Ma ja ultras drezden i horde zla zapad braca rodjenaVirtu4l je napisao/la:Stani malo, kakvi sad Nijemci? Ona braća iz Drezdena, jel?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Merakje1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Znači nema ih ni 16.Merakje1921 je napisao/la:Ma ja ultras drezden i horde zla zapad braca rodjenaVirtu4l je napisao/la:Stani malo, kakvi sad Nijemci? Ona braća iz Drezdena, jel?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Najmanje 500.scudetto89 je napisao/la:Koliko bi vas bilo usta vas **** koliko ????
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Merakje1921
- Kontakt:
Nekakav Švajnštajger im vodi navijanjeVirtu4l je napisao/la:Znači nema ih ni 16.Merakje1921 je napisao/la:Ma ja ultras drezden i horde zla zapad braca rodjenaVirtu4l je napisao/la:Stani malo, kakvi sad Nijemci? Ona braća iz Drezdena, jel?![]()
![]()
-
- Kontakt:
- Merakje1921
- Kontakt:
Pretjerujes brate, oko 400 bi nas otislo, a ove qrve vjetnamske brukaju Bosnu i grad sa 15 navijacaVirtu4l je napisao/la:Najmanje 500.scudetto89 je napisao/la:Koliko bi vas bilo usta vas **** koliko ????

A jesam pretjerao.Merakje1921 je napisao/la:Pretjerujes brate, oko 400 bi nas otislo, a ove qrve vjetnamske brukaju Bosnu i grad sa 15 navijacaVirtu4l je napisao/la:Najmanje 500.scudetto89 je napisao/la:Koliko bi vas bilo usta vas **** koliko ????
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jel goloruki? Naspram 30 hiljada opasnih Bjelorusa? Poznato mi.Virtu4l je napisao/la:Najmanje 500.scudetto89 je napisao/la:Koliko bi vas bilo usta vas **** koliko ????

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- WestTrebina
- Kontakt:
Horde su u jagnji. Guze usrefovcu
- MocMahale444
Bolji tim ispao, da su pitari bili kompletni prosli bi ih. Ovako bez Stanoja, Rahmana, Oremusa i Ahmetovica su bar 50% slabiji ali da je bilo samo trun vise koncentracije u zavrsnici prosli bi ih. Ove ce Astana rutinski zavrsiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Na nekom ce se kola slomit a vi se fino namjestate..Tekashi je napisao/la:

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
J.bem ti mamu retardiranu, balavac jedan retardirani. Znas li nesto drugo napisati, osim nacista, cetnik itd. Je.em ti sve po spisku. Dok se neko borio za ovu drzavu i dao svoje najmilije ti te iste ljude nazivas nacistima i cetnicimaGoosman je napisao/la:Znaju li nacisti iz Drezdena da su hordice čuvari časti Valter identiteta?

-
- Kontakt:
Penisom ja vas
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako se ovi hordasi upale kad neko spomene politiku.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Čestitam na igri
P. S.

P. S.
Za 15-ak dana ćemo znati mnogo toga. Mogli bi neki imati one Vietnam Flashbacks ko iz filmova. I to ne zato jer smo mi Vijetnamci.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.