FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2018, 13:24

harry_90 je napisao/la:Jel ovaj Ibrahimovic sto ga jucer dovedose zelja Nalica ili mu se mijesaju u posao ?

Moze li neka statistika ovog igraca,znamo da je prije 2-3 godine igrao dobro u Slogi,gdje je nastavio karijeru,minutaza i ostali podaci ?
Sta sad to nije dobar ni on?

Kakva to pitanja postavljas kao da spavamo u krevetu sa Nalicem. :urnebes:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 dec 2018, 13:30

Ma ne znam sto mu odgovarate, tip lika koji do podne mrzi sebe a od podne sve oko sebe i tako svaki dan. Da Ronalda dovedemo rekao bi da je star i istrosen poslije Reala I Juventusa, da je dosao samo da nam uzme pare i potegao bi pitanje zasto uopste Mujkanovic dovodi igrace ako je u ostavci.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 14 dec 2018, 13:31

Uz to lik ne ide na utakmice, samo ga ignorisite.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 dec 2018, 13:33

tuzlak1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jel ovaj Ibrahimovic sto ga jucer dovedose zelja Nalica ili mu se mijesaju u posao ?

Moze li neka statistika ovog igraca,znamo da je prije 2-3 godine igrao dobro u Slogi,gdje je nastavio karijeru,minutaza i ostali podaci ?
Sta sad to nije dobar ni on?

Kakva to pitanja postavljas kao da spavamo u krevetu sa Nalicem. :urnebes:
Ne znam jel dobar dok ne vidim statistiku,ako mozes da mi je pokazes ?!

Bio je ovdje neko postavio njegove zelje,ali ne mogu da ga nadjem,vjerovatno ima i ovaj golgeter od prije 2-3 godine dok je igrao za Slogu :kafa:

Sariel1987 je napisao/la:drug ba znas i sam sve ne moras nas jos i ti zajebavat :lol:
Samo me zanima da li je on zelja Nalica ili nekih drugih :kafa:

@Madal i @ Skojevska

Jel to zabranjeno pitat za statistiku igraca koji dolazi u klub ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2018, 13:37

Nema to veze realno (statistike, nastupi) dok ga ne vidimo da igra. Kod nas se uvijek onaj ko je najvise navikan lose pokaze, a onaj ko nije bio ni u planu bude najvece pojacanje. Iz doba Sloge ga pamtimo kao nekog ko nam je bio zelja i ko je bio mozda u 10ak najboljih mladih igraca u BIH.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 13:43

Madal je napisao/la:Ma ne znam sto mu odgovarate, tip lika koji do podne mrzi sebe a od podne sve oko sebe i tako svaki dan. Da Ronalda dovedemo rekao bi da je star i istrosen poslije Reala I Juventusa, da je dosao samo da nam uzme pare i potegao bi pitanje zasto uopste Mujkanovic dovodi igrace ako je u ostavci.
pa fakat zasto dovodi ako je u ostavci?
i to drugi put?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2018, 13:45

Nije usvojena, od ovih koji ga kritikuju, a clanovi su skupstine i UO bili ili su za ovu decembarsku nece biti nista spremljeno. Biti ce zavrsena za sat vremena, sjesti ce u zadnje redove i nece niko nista reci. A i svi vjerovatno kontaju da nisu dovoljno namazani da vode Slobodu pa je bolje ovako iz prikrajka.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 dec 2018, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 dec 2018, 13:45

Sariel1987 je napisao/la:
Madal je napisao/la:Ma ne znam sto mu odgovarate, tip lika koji do podne mrzi sebe a od podne sve oko sebe i tako svaki dan. Da Ronalda dovedemo rekao bi da je star i istrosen poslije Reala I Juventusa, da je dosao samo da nam uzme pare i potegao bi pitanje zasto uopste Mujkanovic dovodi igrace ako je u ostavci.
pa fakat zasto dovodi ako je u ostavci?
i to drugi put?
Ma daj :lol: Jel' de bolje da ne dovodi. Ljakse obicni, vidi mu glave, sta ima dovoditi igrace ako je u ostavci
-Beogradski sindikat

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 13:50

Madal je napisao/la: Ma daj :lol: Jel' de bolje da ne dovodi. Ljakse obicni, vidi mu glave, sta ima dovoditi igrace ako je u ostavci
e brate sad me vec vuces za jezik. itekako je bitno sto.
i da je ljakse ali da radi u korist i u svrhu napretka kluba ja ne bih imamo nista protiv.
a ne mislim tako. razlika u misljenju, slozices se moje pravo.
vrijeme ce kazati ko je bio u pravu.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 dec 2018, 13:55

Sariel1987 je napisao/la:
Madal je napisao/la: Ma daj :lol: Jel' de bolje da ne dovodi. Ljakse obicni, vidi mu glave, sta ima dovoditi igrace ako je u ostavci
e brate sad me vec vuces za jezik. itekako je bitno sto.
i da je ljakse ali da radi u korist i u svrhu napretka kluba ja ne bih imamo nista protiv.
a ne mislim tako. razlika u misljenju, slozices se moje pravo.
vrijeme ce kazati ko je bio u pravu.
Pa ne znam konkretno gdje se razilazimo u misljenju osim sto ne pljujem jer dovodi igrace dok je pod ostavkom? Mislim ok sve i nepodrzavati Senada i njegove ostavke itd itd ali pljuvati jer dovodi igrace pod ostavkom a nije odje.bao klub i rekao nisam ja vise predsjednik, samo se ceka skupstina da potvrdi, vi dalje kako cete, sta cete, snalazite se... mislim daj. Jedan nam je predsjednik vec takvo nesto uradio i dok se ugasili nismo.
Treba sad da ostavi klub i da klub ne postoji i ne funkcionise do skupstine koja bi usvojila njegovu ostavku a Bog zna ko bi nas preuzeo na skupstini i bi li nas iko preuzeo uopste, da vi ne bi pljuvali? Dakle to je konkretno ispravna odluka i rjesenje ove situacije?
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 14 dec 2018, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2018, 13:55

Husaric pljuje po FB i Ibrahimovica. Jasno je sve..

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 13:58

jedno ne iskljucuje drugo.
znaci husaric moze biti supak, ali i neke stvari ubost.
sto opet implicira da...

madal druze ko mi?
jel ja? ja sve sto mislim da je u intresu slobode naravno da cu kritikovat a ne pljuvat, kad vec ne postoji javna kritika i analiza rada uz transparentnost.
osim u slucajevima kad klubu ne godi da budu potpuno otvoreni u iznosenju nekih detalja koji nisu za javnost.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 14 dec 2018, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2018, 13:59

Sariel1987 je napisao/la:jedno ne iskljucuje drugo.
znaci husaric moze biti supak, ali i neke stvari ubost.
sto opet implicira da...
Moze da samo unese nemir kod nas, a nakon nemira ni uprave niti sta. Znaci samo debelu stetu. Svakako sam ovdje na strani Mujkanovica i Faraona jer druge nemamo.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 14 dec 2018, 14:00

Husaric spasioc Slobode, manite se Husare lopova ljudi dragi zar iko moze pomislit da on ima ciste namjere.
Sto ne vodi kineze u Srebrenik ili Bihac...
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 dec 2018, 14:02

Sariel1987 je napisao/la:sta li zlajci misli o svemu ovome? :D
Reci prijatelju, na šta konkretno misliš!?
tuzlanska Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 14:03

prica nam sve vise lici na misketovce..
ako ode senad gaismo se jer nema ko. ne slazem se.bilo je problema i prije ako se sjecate pa smo opet tu.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 14:04

zlajci je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:sta li zlajci misli o svemu ovome? :D
Reci prijatelju, na šta konkretno misliš!?
pa na trenutnu situaciju u i oko kluba.skupstinu,ostavku senada,povlacenje iste, husaru i kineze, ove price o dovodjenju igraca, i tako standardne bure oko slobode... :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 dec 2018, 14:05

Ali posto me nikad niko nije demantovao,vec vjeciti odgovor je bio ,ma pusti ga mrzi sam sebe,ne ide na utakmice,sta on zna bla bla.. od kontratuzbi protiv nekih igraca,sukoba sa clanovima UO,pisanja pozajmica,dovodjenje sumnjivih igraca koji nisu Bog zna sta pokazali,onda pustanje Pirica i Ordagica za dzabe u Sloveniju i Norvesku,Krpica,pa onda kada nam je sportski direktor viber navukao poreznu upravu za vrat,radi sumnjivih ugovora Husica sa igracima,bas me zanima kakve one sastavljaju i na ostala moja mnogobrojna pitanja dobijes odgovor ne ides na tekme itd ,bas kao maloprije kada sam trazio statistiku za Ibrahimovica sto ga jucer dovedose dobijes isti odgovor,sutra kada bi Nalic rekao nesto negativno ,ovdje bi ga pljuvali pojedinci :lol:

Valjda treba slusati zelje trenera ,a ne radit po svom,ali eto ovdje na ovoj temi i misljenju nekih sta ima trener biti ukljucen,nek dovodi koga hoce :lol:

Kad tad ce sve isplivati u javnost,pa cemo vidjet ko je na kraju bio upravu !

Malo se povlacim sa ove teme dok ne dodju bolji dani za klub i kada bude normalnih sagovornika :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2018, 14:10

Jel to Nalic negdje rekao da nece Ibrahimovica? :D

Problem tvoj je sto si panicar, de se malo smiri i dodji na utakmice na proljece. Bez navijaca nema nista, imamo dobrog trenera, imati cemo dobru ekipu i ganjati Evropu. Navijaci moraju malo pogurati jer samo 2 godine sabotiraju.

Ti sebi zamislio neku verziju i drzis se nje. Kao eto Senad kriv za Krpica nije Krpic? Ordagic besplatno otisao, a nece da se proda? Pirica Husaric odveo, eto sad ko kriv Senad? Kriv Azmir koji mu nije zelio dati ugovor, a Husaric na isti fazon odveo od Mesanovica pa do Hajdarevica niz perspektivnih igraca.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 dec 2018, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 14:14

ajde ba ne prozivajte covjeka za utakmice, kao prvo na gostovanja svakako skoro niko i ne ide, a i na domacim navija se al iz kopa, ostalo su sve kospicari, galadmzije i glasniji na momente simpatizeri.sto nemam nista protiv, svako svoje najbolje zna, al kad vec prozivate.
da me ne bi pogresno shvatili svak ko dodje bar i na domacu s obzirm na stanje generalno u domacem fudbalu, postovanje, svakako nema puno bolesnika u ligi :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 9 gostiju.