Ma imaju svi bar po 3 zuba da im cuva klapnuStroj1946 je napisao/la:Ma samo 346 zubasamoposteno je napisao/la:Sto bi savez napiso 14346 zubaZukanovic je napisao/la:5771
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A na Fukare sam ljut, da veceras ne napisu parolu za legendu Grbavice i osudjenog sportskog radnika to im necu oprostiti hahaha
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Jeftino primljen drugi gol, malo trzavica u odbrani i to je to.sviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
još da je penal svirao 2:3Virtu4l je napisao/la:Jeftino primljen drugi gol, malo trzavica u odbrani i to je to.sviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Jest stvarno Bogi vam trza rukom ko Muhamed Ali pod stare dane tobejarabi.Virtu4l je napisao/la:Jeftino primljen drugi gol, malo trzavica u odbrani i to je to.sviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 17 avg 2019, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
BosniaBoston je napisao/la:Penjemo se veceras na 1.mjesto vjecne liste.Jest to nebitno svima osim vama,al eto od viska uspjeha ne boli glavaZip je napisao/la:Vcrs kone idu na +6![]()
Ocekujemo nemogucnost pisanja na ovom pdf-u od istih

Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
I još da je tebe taj nesretnik izdrkao u šljivik, jedna briga manjeHeller je napisao/la:još da je penal svirao 2:3Virtu4l je napisao/la:Jeftino primljen drugi gol, malo trzavica u odbrani i to je to.sviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim zen si.Virtu4l je napisao/la:
I još da je tebe taj nesretnik izdrkao u šljivik, jedna briga manje

Nullius in verba
Idu sad avatari STA KOME NIJE KASNO = SVI U SIROKI... Idemo Dokoljenko sefe plavih debila ako nisi na aparatima zavrsio haha
Tradicija se nastavlja, ništa ih ne može ujediniti kao veliki, veliki Željezničar. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sacekaj jos, sad je ko fol bio na utakmici, pa dok dodje kuci pustio malo da prodje vremena hahah.16022019 je napisao/la:Idu sad avatari STA KOME NIJE KASNO = SVI U SIROKI... Idemo Dokoljenko sefe plavih debila ako nisi na aparatima zavrsio haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- WestTrebina
- Kontakt:
Al i ova slobodanka prosipa bodove. Kako misle opstati ako ce gubiti bodeve protiv ovih malih ekipa kao zeljkan
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel to tebi krivo za nase avatare16022019 je napisao/la:Idu sad avatari STA KOME NIJE KASNO = SVI U SIROKI... Idemo Dokoljenko sefe plavih debila ako nisi na aparatima zavrsio haha
Slobodanka vazda izbija bodove Selji. 

Nije majstore ponosan sam zato sto ste svi pod nogama glupana dokoljenka i on vam sefuje, a to dokazuje da ste zaostali hahahsvrakino1921 je napisao/la:Jel to tebi krivo za nase avatare16022019 je napisao/la:Idu sad avatari STA KOME NIJE KASNO = SVI U SIROKI... Idemo Dokoljenko sefe plavih debila ako nisi na aparatima zavrsio haha
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeVirtu4l je napisao/la:Tradicija se nastavlja, ništa ih ne može ujediniti kao veliki, veliki Željezničar.
Al ja ne mogu da vjerujem
Ja samo molim boga da se on i Goat ne pojave na jednom stadionu zajedno, kolicinu te gluposti svijet ne bi mogao podnijeti na tako malom prostoru hahaharedbull93 je napisao/la:Sacekaj jos, sad je ko fol bio na utakmici, pa dok dodje kuci pustio malo da prodje vremena hahah.16022019 je napisao/la:Idu sad avatari STA KOME NIJE KASNO = SVI U SIROKI... Idemo Dokoljenko sefe plavih debila ako nisi na aparatima zavrsio haha
- svrakino1921
- Kontakt:
16022019 je napisao/la:Nije majstore ponosan sam zato sto ste svi pod nogama glupana dokoljenka i on vam sefuje, a to dokazuje da ste zaostali hahahsvrakino1921 je napisao/la:Jel to tebi krivo za nase avatare16022019 je napisao/la:Idu sad avatari STA KOME NIJE KASNO = SVI U SIROKI... Idemo Dokoljenko sefe plavih debila ako nisi na aparatima zavrsio haha

- samoposteno
- Kontakt:
Goat izdo novu knjigu namjestanje utakmica u 100 lekcija
Crne rupa tako nastaju16022019 je napisao/la:Ja samo molim boga da se on i Goat ne pojave na jednom stadionu zajedno, kolicinu te gluposti svijet ne bi mogao podnijeti na tako malom prostoru hahaharedbull93 je napisao/la:Sacekaj jos, sad je ko fol bio na utakmici, pa dok dodje kuci pustio malo da prodje vremena hahah.16022019 je napisao/la:Idu sad avatari STA KOME NIJE KASNO = SVI U SIROKI... Idemo Dokoljenko sefe plavih debila ako nisi na aparatima zavrsio haha
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Mocvara1991, Pablo11 i 28 gostiju.