Postao/la ultrasstyle_tz » 01 dec 2018, 11:35
danas je nama vrlo bitna utakmica. Pobjedom ovdje i uz eventualni remi ili poraz Goska sutra definitivno bi se odmaknuli od zone za opstanak i valjda bi 10 ili 11 bodova razlike bilo dovoljno da nas savez popusti u smislu da jedva cekaju priliku da nas gurnu u borbu za opstanak. Nisu oni odustali od te ideje jos, vjerujte mi.
Mi ako danas ne pobijedimo a Gosk pobijedi Radnika, to je 5 ili 6 bodova razlike, opet se namece prilika da se Sloboda gurne dole.
dolazi jedan nezgodan rival, sigurno jedna od najbolje poslozenih ekipa u PL, i jos sama po sebi nam ne lezi . Sudi Musa iz Citluka koji ce sigurno pokusati da pruzi ruku spasa GOSK-u.
danas moramo kapitalizirati ona 3 boda iz Bijeljine i mozda je i dobro sto nema navijaca jer je ocigledno da momci puno bolje igraju vani, kad igraju na rezultat i bez pritiska. Zalosno je, al da smo podrska-nismo, vise smo teret sa nasim **** majke od prve minute zato sto lopta ne ide naprijed ko u Barselone.
da se vratimo na protivnika, kad su nas prvi put dobili bili su zadnji, ali ko je gledao tu utakmicu vidio je da Mladosti nije ni blizu mjesto tu, sto se ove i pokazalo. Mi smo im okrenuli sezonu i usmjerili na pravi put , valjda ce i oni nama danas.
jos bi bolje bilo da smo poklopili i sudiju danas kao sto su oni u prvoj utakmici,mada smo bili toliko losi (najgora utakmica nakon Zvijezde) da im nije ni trebalo na kraju.
sve u svemu prevazna utakmica, ako pobijedis mozda te puste na miru da igras ostatak lige, a ako nas puste na miru mozda nesto i napravimo, jer se vidi da mozemo ( i sad smo trebali biti medju top 3). A ako izgubis, uz par drugih "Povoljnih" rezultata mozes sebi zakomplikovati zivot samo tako, i da ti se opet nataknu na ledja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!