ti se nemoj javljat, sutra je dan drzavnosti pa nema evropa lige, i idi navijaj za tvoj kvazi team Chelsea.Chelsea_CBH je napisao/la:Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?
dovidjenja
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ti se nemoj javljat, sutra je dan drzavnosti pa nema evropa lige, i idi navijaj za tvoj kvazi team Chelsea.Chelsea_CBH je napisao/la:Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?

"Djeki" veceras nema spavanja,kako tako zbog griznje savjesti.pazzoetoogol je napisao/la:sta mislite hoceli Dzeko veceras pratiti svoju reprezentaciju na tv-u il ce pajkitispremat se za united, to je jako bitno
Moje mišljenje je da će Dzeko večeras naviti sat u 1:45,a da kad on odzvoni će ga pomjerit za još pet minuta,a kad ponovo odzvoni još za jedno pet minuta će ga pomjerit da još malo dremne,a kad sledeći put odzvoni on će se probuditi i skontat da ima još 55 minuta do početka,sjetiće se da živi u Manchesteru i naravno sjetiće se majice koju mu je kupila nana kada je krenuo na prvi svoj trening ali isto tako sjetiće se sasvim sigurno i da je toga dana sretio prve komšije koji su ga bodrili riječima " Edine samo ti idi trenirat,bolje je i trenirat neg se drogirat,bar koju godinu"pazzoetoogol je napisao/la:sta mislite hoceli Dzeko veceras pratiti svoju reprezentaciju na tv-u il ce pajkitispremat se za united, to je jako bitno
Sto je ovo Dzeko sam na treningu?Goalgetter je napisao/la:Dzeko na treningu Man.Citya
Adinjo je napisao/la:@Rino mojne tako, ako se bude puno druzio sa Tevkanom, moze nam i Dzeko nedaj Boze jedan dan doci i reci da se zasitio fudbala.
Kol'ko ojra...da ne pišem pp bezveze ako je skup ??Aldinn je napisao/la:Prodajem dres dzeke,orginal,zainteresovani nek se jave na pm
Nije skup,sica vjeruj mi,dobio sam 4 dresa,3 cu prodati,jedan ostavljam sebihodža je napisao/la:Kol'ko ojra...da ne pišem pp bezveze ako je skup ??Aldinn je napisao/la:Prodajem dres dzeke,orginal,zainteresovani nek se jave na pm
uz duzno postovanje "kvazi" se pishe sastavljeno sa rječju s kojom ide...:S...prvo gramatika pa onda forum :SAnaliticar=Ahmo je napisao/la:ti se nemoj javljat, sutra je dan drzavnosti pa nema evropa lige, i idi navijaj za tvoj kvazi team Chelsea.Chelsea_CBH je napisao/la:Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?
dovidjenja
hajd nek je i tebe poceo jestfahrenheit je napisao/la:Sad sam se cuo sa Edom..Kaze da se pokvario skroz otkad je u Manchesteru. Najgore mu sta je poceo jesti svinjetinu, a jos naviko' spavati u carapama.
lapsus majstore, lapsusjuveboy je napisao/la:uz duzno postovanje "kvazi" se pishe sastavljeno sa rječju s kojom ide...:S...prvo gramatika pa onda forum :SAnaliticar=Ahmo je napisao/la:ti se nemoj javljat, sutra je dan drzavnosti pa nema evropa lige, i idi navijaj za tvoj kvazitim Chelsea.Chelsea_CBH je napisao/la:Đeko NIJE ZASLUŽIO da ovo osvoji. Po igrama je zaslužio da ide u REZERVE. Eto jel to tako?
dovidjenja
Nije ti spominjao svoj kraj,prve kopačke sa 22 krampona,staru majku koja obožava da pravi boraniju,komšije koje nijednog trenutka nisu sumnjale da će postat neko, i da da slučajno nije pitao šta narod koji voli reprezentaciju misli o tome što on već dugo ne mijenja frizuru?Analitico je napisao/la:Kaze da je sinoc navio sat da gleda tekmu, probudio se ali mu par puta crknuo link za pracenje a na kraju mu se shebala i centralna jedinica..Moli da mu neko posalje snimak da pogleda danas nakon treninga....
Eto to je Dzeko javio, cuo sam se sa njim...
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, FerdinandF, Zra i 30 gostiju.