Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ja sam pratio ovu Kantonalnu Sarajevsku juniorsku pa bih mogao tu ponuditi koje ime. Ali isto mislim da ce biti vise ovih u17 i da ce oni igrati. Bilo je i solidnih igraca na ovim juniorskim zavrsnicama, liga mladih i drzavno. Moze se okupiti solidna u18 repka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sikiras ubi po Italiji, dobar Text ss.ba.
Moje lično mišljenje je, ako ode igrati za srbiju neka ide, ali ja više nikad zažaliti neću ni za jednim nebošnjakom, toliko sam bio ubijeđen da je Sikiras možda i prekretnica za bolje sutra, a ako me/nas iznevjeri onda neka ide sve u pm. I država i sport i sve redom. Cijeniti ću svakog igrača koji igra srcem za državu od bilo koje zvijezde koja se necka pa kad ništa ne bi osvojili. I dragi mi je sto su ovo napisali da vidimo na čemu smo.
Moje lično mišljenje je, ako ode igrati za srbiju neka ide, ali ja više nikad zažaliti neću ni za jednim nebošnjakom, toliko sam bio ubijeđen da je Sikiras možda i prekretnica za bolje sutra, a ako me/nas iznevjeri onda neka ide sve u pm. I država i sport i sve redom. Cijeniti ću svakog igrača koji igra srcem za državu od bilo koje zvijezde koja se necka pa kad ništa ne bi osvojili. I dragi mi je sto su ovo napisali da vidimo na čemu smo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bas me interesuje na sta ce sad ovo izaci...
A i jeste smrdilo od pocetka, ako si povrijedjen sto nisi dosao da das podrsku saigracima, tek jucer je dao neko saopstenje da se ne vracaju bez medalje.
Ako se i odlucio za Srbiju, ne krivim ga, Baho ga je svakako vodao ko maj.muna Njegos sa Pala, pa Njegos sa Pala, ko da je do zla Boga iz Tunguzije a ne 20-tak kilometara od Sarajeva.
Ako se i odlucio za Srbiju, ne krivim ga, Baho ga je svakako vodao ko maj.muna Njegos sa Pala, pa Njegos sa Pala, ko da je do zla Boga iz Tunguzije a ne 20-tak kilometara od Sarajeva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da mi je vidjet Bahinu facu ako Njegos jednog dana obuce dres Srbije..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Je bem i njega i njegovu facu zbog onog predstavljanja pred 50k ljudi "Njegos sa Pala Sikiras", automatski momka razlikuje od ostalih nasih igraca pa i ne cudi ovako nesto..cikazubo je napisao/la:Da mi je vidjet Bahinu facu ako Njegos jednog dana obuce dres Srbije..
Nista se drugo i ne moze ocekivat od ovih nasih Srba, to je tako jednostavno svaki ce prije izabrati Srbiju ako ima kvalitet, za nas ce i kosarci i u fudbalu igrati samo oni koje Srbija ne pozove prije nas i koji nemaju kvalitet za Srbiju.
Savez u startu zna o cemu se ovdje radi ali nas prave budalama, samo pogledajte izjavu Pandze pred ovo okupljanje i sve je jasno Pandža: "Poštujem odluku Sikiraša i njegove porodice".. ako je povrijedjen nema tu nikakve odluke jednostavno ne moze a po ovome je jasno da je odlucio da igra za Srbiju a to znaju svi i selektor i igraci i savez samo mi ne znamo.
Ko ga je be idemo dalje, ne zelim mu nista lose ali ne bi mi bilo drago ni da napravi veliku karijeru, samo mu zelim u buducnosti da gleda Musu kako razvaljuje po NBA terenima a on je manje bitan.
This time next year we'll be millionaires.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
sad kad se momci pripremaju za turnir ovaj novinar ovakve clanke objavljuje, i na kraju i ako momak odluci da igra za srbiju to je njegovo pravo, al nema potrebe unositi nemire medju djecu sad kad su u zavrsnoj fazi priprema za turnir koji im moze biti prekretnica u karijeri i zivotu. al bitno je da raja ima sta citat. autora teksta gospodina Šljivka neka bude sramota
Zadnja izmjena: zamorano1plus8, dana/u 16 jun 2016, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Sve sto valja ode kod hrvata i srba i posle se pitaju sto nema vise hrvata i srba u reprezentaciji. U repci ostanu samo oni koji nemaju mjesta kod komsija. Nase mlade selekcije im sluze da se prodaju i podignu rejting, i ako bude sta od karijere i vide da imaju sanse da igraju pod zastavom srbiji ili hrvatske potrce tamo ko muhe na ****. Cast izuzetcima. Treba svakom ko hoce da igra za nasu selekcijj dati kontrakt, da bez saglasnosti nemogu mjenjati grb, ako je mogice. U protivnom nebi ih ni zvao, jer na kraju ispadne da smo mi trening centar i skauting za susjede.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Da, jedine dvije moguce opcije. Ne znam koga nam Srbija moze ponuditi, mozda Todorovic? I meni ovo oko Njegosa nikako nije mirisalo na dobro, ne treba nista govoriti dok ne bude konacno, ali sta se drugo moze i pomisliti osim da ide igrati za Srbiju. Nek mu je sretan put, u reprezentaciji nam takvi ne trebaju.Vaya je napisao/la:Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
Steta, dobar je igrac, i dobar covjek, ali eto prosle godine se previse to eksponiralo i politika je umijesala prste ,ovdje najvise krivim Bahu sto je izdvajao toliko Njegosa. Jos nismo zreli za takve promocije, ali eto.Federer17 je napisao/la:Da, jedine dvije moguce opcije. Ne znam koga nam Srbija moze ponuditi, mozda Todorovic? I meni ovo oko Njegosa nikako nije mirisalo na dobro, ne treba nista govoriti dok ne bude konacno, ali sta se drugo moze i pomisliti osim da ide igrati za Srbiju. Nek mu je sretan put, u reprezentaciji nam takvi ne trebaju.Vaya je napisao/la:Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel uvijek mora neko sra*e da se desi pred neki turnir ili prvenstvo? Prvo Nurkić pa sad ovo. Ja sam bio mišljenja da će ovaj momak ipak igrati za nas nakon uspjeha na EP pa se sad ovo desi.
Pa postoji li ikakav način da se ovo više zaustavi ? U svakom sportu mi pravimo reprezentacije susjedima nam. Dokle više? Mora se naći neko rješenje
Pa postoji li ikakav način da se ovo više zaustavi ? U svakom sportu mi pravimo reprezentacije susjedima nam. Dokle više? Mora se naći neko rješenje
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 16 jun 2016, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma mislis da djeca to ne znaju , ja sam osjeio odma naku izivciranost posebno kod Muse na ovim pripremama, sto nije odma igrao za Srbiju . Znao sam , kaka povreda i bakraci , Places li sad Baho kako ovi momci ne gledaju ko si sta si . Znao sam prvi put kad sam cuo. Al ne mozes njega krivit on je jos djete pod raznim priiscima , ko zna sta mu pricaju, al nisam sumnjo cim sam cuo da ce igrat za Srbiju . Ne moze povrjedjen igrac igrat 4 utakmice u 4 dana i razvaljivatzamorano1plus8 je napisao/la:sad kad se momci pripremaju za turnir ovaj novinar ovakve clanke objavljuje, i na kraju i ako momak odluci da igra za srbiju to je njegovo pravo, al nema potrebe unositi nemire medju djecu sad kad su u zavrsnoj fazi priprema za turnir koji im moze biti prekretnica u karijeri i zivotu. al bitno je da raja ima sta citat. autora teksta gospodina Šljivka neka bude sramota
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za velike pare samo , ali 50% podjeliti Musi & co. a 50% za mlade škole košarke.Vaya je napisao/la:Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
p.s. Kako su me napali neki dan na temi Hrvatska - Turska , kako sam izjavio da sve dok nam otimaju najbolje igrače i dok večina Bosanskih Hrvata i Bosanskih Srba navija za Srbiju i Hrvatsku , a mrzi Bosnu i Hercegovinu , ja "moram" da navijam kontra da ighraju ma protiv koga jer volim svoju domovinu, a istovremeno nemam ništa protiv igrača i sportaša koji su rođeni u Hrvatskoj i Srbiji , čak šta više simpatični su mi.
Od ovog ne treba praviti veliku pompu, i da jest istina i da nije... Sta da se ispostavi da nije istina ili da jednostavno postoji neko logicno objasnjenje ukoliko se jest desilo... U ovom trenutku, kad nasa reprezentacija ide svjetsko prvenstvo, radi mira i atmosfere, ovakvi tendenciozni medijski naslovi ne trebaju da se pisu, ali svasta ce se napisati za dodatni klik...Federer17 je napisao/la:Da, jedine dvije moguce opcije. Ne znam koga nam Srbija moze ponuditi, mozda Todorovic? I meni ovo oko Njegosa nikako nije mirisalo na dobro, ne treba nista govoriti dok ne bude konacno, ali sta se drugo moze i pomisliti osim da ide igrati za Srbiju. Nek mu je sretan put, u reprezentaciji nam takvi ne trebaju.Vaya je napisao/la:Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
Kao sto rekoh, ukoliko nas zavlaci i hoce da igra za Srbiju, mi tu nista ne mozemo i kao sto sam rekao gore, postoji jednostavan i gospodski nacin da se rijesi, da budu obje strane zadovoljnje (jest da tu nas ponos nece biti zadovoljan, ali Boze moj)... A ako se ispostavi da nije istina, bujrum Njegose slijedece godine na U18 prvenstvo...
P.S. Ukoliko hoce za Srbiju, moze, ali Todorovic + kes, jer je Njegos veci prospekt od Todorovica..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jah Baho je krivbhsport je napisao/la:Steta, dobar je igrac, i dobar covjek, ali eto prosle godine se previse to eksponiralo i politika je umijesala prste ,ovdje najvise krivim Bahu sto je izdvajao toliko Njegosa. Jos nismo zreli za takve promocije, ali eto.Federer17 je napisao/la:Da, jedine dvije moguce opcije. Ne znam koga nam Srbija moze ponuditi, mozda Todorovic? I meni ovo oko Njegosa nikako nije mirisalo na dobro, ne treba nista govoriti dok ne bude konacno, ali sta se drugo moze i pomisliti osim da ide igrati za Srbiju. Nek mu je sretan put, u reprezentaciji nam takvi ne trebaju.Vaya je napisao/la:Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
Zbog one njegove price i price njegove mame o patriotizmu prema Bosni, ako se odluci igrati za Srbiju ne treba mu davati papire, nek` napuni 21 i nek` ide igrati gdje hoce! Kad su nama Finci pravili probleme, i Srbija nam je uzela vec dosta ovakvih igraca, mora i nas savez ici iznad svega i ne dati vise lagane prelaske u druge reprezentacije.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
vi pricate kao da je momak odigrao cetri utakmice u cetri dana u dresu srbije, polako, sacekajte malo, svi napadate momka a ne znamo nista vec samo smo procitali neki tekst od nekog novinara
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Koliko trebaš biti glup i nacionalista, ili najbolje rečeno glupi nacionalista pa **** zemlju u kojoj je tvoja generacija prvak Evrope i evo sudeći po ovim utakmicama trebala bi ako ništa u 1/4 finale SP, dakle među 8 najboljih na svijetu. Generacija ispred tebe (juniori) je 4-ta u Evropi (a možda bi bila i više da se ne povrijedi Atić). Dakle, pred nama je jedno razdoblje poprilične dominacije, mislim u odnosu na našu sadašnju snagu ili u najmanju ruku da budeš nivo tih **** četvrfinala. Ko ide iz dobre ekipe ???? To je isto kao da neki igrač kaže "ja neću da igram u Atletico Madridu, odoh ja o Compostelu ili haj ako je to Srbija ili Hrvatska, odoh ja u Valenciju. Nema veze što Atletico dominira a ja osvajam trofeje, ja odoh u ove".
Mislim, ako želi ići, ko te ****, neću se ni obazirati, neka nama Karahodžića i Sulejmanovića (nebitan je sada potencijal i razlike). Oni su toliko bili strpljivi da su željeli igrati za svoju domovinu.
Kobe Bryant potpuno si u pravu brate. To i jeste razlog zašto ću navijati protiv njih. To uopšte nema veze sa ljudima u Hrvatskoj i Srbiji, već sa ovim idiotima koji će guzice dati samo da ih ovi smatraju ravnopravnim. U principu, iako je ne vezano za košarku, ovaj Euro posmatram u smislu "nema nas, nemam za koga navijati, ostalo ide po simpatijama, ako Modrić napravi dobar potez bravo majstore, ali to je isto kao i potez Payeta"...Ukratko ko vas ****.
I da, neka nama Muse, Čampare, Atića, Karahodžića, Nurkića, Sulejmanovića...ne zato što glumim velikog Bošnjaka, već zato što ovi igraju i hoće da igraju za moju domovinu i državu. A ako će neki Pero Perić ili Marko Markić igrati, dobro došao jednako si mi drag. Za sve druge koji ovo nam urade, dabogda vam se vratilo kada najviše vam trebalo. I vi ste nas ostavili, što bih ja bio milosrdni prema vama.
I evo dokaza da je zaista igrao :
http://www.stellazzurra.it/news/1692290 ... 4-d-italia
Mislim, ako želi ići, ko te ****, neću se ni obazirati, neka nama Karahodžića i Sulejmanovića (nebitan je sada potencijal i razlike). Oni su toliko bili strpljivi da su željeli igrati za svoju domovinu.
Kobe Bryant potpuno si u pravu brate. To i jeste razlog zašto ću navijati protiv njih. To uopšte nema veze sa ljudima u Hrvatskoj i Srbiji, već sa ovim idiotima koji će guzice dati samo da ih ovi smatraju ravnopravnim. U principu, iako je ne vezano za košarku, ovaj Euro posmatram u smislu "nema nas, nemam za koga navijati, ostalo ide po simpatijama, ako Modrić napravi dobar potez bravo majstore, ali to je isto kao i potez Payeta"...Ukratko ko vas ****.
I da, neka nama Muse, Čampare, Atića, Karahodžića, Nurkića, Sulejmanovića...ne zato što glumim velikog Bošnjaka, već zato što ovi igraju i hoće da igraju za moju domovinu i državu. A ako će neki Pero Perić ili Marko Markić igrati, dobro došao jednako si mi drag. Za sve druge koji ovo nam urade, dabogda vam se vratilo kada najviše vam trebalo. I vi ste nas ostavili, što bih ja bio milosrdni prema vama.
I evo dokaza da je zaista igrao :
http://www.stellazzurra.it/news/1692290 ... 4-d-italia
Ma to ti je dogovor sa ovim Kenom , oni nama nece pravi frku za njega mi njima za SikirasaVaya je napisao/la:Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.