šta se ti smiješ koji ****, neki dan si ti pisso kako ćeš s poznanicima doć i neke planove prezentirat, što je jedno 9X smiješnijeBrcanskamalta je napisao/la:Kinezi...![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta je smjesnije,po cemu...Imas milion primjera gdje su navijaci preuzeli klub,i rade ljudi bolje i transparentnije,od bilo koje uprave...S obzirom kakav nam je statut,nije ni nemoguce,zasto je smijesno.Penaltiky je napisao/la:šta se ti smiješ koji ****, neki dan si ti pisso kako ćeš s poznanicima doć i neke planove prezentirat, što je jedno 9X smiješnijeBrcanskamalta je napisao/la:Kinezi...![]()
A trenutno se smijem jer mi izgleda nevjerovatno da su neki bogati milioneri iz kine,dosli bas u BiH i bas u Slobodu...Ne mora znaciti da nije istina,nisam to ni rekao,ali mi smijesno...Sta je istina vidjecemo,ali nesto mi se ne da da vjerujem Husari i njegovim skrabotinama...oprosti..Evo ovako ce to njima Husara i Jasmin da docaraju.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Da ovim kinezima nije azemica veza za Slobodu,sjecamo se svi prica kako je azemica u Kini uzeo bruku para na Slobodi
haman i kinezi zele lagan kes da okrenu.. kako glupa prica da zele ulozit 10 miliona u prvoj transi u Slobodi,kako prenosi spo.rt 1

haman i kinezi zele lagan kes da okrenu.. kako glupa prica da zele ulozit 10 miliona u prvoj transi u Slobodi,kako prenosi spo.rt 1

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Kinezi hoce samo radi stadiona! Odbijte zuti u skokovima. Tusanj nikada pasti nece, jer tu smo se nekada igrali. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bas da vidim ko je taj sto hoce klub bez stadiona,a i stadion na kojem se igra je cat -5...
Kako ce rjesiti problem stadiona bas me zanima.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Probisvjet
- Kontakt:
Stadion nece pasti Kinezcima u ruke. Neda Seco.Brcanskamalta je napisao/la:Bas da vidim ko je taj sto hoce klub bez stadiona,a i stadion na kojem se igra je cat -5...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Penaltiky je napisao/la:šta se ti smiješ koji ****, neki dan si ti pisso kako ćeš s poznanicima doć i neke planove prezentirat, što je jedno 9X smiješnijeBrcanskamalta je napisao/la:Kinezi...![]()

Sto se investitora bilo kakvih tice, mozemo zavrsiti kao Celik gdje ti turcin udje u klub i opet za kifle nemas a sutra te moze ugasiti da hoce, a mozemo zavrsiti i kao Osijek npr gdje te digne iz mrtvih i lansira u Europu. Sve je do samog investitora, pregovarackog tima i ljudi koji budu vodili klub kada investitor udje. Tako nisam nuzno protiv investitora ali ne mogu reci ni da sam pod svaku cijenu za.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Dolaze sa drugog kontinenta da preuzmu klub,mracne sile su se nadvile nad Slobodom i Tusnjem,zbijte redove jace nego ikada 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vidite li vi da u svijetu sve milioneri drze klubove a sto to i mi ne bi dopustili,mi nikad stadiona necemo napraviti jer nemamo sredstava za takvo nesto a treba pustiti ljude koji imaju to nek rade,a klub nam je u dugovima da valja
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Cim sam procitao Admir Husaric, ne treba dalje, poznati kriminalac, zelenas, koji na svakom koraku sere za Slobodu, a ako vam ni to nije dovoljno onda se vratite i nadjite clanak od prije 2 godine na **** kada se svadjao sa nasim navijacima i govorio nema sta nije. Samo budala moze u ovo povjerovati i samo budala se moze za ovo nesto nadati.
Investitor da, investitor tipa Celika NE!
Investitor da, investitor tipa Celika NE!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dolaze zuti ljudi sa istoka i piti ce vodu sa Morave 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bez sprdanja,nije to doslo iz vedra neba,ako nije suplja naravno...ko su ti ljudi,cime se bave,sta su konkretno ponudili Slobodi....da li je vracanje poreznog duga,Azmirovog duga,ulaganje u Tusanj......mora se nesto znati,pa nije ovo Jasmina privatna prcija....valjda je klub svih nas..
Eto ga demant....
Eto ga demant....

Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 30 nov 2018, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
To je suplja, znaci mozes sad lagano preuzeti klub i donijeti mu blagostanje.Brcanskamalta je napisao/la:Bez sprdanja,nije to doslo iz vedra neba,ako nije suplja naravno...ko su ti ljudi,cime se bave,sta su konkretno ponudili Slobodi....da li je vracanje poreznog duga,Azmirovog duga,ulaganje u Tusanj......mora se nesto znati,pa nije ovo Jasmina privatna prcija....valjda je klub svih nas..
-
- Kontakt:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sto se ti sprdas sa tim....Osim sto pokusavas biti standardno glup i ironican.....Penaltiky je napisao/la:To je suplja, znaci mozes sad lagano preuzeti klub i donijeti mu blagostanje.Brcanskamalta je napisao/la:Bez sprdanja,nije to doslo iz vedra neba,ako nije suplja naravno...ko su ti ljudi,cime se bave,sta su konkretno ponudili Slobodi....da li je vracanje poreznog duga,Azmirovog duga,ulaganje u Tusanj......mora se nesto znati,pa nije ovo Jasmina privatna prcija....valjda je klub svih nas..
Na ovaj nacin kako se to radi sada,kada ti je sve servirano,ti trebas samo rasporediti pare,i glumiti predsjednika,i ti bi,tako priglup bio odlican predsjednik....
Malo se informises,pa vidis da Senad nije apsolutno nista imao sa transferom Darka,dapace,pokusao ga minirat u cilju da se ugradi na bilo koji nacin u isti....Nema on sposobnosti za ovo,a ja nemam finansije...jbg
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ma budi ti predsjednik, da ne prekidamo tradiciju Borata na čelu kluba 

Eto nek se kinezi slobodno vrate u svoj Japansviunapad1010 je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/2018/11/30/slob ... ti-kinezi/

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
EKSKLUZIVNO: Razgovor gradskog vrha sa investitorima (VIDEO).
-
- Kontakt:
Hahaha, sumiranoPenaltiky je napisao/la:Ma budi ti predsjednik, da ne prekidamo tradiciju Borata na čelu kluba

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Bio mi Doctor u posjeti, malo se vozali Tardisom do 2024, parkiramo se da pojedemo rekbu u Tušnju kad stadion neki staklen ogroman reko koji ****, kae doktor ne zna ni on šta je. Ja na wiki, naravno 3G mrežom jer nisu 4G jos uveli kad ono vidim ovo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.