Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Fino ovo zavrsi, konto sam da cemo dobit kitu bez Ronalda, kad evo, 2-0, ocekujem Moratu prije 88-me minute 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Vrlo dobra tekma Madrida, moglo je biti vise golova u mrezi Racinga 1.polvr
Dobar Benzema, Marcelo je bio sebican jbg
Ocekujem u 2.polv Canalesa, pa cak i Moratu..
Dobar Benzema, Marcelo je bio sebican jbg
Ocekujem u 2.polv Canalesa, pa cak i Moratu..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Odlicna, odlicna igra. Nijedan igrac sto se napadackog dijela tice nije striktno vezan za poziciju, tako da smo cesto gledali Adebayora i Benzemu po stranama, a Ozil i Maria su takodjer dosta rotirali pozicije. Sve u svemu, dopadljiva igra, Ozil dominira i svakako je nas najbolji igrac u prvom poluvremenu, nema mu se sta zamjeriti. Mogli smo i vise da vodimo da Marcelo nije upropastio onu sansu kada mu je Maria proturio loptu iza ledja odbrane.
Nadam se da cemo ovu prednost zadrzati do kraja, rezultat nije bitan.
Nadam se da cemo ovu prednost zadrzati do kraja, rezultat nije bitan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
Casillas lagano odbranio penal, kao na treningu 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
VIse zasluga ima igrac Racinga koji je sutnuo kao moja prababa,bog da joj dusu prosti.Nail for Real je napisao/la:Casillas lagano odbranio penal, kao na treningu
MVP - Messi-Villa-Pedro
A kralju moj da je bacio Casillasa na drugu stranu svi bi rekli kako ga je trzn'o majstorski...losmi je napisao/la:VIse zasluga ima igrac Racinga koji je sutnuo kao moja prababa,bog da joj dusu prosti.Nail for Real je napisao/la:Casillas lagano odbranio penal, kao na treningu
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ma neumanjujem ja kvalitet Casillasa,svi znamo da je on najbolji golman na svetu al,ovaj penal se mogao dosta bolje izvesti.Toxicity je napisao/la:A kralju moj da je bacio Casillasa na drugu stranu svi bi rekli kako ga je trzn'o majstorski...losmi je napisao/la:VIse zasluga ima igrac Racinga koji je sutnuo kao moja prababa,bog da joj dusu prosti.Nail for Real je napisao/la:Casillas lagano odbranio penal, kao na treningu
MVP - Messi-Villa-Pedro
Aludiras na Ronaldov penal Malagilosmi je napisao/la: Ma neumanjujem ja kvalitet Casillasa,svi znamo da je on najbolji golman na svetu al,ovaj penal se mogao dosta bolje izvesti.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
1-2, 1-2, 1-2
1 - 3, 1 - 3, 1 - 3tm malta je napisao/la:1-2, 1-2, 1-2
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
1-3 Benzema

Necu pametovati pošto veci dio meča nisam gledao,ali raduje ova igra bez Ronalda...
i da
i da
Jesi zadovoljanNail for Real je napisao/la:Al' 'aj, posto ja nisam objektivan, ostavljam vas da se divite jednom jedinom-Karimu Benzemi![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kakva partija Benzeme i Ozila, svaka im cast. Sjajno smo igrali, mozda i najljepsu tekmu u gostima ove sezone. Ide ovo lijepo bez CR-a, Ozil na sebe mnogo toga preuzima. Samo onaj penal brate Adebayor je morao bolje izvesti. Iker kralj
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Koji qurac Adebayor puca penal
Xabi, Ozil o Di Maria( kad je raspolozen, strasan je, samo se prekrajem moze zausteviti, srusen jednu 7,8 puta najmanje , penal izborio).
Izmasili su puno sansi, ali ok kad imas prednost moze i dase masi, a ne kao prosle sedmice u La Caruni kad su imali pun qurac sansi i na 0 ostali, dosta 3 gola=3 boda, da je bio C.Ronaldo u igri, bila bi petarda najmanje
Sjajana tekma Benzeme, Ozila, Di Marie, puno su odradili Xabi i Grenero takodjer.

Xabi, Ozil o Di Maria( kad je raspolozen, strasan je, samo se prekrajem moze zausteviti, srusen jednu 7,8 puta najmanje , penal izborio).
Izmasili su puno sansi, ali ok kad imas prednost moze i dase masi, a ne kao prosle sedmice u La Caruni kad su imali pun qurac sansi i na 0 ostali, dosta 3 gola=3 boda, da je bio C.Ronaldo u igri, bila bi petarda najmanje
Sjajana tekma Benzeme, Ozila, Di Marie, puno su odradili Xabi i Grenero takodjer.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
@Raul_64, jesam
Ovakve partije hocu od njega 
Higuain dominira čovjek počeo trčat odmah se Benz prepao neka neka 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Opet perfekcija. Sjajna utakmica
Idemo dalje
Idemo dalje
Neda mi se sad trazit post da cemo veceras vidjet prvi put Real Madird kao tim, nevjerovatno koliko se isticu ostali igraci dok CR-a nema..
Svaka cast , Di Maria i Ozil prejaki.. Benzema utakmica sezone, gdje su strucnjaci sto govore da je Benz trom i da ne moze igrati van 16 m..
Svaka cast , Di Maria i Ozil prejaki.. Benzema utakmica sezone, gdje su strucnjaci sto govore da je Benz trom i da ne moze igrati van 16 m..
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa Benzema nije igrao krilo vec napadacaL_blancos je napisao/la:Neda mi se sad trazit post da cemo veceras vidjet prvi put Real Madird kao tim, nevjerovatno koliko se isticu ostali igraci dok CR-a nema..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.