BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ma nema nista od njega kazu vec duze vremena samo osjeti jednu stranu tijela eee Ivice sta ti bi

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ma nema nista od njega kazu vec duze vremena samo osjeti jednu stranu tijela eee Ivice sta ti bi
Bilo bi cudno da si shvatio,koliko si maloumandejavu je napisao/la:oni su ubacivali baklje u teren, a mi samo hranu i pice kmeeeeeeeeeeeeslay je napisao/la:A nije uzas kad nas pokradu pred 12 000 gledaoca, i to je ciljano doslo da se pokrade?
Nije uzas kad im se cist crveni protiv Zrinjskog ne svira?
Nije uzas kad sudija dobije suspenzija zato sto kurava nije slavila?
Hakala bar zna pjevat a Ivica ne zna ni da pricadejavu je napisao/la:Sta ocekujes od maloumne nejaci gdje je najveca legenda Hakala?svrakino1921 je napisao/la:Covjek im spasio Savez
Tesko bolestan isao na noge u Banja Luku i to sve zbog Saveza
I gledaj sad pljuvacine i hrakanja
![]()
Ma samo CT moze snimatisamoposteno je napisao/la:BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ma nema nista od njega kazu vec duze vremena samo osjeti jednu stranu tijela eee Ivice sta ti bi![]()
Kako saznaje spoptsport dobio je ponudu da snimi film gremlini 4
I CT izbaci fail kad ga uslikaBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ma samo CT moze snimatisamoposteno je napisao/la:BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ma nema nista od njega kazu vec duze vremena samo osjeti jednu stranu tijela eee Ivice sta ti bi![]()
Kako saznaje spoptsport dobio je ponudu da snimi film gremlini 4
covjek je bolestan
Njemu svaka cast odma poslije konferencije se vratio i branio zemlju i zato ce ostati vjecna legenda16022019 je napisao/la:Zasto odmah na pocetku nije pravio konferencije nego par mjeseci poslijeeeeee ....
Ja sam da svaki grad, mjesna zajednica selo i zaseok makar jednu ulicu po njemu nazovusamoposteno je napisao/la:Njemu svaka cast odma poslije konferencije se vratio i branio zemlju i zato ce ostati vjecna legenda16022019 je napisao/la:Zasto odmah na pocetku nije pravio konferencije nego par mjeseci poslijeeeeee ....
Mojne se provaljivati inicijativa ne znaci i automatski da ima tako da sto ovi d.bilni novinari sa sportduplo.ba napisu ne moras odmah uzimati za gotovo. Na kraju i da ima puca mi k.rac i za njim i za njegovim ulicama nebitan lik totalno zivjeo ti menisvrakino1921 je napisao/la:Nema potrebe
On to sve ima u Japanu i Austriji
I ti napustio rupicu ili ti anus 1:2najrodjeniji je napisao/la:Černobilci na haparatima
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:I ti napustio rupicu ili ti anus 1:2najrodjeniji je napisao/la:Černobilci na haparatima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.