Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Huska » 08 okt 2012, 19:32

slika

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 okt 2012, 19:33

Ruku na srce al ovaj sudija ne bi trebao suditi bar 4 naredna kola,ako je ovo nacin da se izadje iz krize onda sramota.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 08 okt 2012, 19:34

Borriello dobar.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 okt 2012, 19:40

Curva Sud Milan je parafrizirala stih iz pjesme "O Mia bella Madunina" na italijanskom dijalektu sto znaci "ispod tebe zivot se zivi" Umjesto ispod TEBE, stavili su MENE

slika

Interisti nam poželjeli sreću u novoj sezonu uz neke karikature koje ismijavaju naš klub

slika

Barese(stanovnik grada Barija sto se odnosi na Cassana) Htio si da postanes Milanese(stanovnik grada Milana) a postao si Cinese (Kinez)
Milanisti se sale na racun Cassana i kineskih sponzora koji ce graditi novi Interov stadion.

slika

Cassano igra sa slomljenim srcem

slika

Hrabro srce, poznati film sa Mel Gibson

slika

Interisti ga bodre

slika

"Interista diventi pazzo" (Poludi Interisto) Je dolaskom u Milan Giampaolo Pazzinija kome je nadimak Pazzo(ludak) dobilo novi smisao

slika

Mi Faraoni, Vi Mumije ( Mi imamo Faraona a vi mumije)

slika

Milanisti uvijek, sa pravom kažu za Inter da je on drugi Milansku klub a Interisti boluju od tog kompleksa (da nisu prvi tim iz grada Milana) pa nekada pokazuju transparent "Milano siamo noi" (Mi smo Milano) Ovdje navijači Milana podsjecaju Interiste da su pravi provincijski klub pa će tako napraviti novi stadion daleko od Milana u San Donatu a finansiraće ga Kinezi...

slika

Cassano izdajniče, vrati nam defibrilator (Ugrađen mu je defibrilator prošle godine dok je bio u Milanu)

Gore : Madonina kao koreografija na sjeveru (gdje su Interisti) je za Milano i njegovu historiju najveće Bogohuljenje.

slika

Melissa nemoj da ga iscprljujes jer sa njim (Boatengom) zelim da se radujem

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 08 okt 2012, 19:50

Pupi04 je napisao/la:Momak naleti nekad nesto napise,a nije ni prvi ni zadnji koji nije ispostovo do kraja opkladu,mogao je i on napravit novi profil kao vecina ovdje pa laprdat,i onako je ovaj pdf otiso u qurac,sve manje ljudi pise i uskoro ce te vi juventini sami izmedju sebe postavljat pitanja,davat odgovore,vodit diskusije,polemisat o svemu i svacemu i donosit realne zakljucke,steta al iz hefte u heftu ovdje sve slabije i slabije...
Ko mu je kriv, sto je mislio da ce inter otrest Juventusa.Ko da se to cesto desava :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 08 okt 2012, 21:33

Ah, ni ovaj derby više nije kao što je nekada bio. Definitivno, najlošiji u posljednjih par godina, što se tiče rostera momčadi. :roll:
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 okt 2012, 21:34

MauroTB je napisao/la:Ah, ni ovaj derby više nije kao što je nekada bio. Definitivno, najlošiji u posljednjih par godina, što se tiče rostera momčadi. :roll:
NM Mauro? :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 08 okt 2012, 21:39

Ova vrijeđanje Cassana na ovaj način nije primjeren. I zaista me ovo pravo neprijatno iznenadilo.

- Milan we're fined €8000 for a banner that said "Cassano plays with a broken heart". Premala je ovo kazna.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 08 okt 2012, 21:41

Ma hajd kad Viole nose majice -38 gobbi hladno onda ovaj banner nije nista.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 08 okt 2012, 21:45

Kažnjavaju zbog nekih gluposti sa velikim ciframa a prave probleme ignorišu ili kažnjavaju sa mizernim ciframa.

Jako truhla organizacija.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 08 okt 2012, 21:46

Vidal je napisao/la:Kažnjavaju zbog nekih gluposti sa velikim ciframa a prave probleme ignorišu ili kažnjavaju sa mizernim ciframa.

Jako truhla organizacija.
Kako rekoh grobari ITA fudbala, samo EURO zamaza oci zahvaljujuci Conteu, Prandelliu, Balonji i ludoj trci Marchisia,Pirla i De Rossia.Ostalo je sve talasika sto se tice lige.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 08 okt 2012, 22:00

Juvelandia je napisao/la: Ko mu je kriv, sto je mislio da ce inter otrest Juventusa.Ko da se to cesto desava :lol:
Kad sam vidio ko mi replicira, hladno ga sam ga iskulirao, nemam se namjeru s lažovima raspravljati. A glavni je ovaj što nama nabija na nos za ente profile, a sam on koristi svoj drugi nik. Kakav klub takvi navijači, oličenje "poštenja."

Ne kažem da je Juventusovo maslo za Ramazana, logično je da Juventusu kao najvećem italijanskom klubu ponekad sudije izađu u susret, kao što izlaze Barci, Realu, Unitedu, Želji itd.

Fazon je što se i njihovom klubu pomaže ponekad, a ponekad i odmaže, isto kao i svim ostalim, nazivati se najpoštenijim klubom u državi je kranje neosnovano i bezobrazno od strane zastarjelih, svi se sjećaju ofsajda u Rimu i Sieni, osim njih. Naš Scudetto je odlučio Tagliavento, a njihovi su lafo časno i pošteno osvojeni, jesu malo morgen.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 08 okt 2012, 22:08

I sebe sam ubrojo u ovu grupu pod novim profilima zato sto je ovdje velika vecina takvih,zato sam i reko da je mogo i ado isto to uradit,al et ti odmah moras okrenut na glupu raspravu o postenju i kakav je koji klub,i da se opet ide u bezbroj glupih postova...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 okt 2012, 22:10

Vidal je napisao/la:Ova vrijeđanje Cassana na ovaj način nije primjeren. I zaista me ovo pravo neprijatno iznenadilo.

- Milan we're fined €8000 for a banner that said "Cassano plays with a broken heart". Premala je ovo kazna.
A on moze vrijedjati klub kako stigne i govorit gluposti o gallianiu etc. Sto ga tad neko nije kaznio.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 08 okt 2012, 22:12

ahmad_tz je napisao/la:
Vidal je napisao/la:Ova vrijeđanje Cassana na ovaj način nije primjeren. I zaista me ovo pravo neprijatno iznenadilo.

A on moze vrijedjati klub kako stigne i govorit gluposti o gallianiu etc. Sto ga tad neko nije kaznio.
zar nije postojao neki bolji način da se to odradi. zajeba.vati se sa zdravljem čovjeka nije ok. nije smiješno sekunde.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 08 okt 2012, 22:14

Pupi04 je napisao/la:I sebe sam ubrojo u ovu grupu pod novim profilima zato sto je ovdje velika vecina takvih,zato sam i reko da je mogo i ado isto to uradit,al et ti odmah moras okrenut na glupu raspravu o postenju i kakav je koji klub,i da se opet ide u bezbroj glupih postova...
Ubistvo i pokušaj ubistva nije ista stvar.

Mi smo banovani, a on je izgubio opkladu, dva različita pojma. Sam je ponudio odlazak sa foruma, mi nismo, uočavaš li razliku?

Njegov stil pisanja i odgovaranja bi se vrlo brzo prepoznao, isto kao što su nas prepoznali i njega bi. Vuk dlaku mjenja, ali čud ne.

Tebi se dopadaju lažovi, meni ne.

:arrow:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 08 okt 2012, 23:43

Puma je napisao/la:
adointer je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la::lol: :lol:

Evo pregledah highlightse sa ovog derbija, pa ne mogu da vjerujem kakvo suđenje ima ovaj inter, a sve lafo najpošteniji klub u ligi. :mrgreen: :lol:

A što je najgore sve se nadaju nečemu ovo-ono, kad ih dočeka jedno nisko prizemljenje. 8-)
pogledas sudjenje superkupa protiv Napolija i lakse ti bude ;)
Pa gdje si @ado lave otkud ti :mrgreen:
jos jednom reciiiii da me voliiiiis,pusti daaaa vjerujem u toooooo :lol:

STRAMALAAAAA!!!! 8-)

@IlPrincipe:sto nisi postavio onu gramaticku gresku?

DISONATE=DISONORATE :lol:

slika
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 okt 2012, 02:37

Gledao samo mali dio ovog derbija ... razočarao se kad sam vidio kakvi igrači igraju za oba kluba, a kakvi su igrali do prije 2 godine. Trenutni Milan i Inter su kao Juve od prije 2-3 sezone. Puni nekakvih talenata i propalih igrača. A nigdje želje, trke, borbenosti i sl. Doduše, primjetio sam da su igrači Milana kao imali neku veću želju za pobjedom, ali kvalitet nije na njihovoj strani.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 02:41

jedino mi je žao montoliva. taj čovjek je igrao i odbranu i vezu i napad... još mu ponište gol bezveze...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 09 okt 2012, 09:41

[youtube][/youtube]

iako ne razumijem kako pisati o ponistenom golu kada je sudija svirao prije suta Montoliva(znaci samo nepostojeci faul po vama) zanima me da li je Emmanuelson bio aktivan u ofsajdu?kako bi se Handanovic uopste i bacio od njega?i zanima me koliko realnih sansi Milana vidite vi,,koliko udaraca po golu su imali vise od Intera?posjed stoji(logicno nakon po meni pretjeranog crvenog Nagatoma plus Milan gubi 1-0,Intera ne zanima da napada kao i onda protiv Barce ili Chelsea protiv Barce),,

edit: a da li je uopste bilo tu zutog kartona Nagatomu?

[youtube][/youtube]

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hgv7lgYsFg
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 09 okt 2012, 11:54, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 5 gostiju.