Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Aha pa dobro naravno sto se tice u napadu ja sam vise mislio na defanzivne zadatke, bilo bi to onda fino Gotze mi je prije Hazarda 
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- nookey
- Kontakt:
Buffon
Zambrotta Thuram Cannavaro Pessotto
Camoranesi Emerson Vieira Nedved
Ibrahimović Del Piero
Zambrotta Thuram Cannavaro Pessotto
Camoranesi Emerson Vieira Nedved
Ibrahimović Del Piero
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- harebianconero
- Kontakt:
@Soni
Welcome
Jedan od razloga sto vise volim Pepea od Krasica je to sto Pepe ucestvuje u igri dodaje se sa igracima, nabacuje, osuta, a Krasic kada primi loptu on odma gleda da pretrci nekoga, a u 90% slucajeva izgubi loptu, znaci od njega nikave koristi!
PS! (VAZNO)
Jutros oko 15 do 8 ulazi neki lik u tramvaj, ona stanica Alipašino cini mi se i na glavi nosi kacket JUVENTUSA. Da li je to bio neko od vas ?
Welcome
Jedan od razloga sto vise volim Pepea od Krasica je to sto Pepe ucestvuje u igri dodaje se sa igracima, nabacuje, osuta, a Krasic kada primi loptu on odma gleda da pretrci nekoga, a u 90% slucajeva izgubi loptu, znaci od njega nikave koristi!
PS! (VAZNO)
Jutros oko 15 do 8 ulazi neki lik u tramvaj, ona stanica Alipašino cini mi se i na glavi nosi kacket JUVENTUSA. Da li je to bio neko od vas ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nisam ja budan u ta doba 
Ako nekad vidiš momka sa plavom majicom na kojoj piše žutim slovima Juve 1897, taj sam

Ako nekad vidiš momka sa plavom majicom na kojoj piše žutim slovima Juve 1897, taj sam
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Ma u neku ruku i razumijem Contea, ovo je bila vazna utakmica. Pred duel sa Interom i nakon 4 utakmice bez pobjede. Zato mi je i razumljivo ono uvodjenje De Cegliea. Pa i sam Mihajlovic je nakon utakmice priznao da su imali srece pa nisu gubili 3:0 na poluvremenu. Bice to dobro 
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Giaccherini postao otac po prvi put! Aguari, Manuele!
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Cestitke, svaka cast 
@ Soni
Dobro dosao!
Juve razmislja o pozajmici Krasica u Dortmund ili da dadne 10 miliona i Krasica za Perisica? Ne znam bas nesto o tom Perisicu i njegovim kvalitetima, ali ta opcija bi bila suluda:( . Licno, ne bih ga prodavao, jer mislim da je kalibar za Juve, samo se treba malo potrditi i pokusat razumjeti Conteove ideje.
Ali, cinjenica da nije mogao izboriti prvih 11, odnosno, klupu za rezerve, govori da nije na nivo koji Conte zahtjeva. Tako da je izvjesno da, mozda, ide negdje u januarskom prelaznom roku...
Forza Juve!!

Dobro dosao!
Juve razmislja o pozajmici Krasica u Dortmund ili da dadne 10 miliona i Krasica za Perisica? Ne znam bas nesto o tom Perisicu i njegovim kvalitetima, ali ta opcija bi bila suluda:( . Licno, ne bih ga prodavao, jer mislim da je kalibar za Juve, samo se treba malo potrditi i pokusat razumjeti Conteove ideje.
Ali, cinjenica da nije mogao izboriti prvih 11, odnosno, klupu za rezerve, govori da nije na nivo koji Conte zahtjeva. Tako da je izvjesno da, mozda, ide negdje u januarskom prelaznom roku...
Forza Juve!!

- harebianconero
- Kontakt:
Zanima me jel ima na Facebook neko od igraca Juventusa ali da je to bas ON, da on pise tamo .. ?
- harebianconero
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ja mislim da ćemo protiv jačih ekipa koje igraju otvoreno, i mi bolje igrati. Nikako nam ne leže ekipe koje se brane sa 10 igrača. Samo Conte mora u buduće kod pozitivnog rezultata ubacivati brze i prodorne igrače i preko kontri završavati utakmice, a ne strepiti do zadnje minute.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Burberry46
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja znam za Del Piera, Matrija, Chiellinija, Marchisia i Quagliarelluharebianconero je napisao/la:Zanima me jel ima na Facebook neko od igraca Juventusa ali da je to bas ON, da on pise tamo .. ?
Ž '21!
Ja imam i od PepeaBianconeri1988 je napisao/la:Ja znam za Del Piera, Matrija, Chiellinija, Marchisia i Quagliarelluharebianconero je napisao/la:Zanima me jel ima na Facebook neko od igraca Juventusa ali da je to bas ON, da on pise tamo .. ?
- harebianconero
- Kontakt:
Mozes li mi send linkove na PP.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja znam za Del Piera, Matrija, Chiellinija, Marchisia i Quagliarelluharebianconero je napisao/la:Zanima me jel ima na Facebook neko od igraca Juventusa ali da je to bas ON, da on pise tamo .. ?
- SoloJuve26
- Kontakt:
Oficijelni facebook account Juventusa,dodaj njih,jer su oni prijatelji sa pravim igračima pa nećeš pogriješiti.harebianconero je napisao/la:Zanima me jel ima na Facebook neko od igraca Juventusa ali da je to bas ON, da on pise tamo .. ?
http://www.facebook.com/Juventus" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Gary Neville:
"Del Piero was a class act, so sharp and elusive and intelligent. There’s a lot of thick footballers out there, players with huge talent when the ball’s at their feet but no real understanding of where to move or how best to link with their teammates. That is a criticism you’d never make of Zidane or Del Piero, and Juventus had both of them. These were the guys who made the Champions League such a massive test. They knew how to play and they were streetwise, too. They could handle themselves, and if anyone did have a go they had tough nuts like Montero to offer protection."
boldano -
"Del Piero was a class act, so sharp and elusive and intelligent. There’s a lot of thick footballers out there, players with huge talent when the ball’s at their feet but no real understanding of where to move or how best to link with their teammates. That is a criticism you’d never make of Zidane or Del Piero, and Juventus had both of them. These were the guys who made the Champions League such a massive test. They knew how to play and they were streetwise, too. They could handle themselves, and if anyone did have a go they had tough nuts like Montero to offer protection."
boldano -
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Montero bio likčina! Kae lik hajd prođi ak možeš, iznosio sve redom .... čak i suigrače kad zatreba. A šta ih je samo u hitnoj završilo ihhhh 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.