FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 18 nov 2013, 18:04

vincenttan je napisao/la:al mi od lopovluka NI JEDNE TITULE NISMO UZELI... a vi tri... dal posteno ili ne, sud, neko nekad ce dokazatii i pokazati, ako nista ima neko gore ko sve vidi.... dok se ne dokaze ja kazem da su POŠTENE!!!!
Ti dečko imaš neka šizofrena cijepanja izgleda.
DRUG NEBI TI PUNCA

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 18 nov 2013, 18:04

champions1921 je napisao/la:@vincenttan

Penal nad Hodzicem na derbiju te desetine faulova za vas oko naseg sestesterca.. Bukvalno svaki kontakt je svirao..

Penal i crveni u istoj situaciji protiv Zrinjskog..

Gol iz ofsajda jucer protiv Slavije..

Bijeljina (al izgleda da ti nemas obraza to priznati)

Protiv Travnika dva crvena i penal..

Jeli ti dosta ili imas obraza i dalje prosipati nebuloze??
dakle, zadnji put oko ovoga
penal nad hodzicem ako je bio, ja cu ti navesti u derbijima jos 10 istih NESVIRANIH penala za sarajevo... za ono traziti penal je bas bezobrazluk...
oni faulovi oko 16 ko vama sto su tri sezone svirani dok ste zebu imali pa gadjali dvometrase i dobijali utakmice takko?
sta hoces reci za zrinjski i crveni savića?
protiv slavije jeste ofsajd i to nisam rekao nigdje da nisam, ali taj ofsajd nije dao prednost puzigaći za postizanje gola :)
bijeljina, TI MI DAJ SNIMAK GDJE SE VIDI DA GA NIJE UDARIO JA CU PRIZNATI DA NAMJESTAMO! a ja sve sto vidim su dva losa snimka gdje se NISTA ne viidi i izjavu todorovica koji se kune da ga je ovaj udario... (ponavlja, poslije ove odluke sudija je dopustio da se igraci radnika rade sta pozele)
oba penala čista kao suza protiv travnika, a crveni jošš regularniji...

I gdje ti onda vidis namjstanje ovdje....
necemo pominjati golove iz penala u 90+; pobjede a da ne postignete gol i crvene za protivnike iz proslih sezona, brzo ste zaboravili ... :)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 nov 2013, 18:10

Jadan ne bio ne pricam ni okakvom Savicu nego o vasoj skorasnjoj utakmici sa Zrinjskim kad je vas igrac odbranio rukom cist gol.. Sudija je po svim pravilima trebao pokazati na penal i poslati vaseg igraca u svlacionicu.. Kako se pravis lud to je za ne povjerovati :lol:

Protiv Slavije bio ofsajd- guranje
Na derbiju nije sviran penal-guranje

itd. itd.. Pitao si ja ti odgovorio.. Citavu godinu ste pricali o ofsajdu Adilovica u Zenici koji je bio 100 puta manje ocit od ovog protiv Slavije..

Ali nista to nije bitno posto vam ni guranje nece pomoci pa vam preporucujem da brojite Tanove milijarde dok ce se najtrofejniji BH klub pobrinuti za titule..

slika
BUDI ŽELJO !!!

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 18 nov 2013, 18:22

champions1921 je napisao/la:Jadan ne bio ne pricam ni okakvom Savicu nego o vasoj skorasnjoj utakmici sa Zrinjskim kad je vas igrac odbranio rukom cist gol.. Sudija je po svim pravilima trebao pokazati na penal i poslati vaseg igraca u svlacionicu.. Kako se pravis lud to je za ne povjerovati :lol:

Protiv Slavije bio ofsajd- guranje
Na derbiju nije sviran penal-guranje

itd. itd.. Pitao si ja ti odgovorio.. Citavu godinu ste pricali o ofsajdu Adilovica u Zenici koji je bio 100 puta manje ocit od ovog protiv Slavije..

Ali nista to nije bitno posto vam ni guranje nece pomoci pa vam preporucujem da brojite Tanove milijarde dok ce se najtrofejniji BH klub pobrinuti za titule..
e cuj ovaj ofajs od 20 cm gdje se igrac VRAĆA nazad je OČITIJI od igraca koji trci prema golu i ofsajdom stice prednost??? bravo momak :D
a skakic je stavio pistaljku u usta, ali je sacekao da vidi nastavak akcije jer je igrac isao prema praznom golu... da li bi svirao ili nebi, NE ZNA SE a jos uz to, lopta je bila JAKA I NAPUCANA i u sasvim u prirodnom polouaju u odnosu na tijelo... :)

armin i penal HAHAHHAAHAH

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 nov 2013, 18:43

Stavio je kitu u usta.. Kod penala nema prednosti al ocito da ti ne poznajes pravila fudbalske igre pa ne vrijedi dalje raspravljati.. A nad Arminom je bio skolski primjer penala, sad sto to tvoj mozak ne moze svariti to je za nekih drugih analiza..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 nov 2013, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2013, 18:45

Sljedece kolo smo mi 1. na tabeli a oni mogu da ga duvaju sa tanom,milionima,husrfeima a u maju ce sve da posalju u onu stvar i da ulijecu na teren.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 nov 2013, 19:00

champions1921 je napisao/la:Stavio je kitu u usta.. Kod penala nema prednosti al ocito da ti ne poznajes pravila fudbalske igre pa ne vrijedi dalje raspravljati.. A nad Arminom je bio skolski primjer penala, sad sto to tvoj mozak ne moze svariti to je za nekih drugih analiza..
Samo pogledaj snimak prvog gola na mecu FK Sarajevo 3:0 Slavija. Ocigledno da se radi o skretanju paznje. Igrac sa brojem 77, koji je ujedno i strijelac, bio je malo ispred zadnjeg igraca odbrane Slavija. Sudija je ovo morao da vidi, jer je bio tu na liniji. Televizija, dala jedva kakav insert toga, a jedino je ****.ba ostavio u svom prilogu malo da se nesto vidi o toga.. Smijesni ste ljudi, ali zaista smijesni...

Nasi vice-sampioncici...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 18 nov 2013, 19:01

Sretan rođendan našem Mladenu Zeljkoviću!

Hah krenulo nas sa ovim rodjendanima...Juce Ara danas Mladen..
Hah valjda ce alkohol izlapiti do tekme sa Vitezom haha :P
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2013, 19:04

Volio bi jednom pogledati utakmicu na nasoj televiziji a da pitar nije komentator. Ono sinoc sam pomislio da igra Bayern koliko je covjek sufiksa rekao tacno bi covjek pomislio pa to je klub aman zaman. Sa druge strane jedva da je nabrojao igrace slavije,koji su odlično odigrali do neregularnog 1. gola..

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 nov 2013, 19:05

Ama ljudi pustite ih s njihovim frustracijma i kompleksima. Hajmo se vratiti nama,pripremama za Vitez.Poslao sam danas mail na klub,s prijedlogom da se marketing kluba angazuje vise na pripremama za preostale dvije utakmice.
Hajmo i mi zaista pokusati pogurati,odavno klub od nas nije vidio neka finansijske fajde.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 18 nov 2013, 20:05

FKZ1921 je napisao/la:Ama ljudi pustite ih s njihovim frustracijma i kompleksima. Hajmo se vratiti nama,pripremama za Vitez.Poslao sam danas mail na klub,s prijedlogom da se marketing kluba angazuje vise na pripremama za preostale dvije utakmice.
Hajmo i mi zaista pokusati pogurati,odavno klub od nas nije vidio neka finansijske fajde.

Biće marketinga...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 nov 2013, 20:46

Sretan rođendan našoj stijeni !
slika

ON JE LUD, ON JE JAK !
Ja te volim, volim Željo..

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 18 nov 2013, 20:50

Sve najbolje Zelja :)
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 nov 2013, 20:54

Jesu navalili rodjendani ovih dana. :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 nov 2013, 20:57

corleone87 je napisao/la:Jesu navalili rodjendani ovih dana. :D
Namješteno sve :lol:
Ja te volim, volim Željo..

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 nov 2013, 21:12

gio10 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Jesu navalili rodjendani ovih dana. :D
Namješteno sve :lol:
Sredio Brko :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 18 nov 2013, 21:16

Samir mozda dodje na posudbu i u Zelju!
HSK Zrinjski Mostar.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 18 nov 2013, 21:22

Postao/la barbarez dana 16 nov 2013, 19:57
Mi smo sebi sami najveci konkurenti I protivnici.kakav siroki I ostali,alibevo.I sa ovakvim podmladjrnim timom imamo dobre sanse za nastavak extra serije.mene strah samo nas samih

Da se mi vratimo onome zbog čega i pratimo Želju a finansije ,i ostale stvari koje su vezane za funkcionisanje kluba ipak ostavimo upravi šta god ko od nas pojedinačno dobronamjerno ili zlonamjerno mislio o istoj.
Uze mi čovjek riječi iz usta.Upravo ovaj mladi,podmllađeni tim je naša najveća snaga ali svi zaboravljamo na "dječije" bolesti a one su neminovne.Jako oprezno sa Vitezom što zbog nas a što i zbog njihovog novog trenera.Čova je ipak vodio Hajduk i levat nije nikako.Borac će se naložiti uostalom kao i svi koji ovdje dolaze.
Hajmo napuniti Grbavicu a kalkulacije kako će igrati Široki,kone ili neko treći treba pomnižiti sa nulom.Sami sebi možemo najviše pomoći.Uostalom i cijelo proljeće je pred nama

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 nov 2013, 21:40

Zlajaaaa neka je sretan majstore! 8-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 nov 2013, 21:51

Postao/la super dana 05 nov 2013, 14:57

strpite se par dana samo da ovaj sledeci sastanak se zavrsi i cim ja budem saznao jel dogovoreno objavit cu javno ovdje....al stvar je jaca nego ovo kod pitara ....pozzz
_______________________________________________________________________________________________

i sta bi ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Zeljoo1921 i 26 gostiju.