DANTES je napisao/la:parni?samo_lijevo je napisao/la:sve me boli. Ko da me valjak pregazio.
parni više ni faking surdulicu nemoRe da pregazi
Večeras na terminu igrao jedan Peruanac, mada meni više liči na Japanca
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
DANTES je napisao/la:parni?samo_lijevo je napisao/la:sve me boli. Ko da me valjak pregazio.
uschtipak je napisao/la: E sad bi valjalo zauzeti mjesto na Cumuriji za kupovinu kupona.
Nista novo za Mostar sto se tice saobracaja.zizu1991 je napisao/la:Kakva je situacija tamo? Ovamo u Starmo poprilično zabrinjavajuća, bar za mene. U ovom trenutku kiša pada jako, i velike količine vode se pojavljuju po glavnim cestama i pritom zadržavaju uz nadiranje novih količina. Saobraćaj je u kolapsu.
Oho ho, koga to moje oci vide?pride_of_merseyside je napisao/la: Hajd' sa mnom.
![]()
Pomalo. Pregurala se ova noć. Sreća nemam još dugo.uschtipak je napisao/la:Ima li pospanosti?
Je li mi B.S. jos neudata? Razmisljam da se vratim na Fb nakon mjesec i pol da pokusam nestoBelmin6 je napisao/la:Eo me u nocnoj, gdje je zapelo ?Marsal je napisao/la:Ima li gdje onog Belmina, treba mi?
Ionako mi bukvalno nikada nije uključenakisarajevo92 je napisao/la:promijenili zvuk chata na facebookuosjecam se kao da sam na kasi u Konzumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.