Poceo se sam sa sobom dopisivati. Koji bolesnik jbt.simidobar je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Gdje si emire stara varalico, prodao se za veceru... Ne vrijedi tvoj post dok ne spomenes da si ratovaoemir79 je napisao/la:Poceo se sam sa sobom dopisivati. Koji bolesnik jbt.simidobar je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Sto ti bolan ne bio ovo sve treba?16022019 je napisao/la:Gdje si emire stara varalico, prodao se za veceru... Ne vrijedi tvoj post dok ne spomenes da si ratovaoemir79 je napisao/la:Poceo se sam sa sobom dopisivati. Koji bolesnik jbt.simidobar je napisao/la:![]()
![]()
![]()
16022019 je napisao/la:Gdje si emire stara varalico, prodao se za veceru... Ne vrijedi tvoj post dok ne spomenes da si ratovaoemir79 je napisao/la:Poceo se sam sa sobom dopisivati. Koji bolesnik jbt.simidobar je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kakvom ratu jbt.?16022019 je napisao/la:A sto to bolan tebe zanima sta meni ili nekome treba... Daj malo o ratu bolan pusti teske teme.
Jos za moderatora dvokoraka,sariela i dokoljenka i rat moze da pocneOsim13 je napisao/la:Stara rinaka moderator![]()
![]()
![]()
Dodaj još i avenijusamoposteno je napisao/la:Jos za moderatora dvokoraka,sariela i dokoljenka i rat moze da pocneOsim13 je napisao/la:Stara rinaka moderator![]()
![]()
![]()
![]()
I ? Sve cekam nastavak...BosniaBoston je napisao/la:Najjace kad kazu oni gradska raja,mi doslje a njih 50% na forumu iz ZDK
Osim13 je napisao/la:Dodaj još i avenijusamoposteno je napisao/la:Jos za moderatora dvokoraka,sariela i dokoljenka i rat moze da pocneOsim13 je napisao/la:Stara rinaka moderator![]()
![]()
![]()
![]()
Pa upravo to isticu horde zlasimidobar je napisao/la:I ? Sve cekam nastavak...BosniaBoston je napisao/la:Najjace kad kazu oni gradska raja,mi doslje a njih 50% na forumu iz ZDK
Bas me interesuje kakvi to ljudi zive u ZDK.. Sta su to oni ?
Fakat ne kontam...
Ti si kao ponosan na mjesto rodjenja koje nisi birao a njih kao treba da bude stid radi istog..![]()
Jel moguce da su ti horde provalile na profil i napisale ovo ?BosniaBoston je napisao/la:Pa upravo to isticu horde zlasimidobar je napisao/la:I ? Sve cekam nastavak...BosniaBoston je napisao/la:Najjace kad kazu oni gradska raja,mi doslje a njih 50% na forumu iz ZDK
Bas me interesuje kakvi to ljudi zive u ZDK.. Sta su to oni ?
Fakat ne kontam...
Ti si kao ponosan na mjesto rodjenja koje nisi birao a njih kao treba da bude stid radi istog..![]()
samoposteno je napisao/la:Treba da se promjene moderatori za temu Sarajeva dokoljenko... Zelje tobe...Slobode prison....Celika dvokorak..Veleza staragarda....Olimpica osim13...i forum bi bio dosta interesantniji ali im dati sve ovlasti![]()
Tvoj potpis je rekao jedan namazanko koji je satro volio svoj klub a maltene sa 29 godina ga napustio skoro pa instantno nakon sticanja prava odlaska iz drzave(28 godina napunjenih).Za 10 utakmica zabio 1 gol,istjerali ga i on vam poceo ovu pricu prodavat jer je skontao da je bolje biti mahalska legenda neko neki tamo hamal u prosjecnim evropskim ekipama16022019 je napisao/la:Ali pod uslovom da promijenis nick jer dajes djeci losu poruku reklamirajuci osudjenog sportskog radnika i varalicu.
Yebo on usrefovcu u prkno.16022019 je napisao/la:Nemoj bolan zali se @kamuflazn da ga boli dupe odmah... Cim diras Janju odmah i njega udara u pileci mozak.WestTrebina je napisao/la:Usro taldzijo zenu sam ti kandzijo
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 14 gostiju.