FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

rodjak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la rodjak » 09 maj 2012, 19:58

Cestitke Tuzlacima na pobjedi.Nadam se da ce te ostati u ligi 8-) .Sljedeca utakmica vam je utakmica sezone i ako dobijete najvjerovatnije ostajete u ligi.Ipak je Sloboda BH velikan,zao bi mi bilo da ispanete, mada po odnosu grada i tuzlanske regije pa i navijaca prema Slobodi kao klubu, mozda Sloboda je i zasluzila da ispane.(ne mogu da shvatim tuzlanski kanton ima 700-800 000 stanovnika,regija je bogata rudama,ima i fabrika i raznih biznisa u ovom kantonu pa da dozvole da Sloboda pane ovako nisko :o )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 maj 2012, 20:02

@ ultrasstyle_tz

Nemoj tako govorit' za Jahu, ako nego gine za naš dres, onda je to Jaha.
Niko u ovoj ekipi ne odskače, istina, to su Mujkić, Bekić i Čejvanović, svi ostali su tu negdje.

Ali, Jaha je uvijek borben do kraja, dovoljno govori aplauz publike kada je izlazio iz igre ..i sada, a i uvijek kada izlazi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 09 maj 2012, 20:04

gavran je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Samo da danas momci pobjede i da Zeljo slavi protiv Slavije na Grbavici .
Hej Grbavice, rano ljuta
pritisla me teska tuga
na trenutak, i pomislim
da si sada neka druga

Ajmo podrska iz Tuzle..............
Dandaraaa, dandara ra ra , dandaraaa ra ra , dandara ra ra, dandara, dandara, dandaraaa. :?

@Rodjak - Znaš onu priču kako se lovom iz Tz i ostalih gradova, prije svega Ze, sponzorišu Sa klubovi, e pa istinita je. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2012, 20:06

Po nekim postovima,ovdje na forumu,Čelik je lagano pustio bodove Slobodi? :?
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 maj 2012, 20:07

cestitke momci idemo do opstanka gradacac je uz vas..nadam se da cemo vam biti od pomoci u subotu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 maj 2012, 20:09

VAM je napisao/la: Po nekim postovima,ovdje na forumu,Čelik je lagano pustio bodove Slobodi? :?
Čelika ja nea Bilinom dobila Slavija,pa i Leotar,zašto to isto nebi mogla učiniti Sloboda u svom gradu,na svom stadionu i pred svojim navijačima,četitke Tuzlaci,sretno do kraja ;)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2012, 20:12

Šuplja ti je priča.Nadovezao sam se na neke gornje postove,gdje nedvosmisleno pise da su se čelikovi fudbaleri malo sklanjali s terena...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 maj 2012, 20:14

Cestitke na pobjedi,nadam se da ce Zeljo veceras dobit Slaviju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 09 maj 2012, 20:22

Ako se misli ostat´ u ligi ne smije se fulat ono sto su danas,Tusanj pun 8-) istina bila je dzabalama pa je raje nagrnulo al bitna je podrska ...sreca pa Bekic pogodi inace bi bilo gusto do kraja :roll: ...za razliku od ranijih utakmica danas je igra licila na nesto,Cejvanovic odigrao dobro,Smigalovic iako je bio povrijedjen (loza cini mi se) odigrao lavovski ...pred kraj je nezgodno pao,valjda nije obnova povrede,sve u svemu nada jos postoji,igrati do kraja pa sta bude.
Zadnja izmjena: King Kenny, dana/u 09 maj 2012, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 maj 2012, 20:22

VAM je napisao/la: Šuplja ti je priča.Nadovezao sam se na neke gornje postove,gdje nedvosmisleno pise da su se čelikovi fudbaleri malo sklanjali s terena...
Eto,protiv SLavije su ginuli na terenu :lol: Čeliku je jedini spas što je skupio dosta bodova na jesen inače bi mi sad bili uz Kozaru putnici u niži rang,ma da je to još uvijek moguče,.

Možda nisu dali sve od sebe ovu utakmicu ali vjeruj mi,teško je nači i jednu proljetnu utakmicu u kojoj su izgarali na terenu,.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2012, 20:27

chily-rz je napisao/la:
VAM je napisao/la: Šuplja ti je priča.Nadovezao sam se na neke gornje postove,gdje nedvosmisleno pise da su se čelikovi fudbaleri malo sklanjali s terena...
Eto,protiv SLavije su ginuli na terenu :lol: Čeliku je jedini spas što je skupio dosta bodova na jesen inače bi mi sad bili uz Kozaru putnici u niži rang,ma da je to još uvijek moguče,.

Možda nisu dali sve od sebe ovu utakmicu ali vjeruj mi,teško je nači i jednu proljetnu utakmicu u kojoj su izgarali na terenu,.
Ti ga opet zaljevi.Nisam pitao kakvi su bili ovu polusezonu,znam da ste nula od ekipe,nego me interesuje da li su poklonjeni bodovi i nista vise?

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 09 maj 2012, 20:29

VAM je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:

Ti ga opet zaljevi.Nisam pitao kakvi su bili ovu polusezonu,znam da ste nula od ekipe,nego me interesuje da li su poklonjeni bodovi i nista vise?
Rudar - Slavija ?, pa naravno da su poklonjeni bodovi :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 maj 2012, 20:31

eto krenulo je vodi zeljo za sada dobro
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nanek

Post Postao/la nanek » 09 maj 2012, 20:32

Zeljo svoje odradio, sami ste sebi prepusteni sada :)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2012, 20:32

VAM je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:

Aha,ok tako recite da se zna.Sta mislite bi li Ibrakovic trebao poslati delegaciju uefe u Banjaluku kad bude dolazila Slavija,možda i tad bude nekih nečasnih radnji?
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 09 maj 2012, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 maj 2012, 20:33

Kako bi ja to mogao znati,možda jest,možda nije,iskreno,za Tuzlake ne treba žaliti i 6 bodova ako treba :mrgreen:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2012, 20:36

chily-rz je napisao/la:Kako bi ja to mogao znati,možda jest,možda nije,iskreno,za Tuzlake ne treba žaliti i 6 bodova ako treba :mrgreen:
Ma naravno i meni je žao smo ih uzeli proslo kolo...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 maj 2012, 20:38

Pa nisu se bas Celikovi igraci trudili da ostvare neki rezultat, u svakom slucaju imali su i oni 2-3 dobre sanse koje nisu iskoristili, i ne spamaj vise.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 maj 2012, 20:40

Nadam se da ce Zeljo slaviti veceras i da ce slaviji utrpat sto vise komada..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 09 maj 2012, 20:45

Sloboda bila bolja od prve minute, ni govora o pustanju 5,6 ekstra prilika Sloboda za gol propustila. Celik je iz kontri imao 2,3 sanse al na nasu srecu promasili. Rizvanovic los pa on je naivni od mađarske sobarice kako su ga par puta izbacili i kakve je greske pravio ako ovako bude los u sledecim utakmicama na strani nema se sta trazit. Mesanovica stigle godine on bi vise trebo sluzit ko džoker sa klupe. znal ko sta bi sa japanca

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 2 gosta.