FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slobodas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slobodas » 01 dec 2018, 14:46

2-1 lagano
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 01 dec 2018, 14:47

Sloboda stvarno skracuje zivot navijacima, ali je volimo. Ajmo momci jos malo !!
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 01 dec 2018, 14:48

[quote="Brcanskamalta"]Ne znam kako je izgledalo,ali ako Smajicu nemozes pogodit gol sa 5 metara,jbg[/quote

Zato se i nadavao golova ove sezone...
Zato ga i hoce englezi
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2018, 14:49

Asistencija Smajica za Njonja specijalno. :D

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 01 dec 2018, 14:50

Plodi vas Edis!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 dec 2018, 14:50

Je li kakav stream negdje bio?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 01 dec 2018, 14:53

Bravo

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 dec 2018, 14:54

Covjece 3. smo na tabeli hahahahahah, Nalica na ramenima nositi po gradu gdje god treba. Nadam se da ce se Opstina i Kanton malo potruditi da se ova ekipa nadogradi, da NALIC dovede koga ON hoce, a ne da mu se uvaljuju polovnjaci tipa Saida! Kakva polusezona, od ocaja, do sjaja, do ocaja do 3. mjesta i to sa kakvom ekipom. Svaka cast momci, od prvog do zadnjeg.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 01 dec 2018, 14:55

Vrhunski rezultat sa strasno ogranicenom ekipom, svaka cast momci svaka cast Nala.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 dec 2018, 14:59

Svaka cast momci. :clap: :clap:

Nala ma sta reći sa limitiranom ekipom ovaj rezultat, svaka čast majstore. :tokralju:

Volim te Slobodoooo!!! :bih: :bih:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 dec 2018, 15:04

Cestitke Smajicu i ekipi. Cestitke za mog druga Nalu. Treba ekipu pojacati brzinski i malo tehnicki. To ce Nala moci samo ako ga puste.
Jos jednom pohvala danas za Smajica. Izgleda da se boji navijaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 dec 2018, 15:04

Samo promjena statuta i privatni kapital da udje u klub !

Dosta je vise i ovih sto glume heroje Slobode,ne daju marke u klub,tako moze biti svako predsjednik kluba .

Nali svaka cast,samo me strah zimske pauze,ako mu ne ispune uslove,vec ima ponudu Zeljeznicara,sam covjek izjavi da hoce borbu za vrh i kvalitetne igrace,a ne suplju pricu i polovne igrace !

;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 01 dec 2018, 15:15

Cestitke Naliću i Igračima.Kakva je ekipa ovo je veliki uspjeh trenera Nalića.
Smajiću čestitam nula gola u ovoliko utakmica (19 kola) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
nadam se da ce doći par provjerenih igrača,umjesto ovih par prevara od igrača,naravno i pravi centarfor a ne ovaj dajdzin .
Elem kako god ja sam prezadovoljan osvojenim brojem poena sto bi kralj Nalić rekao i jos jednom mu skidam kapu!!Naklon do poda!
DRŽAVA TUZLA!!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 01 dec 2018, 15:27

Sta žuka hejteri? :)
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 dec 2018, 15:32

Jao,cuj hejteri... :D
Jedni cekaju poraz da ispljuju,drugi pobjedu da pocnu pisati saeee hejteri :crazy: :urnebes: ono sta je hejteri,kao da smo peterostruki prvaci :lol:

Dobro je da je pobjeda za kraj,ali znajte ima ovdje 5-6 igraca koji moraju napolje,i moramo dovesti jedno tri odlicna pojacanja,ako imamo cilj veci od opstanka....Ne zaboravite proljece moze krenuti naopako,gostujemo mislim dvije zaredom.....moramo se pojacati...i otarasiti skarta....A dokle god nema ni milimetra pomaka unutar kluba,bice kritike,jer ovakvo stanje obiti ce nam se od glavu,kada tada,kao i sa Husicem.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 dec 2018, 15:57

NjonjoVam je napisao/la:Cestitke Naliću i Igračima.Kakva je ekipa ovo je veliki uspjeh trenera Nalića.
Smajiću čestitam nula gola u ovoliko utakmica (19 kola) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
nadam se da ce doći par provjerenih igrača,umjesto ovih par prevara od igrača,naravno i pravi centarfor a ne ovaj dajdzin .
Elem kako god ja sam prezadovoljan osvojenim brojem poena sto bi kralj Nalić rekao i jos jednom mu skidam kapu!!Naklon do poda!
Pa Smajic nije centarfor uopste
Niko, niko, samo Sloboda

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 dec 2018, 16:05

Dva boda su nam ukradena na Grbavici,tri poraz protiv Zvijezde,barem bod da smo uzeli Sirokom,i dva smo izgubili protiv Sitija, to je braco moja 8 bodova,to je minimum. ..
Sa tim bodovima cvrsto bi drzali 3 mjesto i mozes misliti, bili u igri i za titulu....
A sa tim bodovima vec sada bi rjesili pola posla za evropu,u slucaju da i 4 vodi.....E yebem ti nas ....Steta. Ali eto dobro je trenutno rjesiti na pauzi stvari u klubu pojacat se pa sta nam bog da.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 dec 2018, 16:06

Ma njonjo na aparatima. Ne zna sta piše :rol:

Smajic je najbolji mladi igrac u ligi na svojoj poziciji. Samo ima peh da ga navijači mnogi pljuju zbog dajdze.

Kod Nale sigurno ne igra zbog toga što mu je dajdza preCjednik.

Momak je bio povrijeđen dugo a kada igra da ga se podrzi umjesto pljuje bio bi jos bolji sigurno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 dec 2018, 16:09

Brcanskamalta je napisao/la:Dva boda su nam ukradena na Grbavici,tri poraz protiv Zvijezde,barem bod da smo uzeli Sirokom,i dva smo izgubili protiv Sitija, to je braco moja 8 bodova,to je minimum. ..
Sa tim bodovima cvrsto bi drzali 3 mjesto i mozes misliti, bili u igri i za titulu....
A sa tim bodovima vec sada bi rjesili pola posla za evropu,u slucaju da i 4 vodi.....E yebem ti nas ....Steta. Ali eto dobro je trenutno rjesiti na pauzi stvari u klubu pojacat se pa sta nam bog da.
Zaboravio si krađu protiv pitara. To je veca krađa bila od one protiv zeljescara. Vjerovatno bi uzeli 3 boda a bod sigurno da je priznat cist gol Smajića a i onaj ofsajd Barabana. Tu smo najvise pokradeni pa onda protiv melje i mujic iz banovica protiv sloge.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 dec 2018, 16:58

ovo vec prelazi granice dobrog ukusa i vidi se da je pojedinca il Senad il Smajic negdje licno zajebo

pa malac je danas poslije Barabana najbolji igrac bio. Samo nece lopta u go, prvo stativa, a drugo jel ko vidio onaj sut glavom, nema veze sto je 6-7 metara gadjao je jedino gdje golmana nema i ode pored gola, nemamo ni srece jbg

i trece pa dijete je donijelo 3 boda danas. Ovo je njegov go, sa onakvim djuturumima na ledjima , sa uz Acu dva mozda najjaca stopera u ligi na ledjima, onako primit loptu zagradit i odlozit Mesi ko na tanjiru.

pa da mi je vidjet koje jos dijete od 19 godina u ligi moze ono

fakat smo mi idioti malo je rec
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.