FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 17 dec 2010, 18:20

Zdena04 je napisao/la:Je li ovo sa Luiz Gustavom već sigurno? Ako je tako, čestitam na odličnom transferu.
Nije još sicher (vjerovatno se malo lome oko cijene), ali taj transfer ne bi trebao doći u pitanje.

Pa gdje si ti? Hajd' sa Schalke-ovim pobjedama da se vrneš nazaj. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 18:22

Cestitam NAM za potpisivanje Gustava :D a i zelja mi se ispunila da dobijemo Inter da im pokazemo ko je gazda :D Ne sumnjam u prolaz ni najmanje ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 dec 2010, 18:35

Mnogi su zeljeli Inter i dobili su ga. Moja zelja je bila neki slabiju klub tipa Marseille, ali kako je tako je. Uglavnom, sanse imamo i prva utakmica koja se igra u Italiji pruza vecu mogucnost prolaska medju 8 najboljih.
OSVETA JE SLATKA! :P

Sto se tice Gustava, po meni ako je vec rijeseno odlican transfer. Momak je izraziti allround igrac, sa vrlo dobrom tehnikom i izrazenom brzinom. Vrlo zahvalan igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 dec 2010, 18:37

Činjenica je da Bayern pobijeđuje ali nemaju Totalno IGRU !
Igraju ko' **** ! a pobijeđuju (Samo Allah zna kako) ako vam se Robben vrati u formu koju je imo prosle godine dobiajte Inter s po' muke 8-)
btw: Jedan dobar štoper je neizbjezan u Januaru !

Sretno !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 dec 2010, 19:18

Prilika za osvetu sto vec naredne sezone nemoamo to cetvrto mjesto, i prilika da se osvijetli obraz Njemackog fudbala. Siguran sam da ce cijela Bundesliga biti uz Bayern i da svi ocekuju prolaz. U 1/8 finala LP nema lahkih protivnika i ukoliko zelis uspjeh moras igrati protiv svakoga. Inter nije ista ekipa od prosle godine, ne pamtim da su ove sezone izasli kao pobjednici protiv iole kvalitetnije ekipe ili ekipe koja je u rangu s njima. Jedino sto su Tottenham dobili na San Siru.

Takodjer velike cestitike na ostvarenom transferu Luiza Gustava i siguran sam da ce zajedno s Schweinsteigerom ciniti jedan odlican tandem u veznom redu Bayerna. Nadam se da ce i u Bayernu pokazati svoj kvalitet jer nije isto igrati u Hoffenheimu i Bayernu, i mnogi igraci prije njega nisu uspjeli.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 19:33

L. gustavo još nije kupljen...sačekajte malo sa čestitkama... ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 dec 2010, 20:23

Lično sam i ja navijao za Inter (čisto iz osvetničkih razloga), ali sam uvijek imao jedan faktor koji mi nije dao mira za izbor Intera. To je Benitez. Čovjek koliko god bio podcjenjivan i omalovažavan, on je najbolji u knock-out fazi, za takvo nešto je ekspert. Sjetite se samo sezone kad je Liverpool osvojio LP-e, u grupnoj su fazi katastrofično loši bili. Iako stavljam na stranu LvG iskustvo i dobar nos za ovakve utakmice, ne treba zaboraviti i da je Benitez stari lisac...

Omer kaže da je bio za nekog slabijeg protivnika. Ja kažem da je trebao neki jači, jer je bitno napraviti pobjednički mentalitet odmah na startu, a ne graditi ga na nekim lažnim osvovama (tipa da smo izvukli Kopenhagen ili nekog sličnog).

I još jedna zanimljiva informacija, 4 sata nakon izvlačenja, već je 60 000 karata prodano za domaću utakmicu protiv Intera :D :D :D Šečo, požuri sa tom nagradnom igrom pa da i ja jednu kartu ufatim od onog kusura što je ostalo 8-)

Suma sumarum: 2 mjeseca su dug period i sve je moguće, ali ja stojim iza crveno-bijele revolucije ;)
Sent from my Philips Smart TV.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 dec 2010, 21:55

vuvu_zzz je napisao/la:Inter sa i bez Mou-a nije isti, ok, slazem se
a jel odbrana na celu sa Demichelisom i Van bbuytenom ista :lol:
najjsmjesnija odbrana od svih ekipa u ligi prvaka
Lucio 8-) sjecate se njega :mrgreen:
na te igrace mozes komotno zaboravit i zahvalit van Buytenu na onom finalu ;)
nemate vi pojma koje ponizenje ima da dozivite :)
vuvu_zzz je napisao/la:Lucio 8-) sjecate se njega :mrgreen:
Da,mi smo od njega napravili igracem :)

Omerbavarac je napisao/la:Mnogi su zeljeli Inter i dobili su ga. Moja zelja je bila neki slabiju klub tipa Marseille, ali kako je tako je. Uglavnom, sanse imamo i prva utakmica koja se igra u Italiji pruza vecu mogucnost prolaska medju 8 najboljih.
OSVETA JE SLATKA! :P
Sto se tice Gustava, po meni ako je vec rijeseno odlican transfer. Momak je izraziti allround igrac, sa vrlo dobrom tehnikom i izrazenom brzinom. Vrlo zahvalan igrac.
vala drazi su mi ovi zabari,ja mislim da ce se ManUTD namucit s Marseilleom,ti mali klubovi su zaj.ebani,sjecas se prosle godine Lyona,ko im je davao sanse protiv Reala :D
#miasanmia

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 dec 2010, 22:28

Nisam odavno ovako bio optimistican :mrgreen:, nemam pojma zasto, ali imam osjecaj da cemo ih preletiti, ne podcjenjujem Inter koliko vjerujem u Bayern, samo da nam Rib i Rob dodju u formu i super sve :D.

Sto se tice Gustava mislim da je odlicno sto smo u veznom redu odlucili da vrsimo promjenu i dovedemo mladjeg igraca, pogotovo sto ce taj igrac vrlo vjerovatno biti zamjena za VB koji ima stil igre ne tipican za njemacki fudbal (pregrub i hinjav).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 dec 2010, 22:59

super je ovo šta uradiše sa "međunarodnim nogometom", sad ću možda i češće navračati.

osveta!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 dec 2010, 00:35

Pasha je napisao/la:super je ovo šta uradiše sa "međunarodnim nogometom", sad ću možda i češće navračati.

osveta!
Hajd da vidimo i to "čudo". 8-)

Nove spletke oko Gustavo-vog transfera. Prema pisanju medija bliskim Bayernu, Uli se dogovorio sa Hopp-om tako da Luiza plate 10 miliona i dobiju pride Klose-a. Miri ističe ugovor na ljeto i ne misli se sa njim produžiti, dok je "profesor" nezadovoljan sa Ibiševićem, tako da imaju ovu potrebu za novim napadačem.
Ako Almeida napusti Bremen, Vedo bi se mogao kod njih skrasiti.
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 dec 2010, 00:38

geronimo je napisao/la:
Pasha je napisao/la:super je ovo šta uradiše sa "međunarodnim nogometom", sad ću možda i češće navračati.

osveta!
Hajd da vidimo i to "čudo". 8-)

Nove spletke oko Gustavo-vog transfera. Prema pisanju medija bliskim Bayernu, Uli se dogovorio sa Hopp-om tako da Luiza plate 10 miliona i dobiju pride Klose-a. Miri ističe ugovor na ljeto i ne misli se sa njim produžiti, dok je "profesor" nezadovoljan sa Ibiševićem, tako da imaju ovu potrebu za novim napadačem.
Ako Almeida napusti Bremen, Vedo bi se mogao kod njih skrasiti.
Ma kakva je to gluposti dati 10mil i Klosea,pa nisu valjda tolike budale,stim bi se jedino slozio ako bi u januaru dosao neki dobar napadac drugacije nikako...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 dec 2010, 00:44

van gall je napisao/la: Ma kakva je to gluposti dati 10mil i Klosea,pa nisu valjda tolike budale,stim bi se jedino slozio ako bi u januaru dosao neki dobar napadac drugacije nikako...
Pa čuj, na ljeto će biti "fraj" igrač i ako se ne misli sa njim produžiti (a ne misli, kako stvari stoje) bolje sada "ušparati" tih 5 miliona, jer Gustavo vrijedi (koliko god to puno izgledalo) tih 15 milki.
Malo mi je žao Klose-a (ako od ovog bude nešto), dok bi ovu "politiku" u potpunosti razumio ako se na ovaj način riješe van Bommela.
Čujem da ovi u Wolfsburgu laganu popuštaju po pitanju Džeke. :?
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 dec 2010, 00:51

geronimo je napisao/la:
van gall je napisao/la: Ma kakva je to gluposti dati 10mil i Klosea,pa nisu valjda tolike budale,stim bi se jedino slozio ako bi u januaru dosao neki dobar napadac drugacije nikako...
Pa čuj, na ljeto će biti "fraj" igrač i ako se ne misli sa njim produžiti (a ne misli, kako stvari stoje) bolje sada "ušparati" tih 5 miliona, jer Gustavo vrijedi (koliko god to puno izgledalo) tih 15 milki.
Malo mi je žao Klose-a (ako od ovog bude nešto), dok bi ovu "politiku" u potpunosti razumio ako se na ovaj način riješe van Bommela.
Čujem da ovi u Wolfsburgu laganu popuštaju po pitanju Džeke. :?
Ja samo kazem u slucaju da u januaru ne misle dovoditi napadaca da je to ludost,nemoze se ostati na jednim napadacem do ljeta,a ako ce vec biti nesto za Bommel plus pare za Dzeku onda je pametno i da daju Klosea plus pare za Gustava,u svakim drugim solucijama je to glupost

BAYERN MUNCHEN

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 dec 2010, 01:12

Moje misljenje je da zdrijeb i nije toliko dobar za nas . Ko ziv ko mrtav do ovih tekmi a Inter je uvijek opasan ;)
Sto se tice Gustava , odlicno pojacanje . Uvijek je bio konstantan u Hoffenheimu a trebao bi aBd i u Bayi .

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 18 dec 2010, 09:20

geronimo je napisao/la:Čujem da ovi u Wolfsburgu laganu popuštaju po pitanju Džeke. :?
od koga cujes i sta si tacno cuo :?

sto se tice intera :twisted:
samo je bitno da svi igraci budu zdravi i prolaz u 1/4 finale je zagarantovan :!:

osveta :twisted:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 dec 2010, 11:26

klose je svoju djecu upisao u skolu u gradicu blizu hoffenheima tako da su se javile spekulacije da prelazi u hoffenheim...al koliko sam vidio o tome mediji u njemackoj mnogo manje pricaju nego o prelasku gustava u bayern..za gustava bi trebalo biti sve ok, al jos nije potvrdjeno od strane uprave bayerna...vjerovatno ce potvrdit nakon kup utakmice sredinom sedmice....ocigledno da se hopp dogovorio s hoenessom bez mnogo konsultacija s rangnickom....inace spominje se ako klose predje u hoffenheim onda bi vjerovatno ibisevic otisao u werder

jos jedna stvar: pokazalo se da navijaci bayerna na ovoj stranici su najpismeniji i vecinom diskutuju onako kako se treba diskutovat na jednom forumu....nevjerovatno koliko primitivizma se moze vidjet na stranicama drugih klubova gdje se diskusija svodi na vulgarnosti i slicno....o tome samo onako usput...a et gero i tebe optuzise na interovoj stranici da branis bayernove navijace :D :D :D :D :D sorry ak sam i ja tu potkuhao....al meni fakat su provokacije djecija glupost, jer valjda bi se uvijek trebala vodit zdrava diskusija, pa nismo na auto pijaci :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 dec 2010, 11:29

effe_sa je napisao/la:klose je svoju djecu upisao u skolu u gradicu blizu hoffenheima tako da su se javile spekulacije da prelazi u hoffenheim...al koliko sam vidio o tome mediji u njemackoj mnogo manje pricaju nego o prelasku gustava u bayern..za gustava bi trebalo biti sve ok, al jos nije potvrdjeno od strane uprave bayerna...vjerovatno ce potvrdit nakon kup utakmice sredinom sedmice....ocigledno da se hopp dogovorio s hoenessom bez mnogo konsultacija s rangnickom....inace spominje se ako klose predje u hoffenheim onda bi vjerovatno ibisevic otisao u werder

jos jedna stvar: pokazalo se da navijaci bayerna na ovoj stranici su najpismeniji i vecinom diskutuju onako kako se treba diskutovat na jednom forumu....nevjerovatno koliko primitivizma se moze vidjet na stranicama drugih klubova gdje se diskusija svodi na vulgarnosti i slicno....o tome samo onako usput...a et gero i tebe optuzise na interovoj stranici da branis bayernove navijace :D :D :D :D :D sorry ak sam i ja tu potkuhao....al meni fakat su provokacije djecija glupost, jer valjda bi se uvijek trebala vodit zdrava diskusija, pa nismo na auto pijaci :D :D :D :D :D
S nekim ljudima se ne moze voditi zdrava diskusija , to je uvijek bilo tako ... Oni su najbolji,najpametniji a mi nemamo pojma o fudbalu etc..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 dec 2010, 11:33

Inter prolazimo aBd. Da sam mogao birati, njih bih izabrao za protivnika u 1/8 finala.
Koliko se sjecam, '99 kad smo izgubili od Manche, cim smo se slijedeci put sastali, cini mi se da je bilo 1/4 finale (one sezone kad smo osvojili), izbacili smo ih.
Ako sve bude uredu po pitanju igrackog kadra, prolazimo dalje. 8-)

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 dec 2010, 11:40

ribery je napisao/la:Inter prolazimo aBd. Da sam mogao birati, njih bih izabrao za protivnika u 1/8 finala.
Koliko se sjecam, '99 kad smo izgubili od Manche, cim smo se slijedeci put sastali, cini mi se da je bilo 1/4 finale (one sezone kad smo osvojili), izbacili smo ih.
Ako sve bude uredu po pitanju igrackog kadra, prolazimo dalje. 8-)
Cini mi se da je isti slucaj bio s Real.Madridom godinu prije oni nas izbacuju , a poslije godinu ili dvije opet se srecemo s njima u osmini finala i zna se sta se desilo 8-) .Sto se tice Stuttgarta , proslu utakmcu smo izgubili od njih na Allianz areni .. Imamo pobjedu u dfb pokalu kod njih od 0:5 ( ne sumnjam da cemo ih proci u kupu) jedino se nadam da ih pobijedimo u bundesligi.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []