo mi jucer igrali

Osim Delaca i zadnje linije, mislim da ostatak ekipe nije imao pojma kakva je taktika strucnjaka bila

Re: Odg: FK Sarajevo
Mislim da je bila neka 4-4-2 ukrug.
Od zenice pa na ovamo sve sam više siguran da ni uprava ne zna koga da postave, mislim da nas svi izbjegavaju, dajemo malo para zražimo mnogo.
Od zenice pa na ovamo sve sam više siguran da ni uprava ne zna koga da postave, mislim da nas svi izbjegavaju, dajemo malo para zražimo mnogo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, bosnas_, Google Adsense [Bot], keli, Lecler, nedimmmm1337, rimljanin90 i 56 gostiju.