RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@jugonostalgicar mi nikada nismo bili protiv Mirze , bilo je trzavica nakon losih rezultata , ali sve je na tome ostalo , inace sad smo svi presretni sa SVAKIM ko je u vezi sa klubom , jer su odradjene stvari koje su nesto nevjerovatno obzirom na prosle godine i na lopove koji su prosli kroz klub 
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Mirza nije najbolji trener U PLBIH ali jeste najuspješniji trener Veleža od rata naovamo , bez sumlje .To ko negira taj neželi dobro Veležu.I još nešto lik zaista voli Velež i zna šta bi za naše ljude u Mostaru značio jak Velež.BBIB.Adin_BiH je napisao/la:@jugonostalgicar mi nikada nismo bili protiv Mirze , bilo je trzavica nakon losih rezultata , ali sve je na tome ostalo , inace sad smo svi presretni sa SVAKIM ko je u vezi sa klubom , jer su odradjene stvari koje su nesto nevjerovatno obzirom na prosle godine i na lopove koji su prosli kroz klub
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Da li je Mirza najbolji trener od rata ili nije, nije ni bitno. Vjerovatno da nije. Ovo danas nije rezultat samo Mirzin ni u blizu. On je samo dio tima ljudi koji grade jak Velez, pocev od ljudi u vladi koji ne dozvoljavaju gazanje po Velezu, do uprave, do tandema Tanovica i Velagica u vodstvu kluba do tandema Rema/Zaim/Jazo i ostale ekipe sto rade s djecom, do novog plana kluba, prioriteta izmirice dugova, prioriteta na skolu itd... to je rezultat stvari i poteza povucenih prije nekoliko mjeseci koje sam ja tad hvalio ovdj
e kad su neki ovde pljuvali po Velezu i mene optuzivali da sam ja neko iz uprave itd...
Ovo se sve dalo vidit odma - gdje se radi rezultati moraju doc kad tad. Velez se stabilizira. To je prvi preduslov uspjeha. Sad se zna za red u Velezu i dok se radilo tako napredovacemo.
Ovo se sve dalo vidit odma - gdje se radi rezultati moraju doc kad tad. Velez se stabilizira. To je prvi preduslov uspjeha. Sad se zna za red u Velezu i dok se radilo tako napredovacemo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
A hocemo li dobit Kozaru i Sirokog ili necemo, to u ovom citavom procesu je manje bitno.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ko ne dadne pare za Velezov rodjendanski poklon - majka mu zec!

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Umrtvili smo ih 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
pazi sad kad ga rodjeni " UTRPAJU " u 90 mintepsija je napisao/la:Umrtvili smo ih
i tito je volio velež :D
Završeno 0-0, bar na livescoreMont0 je napisao/la:Zavrsi li?
Evo stanje pred kraj:![]()
haj nije loše, teško golove primamo ovo proljeće
Zadnja izmjena: Borg, dana/u 31 mar 2012, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
0-0 KRAJ !

Mont0 je napisao/la:Zavrsi li?
Evo stanje pred kraj:![]()
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
gotovo
bravo momci
sad sve snage baciti na kup al svi bas svi
SVI NA TRIBINE
bravo momci
sad sve snage baciti na kup al svi bas svi
SVI NA TRIBINE
Ne znam da li da vam cestitam na bodu iz Gradiske, ipak ste vi tim od rejtinga
.
Sretno vam protiv Sirokog Brijega i zelim da vas gledam na Bilinom Polju u prvom poslijeratnom evropskom izdanju.
Sretno vam protiv Sirokog Brijega i zelim da vas gledam na Bilinom Polju u prvom poslijeratnom evropskom izdanju.
Bod zlata vrijedan
Utakmica čini mi se slična onoj sa Sarajevom, samo što smo mi danas bili gora ekipa...
No eto bod više na kontu, samo se nadam da su igrači dovoljno odmorni za kup utakmicu.
Utakmica čini mi se slična onoj sa Sarajevom, samo što smo mi danas bili gora ekipa...
No eto bod više na kontu, samo se nadam da su igrači dovoljno odmorni za kup utakmicu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nadam se da ce Kodro biti spreman za Siroki, valjda nije neka ozbiljna povreda...
Dosta bod , sad u srijedu nek izginu na terenu !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Borg je napisao/la:
Vidi Vahe i face ko da su mu tutu s kakicom dali da drži![]()
![]()
![]()
A vidi u Ante face...ono ...a jesam ti ga suknooo!
Ta ce bola Ante suknuti, jest mu glava za sukanja 
Support Velez, It's logical! ★
Svaka cast za bod ... Odbrana nam je izgleda dobra ove sezone.
Mora se odati pocast Zalizanom kako je on to poslozio.
Ma nema sve ovo mi daje neke obrise kulturne ekipe gdje vlada red i profesionalizam. Napokon !
Mora se odati pocast Zalizanom kako je on to poslozio.
Ma nema sve ovo mi daje neke obrise kulturne ekipe gdje vlada red i profesionalizam. Napokon !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bola zadnjih 5 utakmica smo 4 igrali na strani i nismo izgubili. Ja ne znam da postoji iko ziv u Mostaru da to pamti 
Support Velez, It's logical! ★
Mont0 je napisao/la:Bola zadnjih 5 utakmica smo 4 igrali na strani i nismo izgubili. Ja ne znam da postoji iko ziv u Mostaru da to pamti
Postoji moj Ćaća,on pamti taj niz prije 90ih godina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.