SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
pisalo je 2-0 FT, zato sam i napisao da mi upišete gol
- legenda reala
- Kontakt:
Kako je moglo biti na kraju je i dobro ispalo, šteta zbog prekinutog niza
Padovan
Ovaj dolje jedan meč nisi nikako ispratio, Mislish United-Formula osto ti dolje na dnu i nisi ga ni vidio

Padovan
Ovaj dolje jedan meč nisi nikako ispratio, Mislish United-Formula osto ti dolje na dnu i nisi ga ni vidio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Čuj 6:4 pobijedili hahahaha, pa kakvu ekipu imam. Ko to more platit?
Nermin i Sheyi![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Gdje su ovi moji?
Moramo se malo uozbiljiti. S obzirom koliko imamo srece cilj je ostanak u prvoj ligi i sredina tabele.
bavarian_bk je napisao/la:
dva boda u 6 kola!Belmin6 je napisao/la:
Moramo se malo uozbiljiti. S obzirom koliko imamo srece cilj je ostanak u prvoj ligi i sredina tabele.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vrijedna pobjeda za Spartanse. Mislim da je ovo lmoj 5. gol od kako sam došao u Spartans. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sto kup bojkotujeteNerminovic je napisao/la:Marsal je napisao/la:Čuj 6:4 pobijedili hahahaha, pa kakvu ekipu imam. Ko to more platit?
Nermin i Sheyi![]()
![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la: Sto kup bojkotujete
Aferim i tebi i kolegi @Sukiju, dižemo Blue Train opet gdje i treba biti
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma samo jako kapitenu, cni mi se da smo trenutno 2. na tabelianonimni je napisao/la:Mokes je napisao/la: Sto kup bojkotujete![]()
![]()
![]()
ps. napadamo li kup ove sezone ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Oba trofeja napadamoMokes je napisao/la:Ma samo jako kapitenu, cni mi se da smo trenutno 2. na tabelianonimni je napisao/la:Mokes je napisao/la: Sto kup bojkotujete![]()
![]()
![]()
Aferim i tebi i kolegi @Sukiju, dižemo Blue Train opet gdje i treba biti![]()
![]()
ps. napadamo li kup ove sezone ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ili smo prvi ili drugi, gol razlika čini tu svoje 
Što da ne, ako nastavimo ovako ni kup nije daleko, samo oštro na oba fronta pa šta bude
EDIT: @Marsal, fkt su utakmice postavljene hinjski (ne napadam Savez, samo govorim da nigdje nije bilo ni obavijesti niti išta), i sam sam slučajno vidio sinoć da se igra i da je rok do danas, al eto.. Kasno sad
Što da ne, ako nastavimo ovako ni kup nije daleko, samo oštro na oba fronta pa šta bude
EDIT: @Marsal, fkt su utakmice postavljene hinjski (ne napadam Savez, samo govorim da nigdje nije bilo ni obavijesti niti išta), i sam sam slučajno vidio sinoć da se igra i da je rok do danas, al eto.. Kasno sad
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 14 feb 2016, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Marsal
- Kontakt:
Nisam znao ni da se igraanonimni je napisao/la:Mokes je napisao/la: Sto kup bojkotujete![]()
![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nemoj da lazes !!anonimni je napisao/la:Ili smo prvi ili drugi, gol razlika čini tu svoje
Obavjest je bilo samo ko je kriv kapitenima sto ne obavjeste svoje igrace !!
Evo vidio sam tek sad i nju, ne napadaj odmah, rekoh da ni ja ne napadam vas
ali je nisam dobio uopšte, a eto kapiten sam, još sam vidio citat, ali ga nema među obavijestima... Sreća pa smo mi skontali da se igra, neki nažalost nisu, no Bože moj...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Slavila se ova pobjeda duboko u noć, halalimo kapitenu sto nam nije javioMarsal je napisao/la:Nisam znao ni da se igraanonimni je napisao/la:Mokes je napisao/la: Sto kup bojkotujete![]()
![]()
![]()
Aferim i tebi i kolegi @Sukiju, dižemo Blue Train opet gdje i treba biti![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Evo baš sam malo pogledao obavijesti i ne vidim nigdje nijednu. Tj pogledao sam do 9 februara, ako su bile ranije jbg. Treba nekako naći načina da se sazna za KUP. Šta bi falilo da su u temi od utakmice naglasili velikim crvenim slovima Ne zaboraviti kup.Sheyi je napisao/la: Slavila se ova pobjeda duboko u noć, halalimo kapitenu sto nam nije javio![]()
Naravno kriv sam, ne poričem ali može se to malo bolje odradit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pa samo mi možemo dati 4 gola i da jednom izgubimo, jednom remi ... Katastrofa startdefender je napisao/la:Gdje su ovi moji?
bavarian_bk je napisao/la:dva boda u 6 kola!Belmin6 je napisao/la:
Baš smo kurate srece, valjda se uspijemo spasiti, ali ovo je katastrofa.bavarian_bk je napisao/la:Pa samo mi možemo dati 4 gola i da jednom izgubimo, jednom remi ... Katastrofa startdefender je napisao/la:Gdje su ovi moji?
bavarian_bk je napisao/la:dva boda u 6 kola!Belmin6 je napisao/la:
Moramo se malo uozbiljiti. S obzirom koliko imamo srece cilj je ostanak u prvoj ligi i sredina tabele.![]()
čekaj kakva je ovo logika da je danas zadnji rok za kup? i odakle to da utakmice iz prvenstva koje se igra danas budu u produžecima? kako produžetak može prije da se odigra regularnog toka?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Onda uopste nisi kriv, Savez nije učinio ništa po pitanju promocije Kupa, vidim da ih dosta nije tipovalo. Šteta, mogli smo možda i tom takmičenju nešto napravitiMarsal je napisao/la:Evo baš sam malo pogledao obavijesti i ne vidim nigdje nijednu. Tj pogledao sam do 9 februara, ako su bile ranije jbg. Treba nekako naći načina da se sazna za KUP. Šta bi falilo da su u temi od utakmice naglasili velikim crvenim slovima Ne zaboraviti kup.Sheyi je napisao/la: Slavila se ova pobjeda duboko u noć, halalimo kapitenu sto nam nije javio![]()
Naravno kriv sam, ne poričem ali može se to malo bolje odradit.
@shey slažem se a provaljivali su se ko niko jer samo kod njih može prvo produžetak da se odigra.
inače upravo ss.ba lige koji je rezultat formule zadnje kolo? totalno ste previdjeli našu utakmicu.
je li se vi drogirate?
inače upravo ss.ba lige koji je rezultat formule zadnje kolo? totalno ste previdjeli našu utakmicu.
je li se vi drogirate?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.