Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Analitico
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Analitico » 10 feb 2011, 13:38

melanholicar je napisao/la:
Analitico je napisao/la:Kaze da je sinoc navio sat da gleda tekmu, probudio se ali mu par puta crknuo link za pracenje a na kraju mu se shebala i centralna jedinica..Moli da mu neko posalje snimak da pogleda danas nakon treninga....

Eto to je Dzeko javio, cuo sam se sa njim...
Nije ti spominjao svoj kraj,prve kopačke sa 22 krampona,staru majku koja obožava da pravi boraniju,komšije koje nijednog trenutka nisu sumnjale da će postat neko, i da da slučajno nije pitao šta narod koji voli reprezentaciju misli o tome što on već dugo ne mijenja frizuru?
ma znamo se ja i on dugo, znam ja dosta o njemu, javi se ako te sta zanima, rado cu ti ispricati price o njemu...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 feb 2011, 14:55

Susic je sinoc i ovih dana (nadat se) najvise naucio. NIKOGA ama bas NIKOGA nesmije ostavljat bez razloga na postedi. Sve treb agledati istim ocima. Ili sve ili nikog. Licno mene zaboli kita za Dzekin MC, jer je on sinoc ostavio na cjedilu ratnike u rovu tj. Atlanti. Sto kratko znaci izdaja. Svi vi dobro znate kako ja ne dam na dijamanta, ali on il ce morat to smece od MC navic na nasu repku i na drzavni dres il nek ide u drugi klub u kojem nece biti ekser u svlacionici koji se savija samo zato sto je ukovan u Englesku dasku. Mi smo bili uskraceni za njegovu pomoc a Mexiko nije za Cicarita. Naravno da ne okrivljujem ni u snu samog Dzeku ali trebo bi nas Pape nec koju pametnu recenicu kad ga pozove Mancini i slicni da ih otjera u 3pm. Jer nama dijamant netreba s Bjelorusijom vec nam treba s Mexikom. Inace ako bude tako - neznam na sta ce nam izgledati reprezentcaija. Nikad neces znat ko hoce, a ko nece. Zato se nadam da je Pape naucio mnogo - NIKOME AMA BAS NIKOME NEMA POSTEDE .....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 feb 2011, 17:04

Samo cekam da ga vidim protiv Rumunije, kad se vrati iz najjace lige na svijetu. Edin je igrac koji jos nije dosegao svoj maksimum i u ovoj ligi ce mnogo da napreduje. Bice za 100 posto jaci, okrentiji i izdrzljiviji nego prosle godine sigurno. Samo da ga povrede zaobidju. Odbrambeni igraci Rumunije mu nece moci parirati.
Sport je lijek za tijelo i duh.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 17:13

storm_raider je napisao/la:Samo cekam da ga vidim protiv Rumunije, kad se vrati iz najjace lige na svijetu. Edin je igrac koji jos nije dosegao svoj maksimum i u ovoj ligi ce mnogo da napreduje. Bice za 100 posto jaci, okrentiji i izdrzljiviji nego prosle godine sigurno. Samo da ga povrede zaobidju. Odbrambeni igraci Rumunije mu nece moci parirati.
Da nisi malo presubjektivan?Sve je to ok,svi mi njega volimo,svi smo svjesni da imamo špica kakvog odavno nismo imali,ali isto tako realno je da on fizički ne može biti 100% jači,max kojim on može pojačati igru u duelu je nekih 10-15%.Onda isto tako nemoj podcjenjivati rumunske odbrambene igrače jer ipak se radi o igračima koji igraju u najjačim ligama svijeta,nadam se da si prije pisanja ovog posta čuo za Radua,Chivua,Rata,Tamasa?!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 feb 2011, 17:17

storm_raider je napisao/la:Samo cekam da ga vidim protiv Rumunije, kad se vrati iz najjace lige na svijetu. Edin je igrac koji jos nije dosegao svoj maksimum i u ovoj ligi ce mnogo da napreduje. Bice za 100 posto jaci, okrentiji i izdrzljiviji nego prosle godine sigurno. Samo da ga povrede zaobidju. Odbrambeni igraci Rumunije mu nece moci parirati.
Da nisi malo presubjektivan?Sve je to ok,svi mi njega volimo,svi smo svjesni da imamo špica kakvog odavno nismo imali,ali isto tako realno je da on fizički ne može biti 100% jači,max kojim on može pojačati igru u duelu je nekih 10-15%.Onda isto tako nemoj podcjenjivati rumunske odbrambene igrače jer ipak se radi o igračima koji igraju u najjačim ligama svijeta,nadam se da si prije pisanja ovog posta čuo za Radua,Chivua,Rata,Tamasa?!
Ti pobrojani rumuni nisu ni do koljena Dzeki

PS: jel ti uopste spavas od kako si se registrovao na ovaj forum??? :lol: :lol:
RIP SALE VILENJAK

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 17:19

noćas se slabo spavalo jbg gledala se tekma,al ponavljam ti ne možeš potcjenjivat sve protivnike naše reprezentacije,jer jbg realno Rumuni su u proteklih 15 godina daleko uspješniji,za razliku od nas,druga je stvar što smo mi po imenima trenutno jači od njih,ali odbrana im je jača strana! ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2011, 17:23

352. poruke za dva dana... ovo ni Haris i ja nismo uspjeli :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 feb 2011, 17:23

melanholicar je napisao/la:noćas se slabo spavalo jbg gledala se tekma,al ponavljam ti ne možeš potcjenjivat sve protivnike naše reprezentacije,jer jbg realno Rumuni su u proteklih 15 godina daleko uspješniji,za razliku od nas,druga je stvar što smo mi po imenima trenutno jači od njih,ali odbrana im je jača strana! ;)
Ista stvar sa Meksikancima... Odbrana im je bila jaca od nase. Iako je nas napad bio daleko jaci od njihovog, izgubili smo...

Najgore je imati losu odbranu, a to je nas najveci problem... Imamo Mujdzu i Spahica i to je to... (Besic ce postati jako dobar!!)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 17:28

Pirke je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:noćas se slabo spavalo jbg gledala se tekma,al ponavljam ti ne možeš potcjenjivat sve protivnike naše reprezentacije,jer jbg realno Rumuni su u proteklih 15 godina daleko uspješniji,za razliku od nas,druga je stvar što smo mi po imenima trenutno jači od njih,ali odbrana im je jača strana! ;)
Ista stvar sa Meksikancima... Odbrana im je bila jaca od nase. Iako je nas napad bio daleko jaci od njihovog, izgubili smo...

Najgore je imati losu odbranu, a to je nas najveci problem... Imamo Mujdzu i Spahica i to je to... (Besic ce postati jako dobar!!)
Upravo to pokušavam i reći.Uz to ne treba zaboraviti da mi pripadamo slavenskoj grupi naroda a oni germanskoj.Mentaliteti su različiti,oni će i kod minusa od tri gola trčati do kraja,a ovi naši nažalost će jedva čekat kraj. Možda je nepotrebno praviti komparaciju koja se zasniva na snazi,al opet u tom segmentu smo iza Rumuna,iako smo tehnički daleko bolja selekcija,jednostavno da je bogdo ova utakmica sinoć poslužila da dobijemo jednog kvalitetnog štopera a da se ne radi o Spahiću,a umjesto toga nažalost dobili smo crveno svijetlo ispred šesnaesterca za koje su vjerovatno i Rumuni jutros oko 6 sati saznali.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 10 feb 2011, 20:40

Pirke je napisao/la: Ista stvar sa Meksikancima... Odbrana im je bila jaca od nase. Iako je nas napad bio daleko jaci od njihovog, izgubili smo...

Spahic - vec ide u godine
Mujdza je dobar
Besic izrasta u dobrog defanzivca
Pandza zna dobro odigrat
Mravac manje vise
Sanel solidan
Nadamo se Vranjesu,Bunozi,Kisi,Subasicu,Bicakcicu,Cocalicu,Kerli
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 feb 2011, 21:12

Upravo to pokušavam i reći.Uz to ne treba zaboraviti da mi pripadamo slavenskoj grupi naroda a oni germanskoj.Mentaliteti su različiti,oni će i kod minusa od tri gola trčati do kraja,a ovi naši nažalost će jedva čekat kraj. Možda je nepotrebno praviti komparaciju koja se zasniva na snazi,al opet u tom segmentu smo iza Rumuna,iako smo tehnički daleko bolja selekcija,jednostavno da je bogdo ova utakmica sinoć poslužila da dobijemo jednog kvalitetnog štopera a da se ne radi o Spahiću,a umjesto toga nažalost dobili smo crveno svijetlo ispred šesnaesterca za koje su vjerovatno i Rumuni jutros oko 6 sati saznali.
Rumuni il Meksikanci :o :shock:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 21:14

Rumuni il Meksikanci
Rumuni!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 feb 2011, 21:26

Rumuni =

slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 10 feb 2011, 21:31

STEVIE je napisao/la:Rumuni =

slika

:lol: :lol: :mrgreen:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 feb 2011, 21:37

Chivu je jeo i mnogo vece igrace od Dzeke, plus jos gdje su Radu, Tamas, Goian

tu su Rumuni trenutno i najstabilniji
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 feb 2011, 23:35

Yebo ga MC - falio nam je sinoc :cry: :cry: :cry: - koji nam je kur.c - SVIMA TREBA DA JE VAZNA SVAKA NASA TEKMA I NACIONALNI DRES...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 feb 2011, 23:52

Puma je napisao/la:
Chivu je jeo i mnogo vece igrace od Dzeke, plus jos gdje su Radu, Tamas, Goian

tu su Rumuni trenutno i najstabilniji
Jeo i Dzeko puno vece stopere od Chivua ;)
Ne potcjenjujem rumunsku odbranu i slazem se da im je to najbolji dio tima ali i mi imamo napadaca koji ce im zagorcat zivot
RIP SALE VILENJAK

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 feb 2011, 00:27

Ma yebo civua + 3 civua ? = ima da ih yedemo u Zenici i tacka.
zivi bili pa vidjeli - ;)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 11 feb 2011, 08:26

Rumuni il Meksikanci
Rumuni!
svasta ce co'ek ovdje procitat'... rumuni su jedan od romanskih naroda... pa ime im samo govori, sta su.....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 11 feb 2011, 08:50

neznam kako tako mozete pricat...cekajte da se dzeko uklopi u engleski stil..i taktiku city-a...ljudi moji NEPOSTOJI NI JEDAN STOPER NA SVIJETU KOJI MOZE CUVATI IGRACE TIPA DZEKE ILI IBRAHIMOVICA SVATITE JEDNOM....TO SU KRALJEVI SESNESTERCA..Nijedan igrac nemoze 90 minuta bit maksimalno koncentrisan..tako da aBd. iskreno se nadam da ce edin od sutra krenuti igrati onako kako smo i navikli od njega...a sto se tice rumuna sa onakvom igrom ko protiv mexica + edin dzeko = unistit cemo ih...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.