HahahahahahhahahahahahahahahhahaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 maj 2024, 15:25Davno sam ti napisao i bezveze je da ti ponavljam kao teletu. Velez je klub sa najvise navijaca u drzavi i normalno je da ce se politika slihtati misleci da mogu kupiti poene. U Srbiji imas Zvezdu u Hrvatskoj Dinamo kod nas je Velez. Nama ne smeta neka guraju. Velika je razlika kada se sami udaraju guzicama da gurnu u Velez i vi sa ispruzenom rukomVirtu4l je napisao/la: ↑01 maj 2024, 14:48Baš mi nije jasno zašto navijačima Veleža smeta kad se kaže da su politički projekat i konkubina FK Sarajevo.
Iz budžeta sa svih nivoa vlasti dobijaju novca kao svi ostali klubovi zajedno. To nije nikakv problem, problem je što se oni o jadu zabaviše da dokažu da to nije tako, a brojevi su jasni.
Mislim da je to jedini klub u državi koji državni novac dobija za tekuće obaveze i to je baš čudno. Protiv ulaganja u stadion nemam apsolutno ništa, tu im od srca želim da dobiju sto miliona i da naprave Allianz Arenu.
Sto se tice Sarajeva od naseg povratka imamo 6 pobjeda protiv njih a vi 3 znaci duplo vise od vas. Pa se zapitaj ko im je ravaku![]()
Pa odavno niko veću glupost nije ovdje napisao, a konkurencija je ogromna.
Velež nema najviše navijača u Mostaru a ne u komplet državi.