To bilo najace....marioo8888 je napisao/la:Ili ono Dujka glavom u 94 nakon kornera za 1:2ZrinjskiMostar je napisao/la:Ništa samo tri boda ostalo je sve onda do kraja kocka...Imamo poluvrijeme da ga Bekić zabije i to je to, nema dalje!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
jade jadni,sad bi te ja zbog ovog banovo! najlakse je tako izmislit nesto,ako zeljo izgubi dobro je,a ako dobije citiras sam sebe i kazes,vidite jesam vam reko znalo se...namjesteno...sve bi vas ja jade jadne,teoreticare zavjera s noge na nogu"1452 je napisao/la:joj samo da je pobjeda bili kakva. mogu mislit kakav je teren gore...zna li netko ima li link ikakav ili nešto....
da se ne sekirate samo da znate znam da treba gledat sebe ali eto željo-2 100%
babuka1 je napisao/la:jade jadni,sad bi te ja zbog ovog banovo! najlakse je tako izmislit nesto,ako zeljo izgubi dobro je,a ako dobije citiras sam sebe i kazes,vidite jesam vam reko znalo se...namjesteno...sve bi vas ja jade jadne,teoreticare zavjera s noge na nogu"1452 je napisao/la:joj samo da je pobjeda bili kakva. mogu mislit kakav je teren gore...zna li netko ima li link ikakav ili nešto....
da se ne sekirate samo da znate znam da treba gledat sebe ali eto željo-2 100%
Ma boli me neka stvar sta ti misliš......ja jesam pogriješio i ovo sam preko jer sam vidio neke bolesne kladioničara kako uplaćuju ogromnu svotu novca na zelju......
Zna li se sta se desava,ko je bolji,jel uradjena zamjena ijedna? iko ista?
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Uzasan teren bara bolji olimpic imali par prilika ako ostane 0, super!
-
marioo8888
- Kontakt:
Penal
Crnov 1:2
ZRINJSKI JE ŠAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
Crnov 1:2
ZRINJSKI JE ŠAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Penal za nas!
KRAJJJJJJJ1
Bravo momci
. Titula je strasno blizu.. 
Bravo momci
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- badblueboylivno
- Kontakt:
titula je tu.Do nas je sve 
- primasquadra
- Kontakt:
Shvaćate li nas sad ozbiljno ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
TITULA
...Bravo momci
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!
Ajmooooooooooooooooooooooooo!!!
Ne mogu i dalje vjerovati da smo uspjeli isčupati ta 3 boda..ufffff...3 zlatna boda!!!
Ajmo da se obistine moje želje..
Sarajevo neka uzme bod Želji sljedeće kolo, mi uzimamo Mladost i neka slavlje počne!!!
Ufffff..kako će biti vatreno večeras u Mostaru!!
Najradije bi sjeo u auto u put dolje..
Ali stižem sljedeći vikend na 3 dana, idem na utakmicu za koju se nadam da će biti odlučujuća!!
Svaka čast momci!
Svaka čast treneru!!
Dobro proslavite ova 3 boda danas, a od sutra glave nek razmišljaju samo o jednome - pobjeda protiv Mladosti!
Ajmooooooooooooooooooooooooo!!!
Ne mogu i dalje vjerovati da smo uspjeli isčupati ta 3 boda..ufffff...3 zlatna boda!!!
Ajmo da se obistine moje želje..
Sarajevo neka uzme bod Želji sljedeće kolo, mi uzimamo Mladost i neka slavlje počne!!!
Ufffff..kako će biti vatreno večeras u Mostaru!!
Najradije bi sjeo u auto u put dolje..
Ali stižem sljedeći vikend na 3 dana, idem na utakmicu za koju se nadam da će biti odlučujuća!!
Svaka čast momci!
Svaka čast treneru!!
Dobro proslavite ova 3 boda danas, a od sutra glave nek razmišljaju samo o jednome - pobjeda protiv Mladosti!
hvala malom klubu iz predgrađa. Sad dobit Mladost pa njih na kraju! 
Zadnja izmjena: krmak, dana/u 26 apr 2014, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
marioo8888
- Kontakt:
E to to to to,to te pitam,shvaćate li nas sad ozbiljno ??primasquadra je napisao/la:Shvaćate li nas sad ozbiljno ?
Ako Željo ne dobije Sarajeva,prvaci smo pobjedom protiv Mladosti.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
cestitam na tituli momci, zivjeli
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.